- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.501
Hehe bende bugün hallettim ağda işlerini cillop gibiyim , kesilip biçilmeye hazırım :)Mis gibi agdami oldum bekliyom bende hemence 11 i olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe bende bugün hallettim ağda işlerini cillop gibiyim , kesilip biçilmeye hazırım :)Mis gibi agdami oldum bekliyom bende hemence 11 i olsun
Ağda işini nasıl hallettin canım kendin mi yaptınMis gibi agdami oldum bekliyom bende hemence 11 i olsun
canim başiniz sagolsunoglun ıcin durum sezeryana dönerse de uzulme vardir herseyn bi hayirlisı.saglikla gelsinlerde yavrularmiz dogum şekli muhm dgl.yarin umarm hersey guzel olcak
![]()
Kadin geldi eve kuzum tanidikAğda işini nasıl hallettin canım kendin mi yaptın
Hareketli olması her zmn daha ıyı dıye biliyorum artık alanı daraldıgı için ittikce itiyor gerılıyorlarArkadaşlar merhaba bebeğim 39+4 günlük ama bugün hareketleri çok arttı normalde de hareketlidir ama bugün cok cok fazla.boyle birşey yaşayan var Mıdır?ya da Doğum yaklaştığı zaman Bebek daha çok hareketlenir mi boyle bir şey var mıdır?
Canım benim hep çok hareketli.doktorum hareketli olması iyi bişey herzaman dedi.cnku benim suyu hiç azalmamış hala.dolayısı ile hareketleri fazla.seninde öyledir büyük ihtimalle.bende endişelenmiştim çok ,ay hareket etseler korkuoz ,hareketleri azalınca korkuoz...ay analık zoooorrArkadaşlar merhaba bebeğim 39+4 günlük ama bugün hareketleri çok arttı normalde de hareketlidir ama bugün cok cok fazla.boyle birşey yaşayan var Mıdır?ya da Doğum yaklaştığı zaman Bebek daha çok hareketlenir mi boyle bir şey var mıdır?
Bugün bir de taşikardisi oldu diye hareketleri de çok diye korktum inşallah dediğin gibidir çok teşekkürlerHareketli olması her zmn daha ıyı dıye biliyorum artık alanı daraldıgı için ittikce itiyor gerılıyorlar
Ay aynen bende de su çok su iki gündür çoştu hatta taşikardi oldu bugün nst de oksijen serum verdiler bana sanırım hala alanı var diye doğru diyorsun aynen Ya hareket az olsa dert çok olsa dert :)Canım benim hep çok hareketli.doktorum hareketli olması iyi bişey herzaman dedi.cnku benim suyu hiç azalmamış hala.dolayısı ile hareketleri fazla.seninde öyledir büyük ihtimalle.bende endişelenmiştim çok ,ay hareket etseler korkuoz ,hareketleri azalınca korkuoz...ay analık zoooorr
Canım bugün benim nst de de nabzı 180e çıktı bi ara ama sora normale döndü.ama ömcesinde ben üç kat merdiven çıkmıştım benim nabzım etkilemiş.aklım çıktı.doktor tekrar nst çektirdi dinlenince normaldi.doktor eğer nabzı dinlenmeye rağmen geçmiyosa ozaman problem olurdu dedi.bişe olmıcak Allahın izniyleBugün bir de taşikardisi oldu diye hareketleri de çok diye korktum inşallah dediğin gibidir çok teşekkürler
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun üzme kendini diycem ama biliyorum mümkün değil. Rabbim sabır versinYok be tatlımyarın yatıyoruz işte durum aynı
ne sancı var ne gelen giden. bugün benim için kötü bir gündü ananemi kaybettik, apartopar annemi izmire yolladık, ben gidemedim. Üzüntü stres, cok düşünmemek üzülmemek için (oğluma bişi olucak korkusuyla) kendimi oyaladım giremedim
Umarım yarın herşey yolunda geçer kavuşurum oğluşuma.
Canım benim hep çok hareketli.doktorum hareketli olması iyi bişey herzaman dedi.cnku benim suyu hiç azalmamış hala.dolayısı ile hareketleri fazla.seninde öyledir büyük ihtimalle.bende endişelenmiştim çok ,ay hareket etseler korkuoz ,hareketleri azalınca korkuoz...ay analık zoooorr
Bugün biz aynı seyleri yasamısız 3 kere girdim nst ye aynı kalp atışıyla sonra düzeldi cok şükür artık doğsalar sağ Salim de rahatlasak :)Canım bugün benim nst de de nabzı 180e çıktı bi ara ama sora normale döndü.ama ömcesinde ben üç kat merdiven çıkmıştım benim nabzım etkilemiş.aklım çıktı.doktor tekrar nst çektirdi dinlenince normaldi.doktor eğer nabzı dinlenmeye rağmen geçmiyosa ozaman problem olurdu dedi.bişe olmıcak Allahın izniyle
urashaa basinz sağolsun cnm.Allah m sabır versin.bebeğin inşallah acınızı unutturcak cnm.
Allah m sagsalim kucagna alıp evinize çıkmayı nasip etsin.bize de dua et inşallah
Saat bellimi cnm bana sabah 9 yatış verdi 11.30 amelıyata alırım dedi.hangi şehirdesin.denyelka eviiit ben varım pazartesi epidural sezertyan nasipsee
Amin canım cok saol inşallah kavusucaz yarın oğluşumla derman olacak bana ve en cokta anneme:/ annem 17 gündür bende bekledik son gün böyle bişi cıktı annemden ayrı dogurucam büyük ihtimal yarın dönecek ama yetişebilir mi bilmiyorum en cok annemi mesgul edicek mutlu edicek acısıno azaltacak diye seviniyorum.
Ay aynen bende de su çok su iki gündür çoştu hatta taşikardi oldu bugün nst de oksijen serum verdiler bana sanırım hala alanı var diye doğru diyorsun aynen Ya hareket az olsa dert çok olsa dert :)
cnm sabah 7.30da engeç hastanede ol dedi,8.30da ameliyathaneye inmiş olursun dedi.ben manisalıyım ama izmirde olcam nasipseSaat bellimi cnm bana sabah 9 yatış verdi 11.30 amelıyata alırım dedi.hangi şehirdesin.
Amin tatlım teşekkürler. Etmez miyim hepinize dua edicem kolaycacık dogurun diyesizde bana dua edin kolay geçsin yarın :/