- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.781
Kızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam kazancı bedri çalın anam ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar son derece manidar benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz öpüldünüz hepiniz   gözüm üzerinizde
Canim aslinda emse uyumasa hicbir sorun yok ama surekli uyuyor iste uyurkende emmiyor..15 aylik olan kizim 2500gr dogmustu gunluk kilo alimi 80gr di..doktor cok sasrmisti..ve de simdi de kilosu cok guzel o cok cabuk buyudu ama gaz problemimiz vardi..bunda simdilik gaz problemi yok ama kilo alimi da cok yavas.ben hic mama vermedim sadece anne sutu veriyorum..kuvozdeyken sanirsam mama da vermisler emzirirken baslarda agzini yuzunu burusturuyordu sanirsan limon vermissinPremature bebekler 2.5 kgnin altinda dogduysa beslenmesinde kilo aliminda biraz problem oluyormus.mama takviyesine basladik mecburen.37 gunluguz ama yeni dogan bir bebek gibi hala.hic 1 aylik bebek gibi degil.insallah bu gunler de gececek.az once aklimdan gecti bayadir girmedi nasillar diye.
Kızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam kazancı bedri çalın anam ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar son derece manidar benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz öpüldünüz hepiniz   gözüm üzerinizde
Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin oglusunu..Kızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam kazancı bedri çalın anam ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar son derece manidar benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz öpüldünüz hepiniz   gözüm üzerinizde
Tabi canim olculu yiyeceksin sabah incir 2 3 tane aksam da 3 tane felan hurma...bol bol su ve dinlenmek sütü cogaltiyorYaaa bize egitimde sutu sadece su arttirir demislerditabi dengeli de beslenmek sart hurmalar 5tane incirler serbetler cok kalori kizlar hepsinden yiyin ama azar azar bol su ve kalsiyum tuketimi sart
Ayni sorun bende de vardi ama ben hakliydim..benim bebegim kuvozde hastaneye gidip geliyordum ve hastaneye gitmem icin 1 bucuk saat yol tepiyordum..evde 2 cocuguma kv bakiyor..buyuk kizim 9 yasinda okuldan gelince yogurt corba yapmis..kizima demiski annen yogurt corbasi yapamiyor hep kestiriyor size oyle yediriyor.benim corbam cok guzel hadi ic felan demis..tabi benim kiz da bana anlatinca sinirler tepeme cikti..aslinda umursamam cunku kadin cahil...ama zaten bunalimdayim lohusalik hali bebegim kuvozde bir de karnimin dikislerine aldirmayarak dolmusa inip biniyorum o kadar yol gidiyorum..bebegi gordugum 10dk..emziremiyorum bebegimi sut sagip goturuyordum..tamamen psikolojim yerlerde..kadinin ettigi laflara bak..bana surekli laf sokmalar..dedim ki ya sabirCin ali serisi gibi her seriyi merakla bekliyorum meaajlarını şu süreçlerde ruh halin mesajınla uyumlu olmasa da bizi güldüren güzel anne rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin
Anestezi doktoru dikiş aşamasına geçince tepemden gitmişti sonra bende farkettim ve lambadan izledimahh anacım kadın ve meraklı olmak işte ben çalan şarkıyı unuttum ya doktor gidince açmışlardı istek parçası soran da olmamıştı konuştukça o gün geliyor aklıma
Ameliyat öncesi odada nst de ben annem kv eşim ablam saati beklerken kv ben size karnı yarık yaparım yarına demişti. Dedim ne kadar manidarhepsi bana baktı noldu ki diye dedim karnı yarık hani bende olucam ya dedim güldüler ayrıca karnı yarık nedir ya ben patlıcan yememki  neyse kuzum çok sevindim iyi olmana oğlunu benim yerime de kokla
Ayni sorun bende de vardi ama ben hakliydim..benim bebegim kuvozde hastaneye gidip geliyordum ve hastaneye gitmem icin 1 bucuk saat yol tepiyordum..evde 2 cocuguma kv bakiyor..buyuk kizim 9 yasinda okuldan gelince yogurt corba yapmis..kizima demiski annen yogurt corbasi yapamiyor hep kestiriyor size oyle yediriyor.benim corbam cok guzel hadi ic felan demis..tabi benim kiz da bana anlatinca sinirler tepeme cikti..aslinda umursamam cunku kadin cahil...ama zaten bunalimdayim lohusalik hali bebegim kuvozde bir de karnimin dikislerine aldirmayarak dolmusa inip biniyorum o kadar yol gidiyorum..bebegi gordugum 10dk..emziremiyorum bebegimi sut sagip goturuyordum..tamamen psikolojim yerlerde..kadinin ettigi laflara bak..bana surekli laf sokmalar..dedim ki ya sabir
Kasim anneleri ve erken ekim anneleri gunaydin.
Ayy tamda soracak birini arıodum...benim de minnoş oğluşum 11 inde 2 şini dolduruyor.bu arada hala minnoş diyorumoğlumu ihmal etmeden Allah izin verirde kızım sağlıkla doğarsa nasıl işgileneceğm die düşünmekten mahvoldum.kardeşi olduğu nü nasıl anlattın yada ne yapmalıyımAyni sorunlar bende de var.pazar gunu zeynep 2 yasini dolduruyor.bi onun altini degistir bi ufakligin birini doyur sonra digerini vs vs.bende cok yemek yer oldum.
Canimcim @because of you neyseki atlattin gecti gitti yavrunla ailenle saglikli omurler diliyorumKızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam kazancı bedri çalın anam ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar son derece manidar benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz öpüldünüz hepiniz   gözüm üzerinizde
Canim benimkide öyle dedi . Benim karnım aksine indi yadai bana öyle geliyor ama doğru dürüst ağrı sancı yok . Bizde 17 sine kadar beklicez gibi görünüyor , zira Dr amca öyle dedi . oda olmazsa zorunlu yatiririm dedi .Kizlar benim bu bebisimde gec dogcak gıbı
Kasıklarımda cok agrı var ama karnım hala yukarda doktorda yakında dogum olcak gıbıgorunmuyor dedı 41haftaya kadar bekleyelim dogmazsasunı sancı verces dıyor bakalımbenım bu dogum maceramız nasıl olcak
Bak sen sayiyosun artik kuzuuu 9 mu aceba benimde ya 11 i alirsa azcik daha erkenGünaydın sabah 6.30 dan beri uyumaya çalışıyorum yok uyku gitti ya
because of you Canım seni çok merak ediyordum neyseki iyiymis sin gözün aydın tatlım allah yavrunla bir ömür mutlu etsin seni çok öpüyorum darisida bizlere inss son 9 gün heyecan dorukta
Hayırlısıyla canım, iyi haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle :)Arkadaslar bugun doguma yapacam allahin izniyle hepinizden dua bekliyorum :)) allah hepinizin bebegini bize bagislasin saglikli bir sekilde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?