• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar yarin saat 14 °° de randevum dua edin daha fazla bekletmesin beni cok agrim var cunku:KK42:

Inşallah hayırlı haberlerle Gel cnm.benimde salı günü.İnşallah açılma falan vardır ya bileyim.hem gelsin istyrm.hemde biraz daha beklyelm içerde büyüsün istyrm.
Doğum yapan arkdslra ozenmeye başladım :)

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle cok kolay gecirceksin hissediyorum.erken olduguda cok iyi olmus bekleyip daha fazla stres olmazsin.bende heyecan yaptim
Senin hislerini seveyim canım benimmm:KK200:bütün bekleyen herkesin kolaycacık ağrısız acısız stressiz geçsin bitsin inşAllah :dua:

Ara canım nişan olabilir

Bende de bazen hafif kahverengiye yakın biseyler görüyordum. bebek hareketleri iyiyse biraz daha bekle istersen. devamı gelirse arayabilirsin

Ara tabi ki:) ilk bebisse 12-18 saatlik bir süren olabilir ama hizli da açilabilirsin, gidip baktirmanda fayda var

Kuzu hemen ara dr um bana ara oyle bisey olursa dedi

Nişan dır canım. Bi kaç gün içinde doğum başlayabilir . Benim pazar sabahı geldi salı gece doğum yaptım. Doktoru aramana gerek yok.sancın yada suyun gelirse gel dicek
Kızlar allah razı olsun aradım doktoru hastaneye geç dedi nst çektirdim bir tane 90larda çıktı sancım doktor gördü bebeğin kalp atışları iyi çok sıkıntın yoksa eve gidebilirsin dedi bende ilk Doğum da da nişan geldikten 4-5 gün sonra Doğum başladı dedim yine devam eder su yada sancı gelirse gel dedi..
aslında hiç umulmadık kadar rahatım bilmiyorum neden bu gün göbeğimin düştüğünü de fark ettim belki de dediğiniz gibi 2-3 güne bende kucağına alırım kuzumu

Kızlar allah razı olsun aradım doktoru hastaneye geç dedi nst çektirdim bir tane 90larda çıktı sancım doktor gördü bebeğin kalp atışları iyi çok sıkıntın yoksa eve gidebilirsin dedi bende ilk Doğum da da nişan geldikten 4-5 gün sonra Doğum başladı dedim yine devam eder su yada sancı gelirse gel dedi..
aslında hiç umulmadık kadar rahatım bilmiyorum neden bu gün göbeğimin düştüğünü de fark ettim belki de dediğiniz gibi 2-3 güne bende kucağına alırım kuzumu

Ins saglicakla kucaklariz cnm kuzulari

Kızlar selam yarın doğuma giriyorum 40+1 oldu ve bizimki gelmedi kilosu fazla gelişimi de önde diye doktor daha fazla beklemeyelim Dedi.Suni sancı ile olacak dualarınıza bizi de ekleyin nolur sağlıkla gelsin miniğim.Bir de açılabileyim:) Dualarıma sizi de ekleyeceğim .
Bende sekizde hastanede ilcam 40+1 doktr cumaya kadar beklerimndedi ama yarin nie cagirdi bilmiorm Allah yardimcin olsun bana da suni verip normali zorlayacak olmassa sezeryan

Kızlar selam yarın doğuma giriyorum 40+1 oldu ve bizimki gelmedi kilosu fazla gelişimi de önde diye doktor daha fazla beklemeyelim Dedi.Suni sancı ile olacak dualarınıza bizi de ekleyin nolur sağlıkla gelsin miniğim.Bir de açılabileyim:) Dualarıma sizi de ekleyeceğim .
Kolay dogumlar olsun ins kolay acilmalar :anne::KK200:

Yarin 39 olucaz bizde henuz bir belirti yok bakalim sadece karnim asagi indi iyice sanki bagimsizlasti iki ayri parca gibi duruyor

Back
X