bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı uğurlu olsun meleğin Allah analı babalı büyütsün :))

Pes etme arkadaşım , zor ama imkansız deil , alisir inşaallah yavrucak

Aksam o kadar emdi bir türlü uyuyamdi.1.5 saat uyudu bu sefer de uyandiramiyorz memeye koyduğum gibi geri uyuyor.o uyurken de uyuyamiyom aklım onda.annelik çok güzel ama çok da zormuş bakamıyorum yetemiyorum gibi oldu
Böyle düşünme canım ne demek bakamıyorum yetemiyorum o yavruya en iyi bakabilecek kişi sensin. Bak kendin diyorsun o uyurken uyuyamıyorum diye.
Böyle böyle bi düzen oturacak canım. Ben kızım yatağında ayağını hareket ettirince uyanıyordum uyandı mı acıktı mı diye.
Uyanır uyanmaz hemen emzirme öyleyse canım oynaşın biraz uykusu açılsın. Çok acıktıysa aranmasından zaten anlar o zaman emzirirsin.

Saglikla Anali babali buyutmek nasip olsun canim.. bu sut sorunu hepimizde olacak galiba emzirirken ne kadar kac ml verdigimizi tam.olarak bilinmedoginden sanirim.bu sorun yasaniyor acaba tam.doyana kadar emmesine izin mi vermek gerek?
Sagol canım sanada.30ml sağdım süt verdim hepsini içti doyana kadar verıyorum yoksa çok ağlıyor bence doyana kadar emmeli kızım mama yıyor 2saat uyanmıyor.emmiyor beni sıyırcam artık göğüs uçlarımda yara oldu bilmıyorum ne olacak halim emmediği için çok üzülüyorum hala umudum var belki 1aylık olunca fılan emer

Bende geçen hafta bir bardak kola be üstüne vişne suyu içince kötü olmuştum çok.bide öncesinde cips yemiştim tabi.kendimiz edip kendimiz bulduk:)

Maşallah canım şükür kavuştun ya önemli olan o ateş beyle yeni hayatında mutluluklar .

Benim az önce kasıklarımda sancı başladı ,rahim ağrım yok ama sancı korkuttu ,yürümek zaten işkence ,odadan odaya geçemiom
Ay kendimi cok yalniz hissediyordum yaa bitek ben boyleyim galiba diye .acaba normal mi kii .bende gunduz iyiyim ama aksamlari yurumek iskence bebegim surekli kasiliyo tecrubesizlik ne zormus

Canim uzun zamandir bakamadim..benim de surecim zorlu geciyor ama yavas yavas toparlaniyor..sukurler olsun ki kuvozde evet cok kalmadi 10 gun kaldi..kilo alimi hic olmadi 1890 dogdu 10. Gun 1850gr ile taburcu olduk..1 hafta sonra kontrole gittigimizde 2 kilo olmus tam..yani 150 gr almisti..simdi 22 gunluguz sanirsam bi 150 200 gr daha almistir ama surekli emzirmeye calisiyorum..daha uyandiramiyorum..1 dk emiyor ve hemen uykuya geciyor.kuzum cok yorgun..daha uyanik olsa aslinda emecek ve guzel toparlanacak..neyse saglik olsun canim gececek bu gunler..

Bende geçen hafta bir bardak kola be üstüne vişne suyu içince kötü olmuştum çok.bide öncesinde cips yemiştim tabi.kendimiz edip kendimiz bulduk:)
Canim o dediklerinide yedim yani cips ve vişne kompostosunu . onlardami gaz yapio valla ben öldüm o zaman

Hurma canim siddetle tavsiye ederim hem sut yapiyor hem de bebegi sakinlestiriyor...mutlaka tuketin..bol bol da susatip su iciriyor...islatin 4 5 saat sonra yeyin..kuru olunca buraz disi agritiyor..bir de dis problemi yasamayalim

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim

Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin
Masallah kizina supriz yapmis annesi size Allah saglikla anneli babali buyutmeyi nasip etsin

Canim bozma moralini.sutun azda degildir emin ol.bebegin seni kuvvetlice emse sutun gor bak nasil olcak.bebegine emmeyi ogretmen lazim.agizda tuta tuta en sonunda ogrenir.elinle bi yandan sıktir sut gelsin agzina o zmn emmesi daha iyi olur insallah.

Ay kendimi cok yalniz hissediyordum yaa bitek ben boyleyim galiba diye .acaba normal mi kii .bende gunduz iyiyim ama aksamlari yurumek iskence bebegim surekli kasiliyo tecrubesizlik ne zormus
Yok canım ya ,yürümek ne mümkün ,sanki karnımda 3bck değilde 50kilo insan var gibi.oturamıom kalkamıom.bi tuaf oldum.bide karnım deli gibi sertleşiyo ama öle böle deil katılıp kalıom.bi kavuşsak selametçe offf....doğum nezaman senin ,ben paZartesiyi iple çekiom

Ayni seyleri bnde yasiyorum canim tipa tip hatta .en son gittigimde haftaya goruselim dedi doktor bir sikinti olmazsa dedi 39 oldugumda gidicem bende pazartesi en son 38 de gittim 1 cm aciklik var rahmin yumsamis demisti simdilik normal gozuktugu icin bir tarih solemedi .senin pazartesi demi dogum vakitte gecmiyo yaa beklemek ne zormuss en azindan senin gunun belli oyle dusun hayirlisyla al insallah minnosunu son uc gun dinlenmeye calis :) mumkn olmasada

Ya doğuma iki gün kalan insan uyuyamaz heyecan yapar dimi ,bendede tam tersi inanılmaz bir uyku hali var.bu zamana kadar geceleri hiç rahat uyuyamadım.ama son 1 haftadır uyku uyku tek derdim uyku :)
Ne guzel sekerim daha ne istiyosun sonra ztn uykusuz geceler 3_5 nobetleri bızı bekliyor olacak:)) bende alarm oldum bu ara 7 dedın mı ayaktayım zımba gıbı kslkıyorum gec yatmama ragmen

Evet nasipse paZartesi kavuşcaz bebişimle.ama doğumu 41.hafayı bulan arkadaşlara Allah sabırlar versin diyorum.39un başında perte çıktım.senin bebişte çok hareket limi? Beni oda çok yoruyor.iyice büyüdüğü için canım yanıyo kaburgalarımın arasına sıkıştırıyo kendini bağırtıyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…