bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim başiniz sagolsun oglun ıcin durum sezeryana dönerse de uzulme vardir herseyn bi hayirlisı.saglikla gelsinlerde yavrularmiz dogum şekli muhm dgl.yarin umarm hersey guzel olcak

Saol tatlım. Yok inan sezeryan normal artık umurumda degil. Ateşim saglıkla gelsin yeter. İnadımdan istemedim suniyi normal dogum şansın var dedi doktor deniyelim dedi. Birde sancı cekersem sütüm hemen gelir belki dedim.. hayırlısı neyse o olsun..

Arkadaşlar merhaba bebeğim 39+4 günlük ama bugün hareketleri çok arttı normalde de hareketlidir ama bugün cok cok fazla.boyle birşey yaşayan var Mıdır?ya da Doğum yaklaştığı zaman Bebek daha çok hareketlenir mi boyle bir şey var mıdır?

Hareketli olması her zmn daha ıyı dıye biliyorum artık alanı daraldıgı için ittikce itiyor gerılıyorlar

Canım benim hep çok hareketli.doktorum hareketli olması iyi bişey herzaman dedi.cnku benim suyu hiç azalmamış hala.dolayısı ile hareketleri fazla.seninde öyledir büyük ihtimalle.bende endişelenmiştim çok ,ay hareket etseler korkuoz ,hareketleri azalınca korkuoz...ay analık zoooorr

Ay aynen bende de su çok su iki gündür çoştu hatta taşikardi oldu bugün nst de oksijen serum verdiler bana sanırım hala alanı var diye doğru diyorsun aynen Ya hareket az olsa dert çok olsa dert :)

Bugün bir de taşikardisi oldu diye hareketleri de çok diye korktum inşallah dediğin gibidir çok teşekkürler
Canım bugün benim nst de de nabzı 180e çıktı bi ara ama sora normale döndü.ama ömcesinde ben üç kat merdiven çıkmıştım benim nabzım etkilemiş.aklım çıktı.doktor tekrar nst çektirdi dinlenince normaldi.doktor eğer nabzı dinlenmeye rağmen geçmiyosa ozaman problem olurdu dedi.bişe olmıcak Allahın izniyle

Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun üzme kendini diycem ama biliyorum mümkün değil. Rabbim sabır versin

Cnm hareketli olması suyla da mi alakaliyms.bilmiodm bizimkinnde masallahi var.yine dans edio diyrm.suyumuza doktorumz hep İyi diodu etkisi varms demekki.
acilmamz da yok.gelmeye pek niyeti Yok.
Gunlermz aynıymış bakalm Ne zaman gelcek bizimkiler :)

urashaa basinz sağolsun cnm.Allah m sabır versin.bebeğin inşallah acınızı unutturcak cnm.
Allah m sagsalim kucagna alıp evinize çıkmayı nasip etsin.bize de dua et inşallah

Bugün biz aynı seyleri yasamısız 3 kere girdim nst ye aynı kalp atışıyla sonra düzeldi cok şükür artık doğsalar sağ Salim de rahatlasak :)

urashaa basinz sağolsun cnm.Allah m sabır versin.bebeğin inşallah acınızı unutturcak cnm.
Allah m sagsalim kucagna alıp evinize çıkmayı nasip etsin.bize de dua et inşallah

Amin tatlım teşekkürler. Etmez miyim hepinize dua edicem kolaycacık dogurun diye sizde bana dua edin kolay geçsin yarın :/

urashaa
Canım basin sağolsun allah rahmet etsin inş yarında sagsalim kavusacaksin yavruna
Amin canım cok saol inşallah kavusucaz yarın oğluşumla derman olacak bana ve en cokta anneme:/ annem 17 gündür bende bekledik son gün böyle bişi cıktı annemden ayrı dogurucam büyük ihtimal yarın dönecek ama yetişebilir mi bilmiyorum en cok annemi mesgul edicek mutlu edicek acısıno azaltacak diye seviniyorum.
Allahım hepimizin kuzusunu sagsalim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Ay aynen bende de su çok su iki gündür çoştu hatta taşikardi oldu bugün nst de oksijen serum verdiler bana sanırım hala alanı var diye doğru diyorsun aynen Ya hareket az olsa dert çok olsa dert :)
Saat bellimi cnm bana sabah 9 yatış verdi 11.30 amelıyata alırım dedi.hangi şehirdesin.
cnm sabah 7.30da engeç hastanede ol dedi,8.30da ameliyathaneye inmiş olursun dedi.ben manisalıyım ama izmirde olcam nasipse

Amin tatlım teşekkürler. Etmez miyim hepinize dua edicem kolaycacık dogurun diye sizde bana dua edin kolay geçsin yarın :/

Canım inşallah fazla bekletmeden ilk serum da gelir. Benim arkadaşım da suniyle doğum yaptı gelmek bilmediydi oğlu suni denediler çok kolay geçti demişti doğumunu. ayrıca başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…