- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.681
Ben ozlemiycem galiba kuzum eski saglikli bobregimi istiyorum inan artik bittimNe güzel çok şükür canım Rabbimin lütfu hep şurda doğuma ne kaldı ki insan sonra hamilelik hallerini bile özlüyor
Büyükçekmece ama bağcılar medipol E gidiyorum canım sen?He valla ya sen nerde yaşıyorsun canım
Geçer inşallah Canım Sen o zman başka çocuk da düşünmüyorsun hayırlısıBen ozlemiycem galiba kuzum eski saglikli bobregimi istiyorum inan artik bittim
Yok kuzum bide kizim varya yeter Allah olmayanlara versinGeçer inşallah Canım Sen o zman başka çocuk da düşünmüyorsun hayırlısı
Bende bitmiş durumdayım.Ben ozlemiycem galiba kuzum eski saglikli bobregimi istiyorum inan artik bittim
Amin canım hayırlı evlat olsunlar yeter tabiYok kuzum bide kizim varya yeter Allah olmayanlara versin
Gelsin artik nooooolur ptesi gelince benimde durumum belli olcakBende bitmiş durumdayım.
Pazartesi gelmiyo bitürlü
Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyorm
Canım memede uyutmamanı tavsiye ediyorum çünkü bu cücükler hemen alışkanlık haline getiriyorlar ve vazgeçirmesi çok zor oluyor.Göbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyormmemede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin
Memede uyumamasi en guzeli ama bu yaramazlar memede uyumayi cok seviyorlar.suan cok kucuk ama surekli uyku halinde olduklarindan uyumalari dogal.biraz daha buyuyunce 1 ay sonra belki emzirdikten sonra yatagina yatirirsin orda bakina bakina uyur kalir.bu sekilde devam edersen yataginda kendi basina uyumaya alisir.memede uyumaya baslarsa uyandirirsin severek vs sonra yatagina yatirirsinGöbek dusmedi cnm kan gibi de değil turuncu bi renk hrhlde göbekten geldi.bugün zaten hep emdi emip uyuyordu bir türlü uyumuyor durmadan emzirdim.memede uyuyor sadece başka türlü uyutamiyormmemede uyutmak doğru mu cnm sen tecrubelisin
Canım memede uyutmamanı tavsiye ediyorum çünkü bu cücükler hemen alışkanlık haline getiriyorlar ve vazgeçirmesi çok zor oluyor.[/QUOT meme emmeden uykuya geçemiyor gibi yalancı meme de istemiyor napcam blmyrm.
Gelsin artik nooooolur ptesi gelince benimde durumum belli olcak
Sağ ol cnm intrntte de senin dediğin gibi yazmiş tam doymuyor diye.korktm bn de Pipiden kan geldi diye.10 dakka emip uyuyordu baya da uyanmiyordü. Dün karnabahar yedim hem bana hem ona gaz yaptı hrhlde gece zorlandım baya.dikkat etmek lazm artık ne yiyeceğim sasrdm intrntte baktm mandalina yeşil biber limon fln hep gaz yapiyormsMemede uyumamasi en guzeli ama bu yaramazlar memede uyumayi cok seviyorlar.suan cok kucuk ama surekli uyku halinde olduklarindan uyumalari dogal.biraz daha buyuyunce 1 ay sonra belki emzirdikten sonra yatagina yatirirsin orda bakina bakina uyur kalir.bu sekilde devam edersen yataginda kendi basina uyumaya alisir.memede uyumaya baslarsa uyandirirsin severek vs sonra yatagina yatirirsin
Tururncu renk az sıvı almis olur bizim hatunda oyle gecenlerde sonra biraz daha fazla emzirdim biberonla verdim duzeldi.uyuyunca ayaginin altini azcik sıkiver uyansin emmeye tekrar devam etsi canim.tam doymadan uykuya daliyordur o yuzden surekli emmek istiyordur.
massalah pasacana canim cok guzel kilosu saglikla buyusun ...
Yok canim suni de acilma olmamis sezeryanla dogum yapti. İkisi de saglikli ya cok sukur. Buarada sen de almisin yavrunu kucagina hayirli olsun canim. Op kokla pasayi yerime
Gaz yapmayan yiycekler yemen lazim.uyandir emzirirken daha cok emmesini sagla canim.Sağ ol cnm intrntte de senin dediğin gibi yazmiş tam doymuyor diye.korktm bn de Pipiden kan geldi diye.10 dakka emip uyuyordu baya da uyanmiyordü. Dün karnabahar yedim hem bana hem ona gaz yaptı hrhlde gece zorlandım baya.dikkat etmek lazm artık ne yiyeceğim sasrdm intrntte baktm mandalina yeşil biber limon fln hep gaz yapiyorms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?