bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy benimki de öyle yaa uykusu gelince saldırıyor memeye saatlerce uğraştırıyor memede uyuması hiç güzel değil aslında olan bize oluyor
Evet başka türlü uyumuyor emzik de sevmiyor doğduğunda parmak emmeye alismış parmk istyrdu emzik verdik bni emince onu da istemedi uykuya geçmek sıkıntı işte mecburen memede uyuyor

Ne guzel sekerim daha ne istiyosun sonra ztn uykusuz geceler 3_5 nobetleri bızı bekliyor olacak:)) bende alarm oldum bu ara 7 dedın mı ayaktayım zımba gıbı kslkıyorum gec yatmama ragmen
Ay bilemedim benimki normal deil zaten ,normal olan seninki :) ki ben heyecan yapınca uyuyamayanlardanım ama busefer noldu anlamadım...inşAllah pazar geceside uyurumda ,fotolarda iyi çıkarım biraz uykumu almış şekilde

Facebookta emziren anneler diye bir grup var kızlar tavsiye ederim. Ayrıca netten eds emzirme diye aratıp bi deneyin derim.

Aksam o kadar emdi bir türlü uyuyamdi.1.5 saat uyudu bu sefer de uyandiramiyorz memeye koyduğum gibi geri uyuyor.o uyurken de uyuyamiyom aklım onda.annelik çok güzel ama çok da zormuş bakamıyorum yetemiyorum gibi oldu
Canim sarilik yoksa uyusun bisey olmaz.kendine bi duzen belirler simdi o.2 gogsunude emzir her biri en az 15 dk olmak sartiyla.3 saat uyur sonra kendi uyanir emzirirsin guzelce yine uyur.sutu cektigini anlarsin ona dikkat et o surenin uzun olmasi onemli.

Ayni sorunlar bende de var.pazar gunu zeynep 2 yasini dolduruyor.bi onun altini degistir bi ufakligin birini doyur sonra digerini vs vs.bende cok yemek yer oldum.

Cnm smdi çok emzireyim dedjm 15 dakka emdi hemen uyudu 2 saat snra zor uyanmasi doymamasindan kaynaklı demk ki.bn en iyisi hem sık hem de çok emzirmeye çalışayım

Aynen canim cok hareketli doktor aylar once basladi soylemeye cok hareketli uykusuz gecelere hazir ol seni yorucak diye .sagdan soldan girisiyor :) surekli elime ayak topuklari filan geliyor .beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir hesabi :)) cok varosca oldu ama .dogsunlar artik bizde bebislerin cisini kakasini konusalim.boyu filan nasil bebegin .38+4 uz bizde

Premature bebekler 2.5 kgnin altinda dogduysa beslenmesinde kilo aliminda biraz problem oluyormus.mama takviyesine basladik mecburen.37 gunluguz ama yeni dogan bir bebek gibi hala.hic 1 aylik bebek gibi degil.insallah bu gunler de gececek.az once aklimdan gecti bayadir girmedi nasillar diye.

inşallah cnm ya.dört gözle sancı beklyrm bende :)
Normalde Benim de Hiç evden cikasm Yok da dr yürüyüş yap diyince çarşıya gittim bende.Hemen döndüm ama

Yaaa bazan mamanin tadini alinca anne sutunu icmiorlar diuorlar alistirma amacli sutunden yedir mamayi verdigin biberonla mamayi kes ama sute alissin tekrar

Hurma canim siddetle tavsiye ederim hem sut yapiyor hem de bebegi sakinlestiriyor...mutlaka tuketin..bol bol da susatip su iciriyor...islatin 4 5 saat sonra yeyin..kuru olunca buraz disi agritiyor..bir de dis problemi yasamayalim
Yaaa bize egitimde sutu sadece su arttirir demislerdi tabi dengeli de beslenmek sart hurmalar 5tane incirler serbetler cok kalori kizlar hepsinden yiyin ama azar azar bol su ve kalsiyum tuketimi sart

Ay kendimi cok yalniz hissediyordum yaa bitek ben boyleyim galiba diye .acaba normal mi kii .bende gunduz iyiyim ama aksamlari yurumek iskence bebegim surekli kasiliyo tecrubesizlik ne zormus
Bende bende gunduz bısey yok suan varya bıldıgın yerimde hop oturup hop kslkıyorum evin içinde turluyorum cok fena kasılıyo karnımın sol tarafı resmen cıkık vuruyor gumgum

Ay bilemedim benimki normal deil zaten ,normal olan seninki :) ki ben heyecan yapınca uyuyamayanlardanım ama busefer noldu anlamadım...inşAllah pazar geceside uyurumda ,fotolarda iyi çıkarım biraz uykumu almış şekilde
Ay hadı bakalım ptesi yi iple cekiyorum salı sırada ben varım cunkusuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…