• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar selam yarın doğuma giriyorum 40+1 oldu ve bizimki gelmedi kilosu fazla gelişimi de önde diye doktor daha fazla beklemeyelim Dedi.Suni sancı ile olacak dualarınıza bizi de ekleyin nolur sağlıkla gelsin miniğim.Bir de açılabileyim:) Dualarıma sizi de ekleyeceğim .
Allah yardımcın olsun bir avazda kolaylikla

İyi akşamlar kızlar az önce lavobo da peçeteye sümüksü uzun bir parça geldi işinde hafif kahverengisi bir renk var ne yapsam bilemedim... sizce doktorumu aramalımıyım
Bende de bazen hafif kahverengiye yakın biseyler görüyordum. bebek hareketleri iyiyse biraz daha bekle istersen. devamı gelirse arayabilirsin

İyi akşamlar kızlar az önce lavobo da peçeteye sümüksü uzun bir parça geldi işinde hafif kahverengisi bir renk var ne yapsam bilemedim... sizce doktorumu aramalımıyım
Ara tabi ki:) ilk bebisse 12-18 saatlik bir süren olabilir ama hizli da açilabilirsin, gidip baktirmanda fayda var

Kızlar selam yarın doğuma giriyorum 40+1 oldu ve bizimki gelmedi kilosu fazla gelişimi de önde diye doktor daha fazla beklemeyelim Dedi.Suni sancı ile olacak dualarınıza bizi de ekleyin nolur sağlıkla gelsin miniğim.Bir de açılabileyim:) Dualarıma sizi de ekleyeceğim .
Allah yardimcin olsun, dualarini oku canim, kolaylikla asarsin 5cmi de epiduralle daha rahat bir dogum olur

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

:KK200:
@deliha86 canim napiyosun heyecan var mi yazdiysan ara sayfalari okuyamadim yarin dogum degil mi saat kacta olucak haber vermeyi unutma bizede
Cnm sabah 8.30 gibi başlar dedi doktorum.heyecan olmazmı hala doğum yapacağıma inanamıyorum sanki başkası yapcak gibi :) inşAllah canım bi çıkayım sağ salim bebişimle , yazcam size ilk müsait oldgm anda.dua edin bana :KK200::dua:

Nişan dır canım. Bi kaç gün içinde doğum başlayabilir . Benim pazar sabahı geldi salı gece doğum yaptım. Doktoru aramana gerek yok.sancın yada suyun gelirse gel dicek

:KK200:
Cnm sabah 8.30 gibi başlar dedi doktorum.heyecan olmazmı hala doğum yapacağıma inanamıyorum sanki başkası yapcak gibi :) inşAllah canım bi çıkayım sağ salim bebişimle , yazcam size ilk müsait oldgm anda.dua edin bana :KK200::dua:
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle cok kolay gecirceksin hissediyorum.erken olduguda cok iyi olmus bekleyip daha fazla stres olmazsin.bende heyecan yaptim

Back
X