bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Pompa aldm cnm göğüs ucu da avent alacaktm yokms eczanede.eve geldm wee baby denedim hemen aldı oğlum daha az acıdı sanki.birqz idare edicem onunla smdilik.krem de Lansinoh kullanyrm ayva çekirdeği de yaptm ama gecmedi
İkisi de fasa fiso geldi bana. Bugün eczaneye gittim eczacı kadın da çok çekmiş. Doğumdan zor dedi. Lansinoh meğer yara olmadan önce kullanılırmış. bepanten falan da öyleymiş. Bana bugün docubex diye bi krem verdi. Yatak yaralarına kullanılıyordu. Yatalak hastalar için. Öok etkili dedi. Öğlenden beri sürdüm göğüslerimi açıkta bırakıyorum. Bakalım fayda edecek mi

Kuzum uzun yazamıom detaylı,bebek emiyo sürekli elimde serum takılı.
Hiç merak etme Allah kolaylığını verio,dua ediyorum saat kaçta sezeryan,genel deilde spinal yada epidural yapsan?

Gününü bilmeden beklemek daha kolaymış. Benim doğum 21 inde olacak sanırım. normal olsun ne güzel ya. benim ilkim sezeryandi o yuzden yine sezeryan yapacak doktor.

Kuzum uzun yazamıom detaylı,bebek emiyo sürekli elimde serum takılı.
Hiç merak etme Allah kolaylığını verio,dua ediyorum saat kaçta sezeryan,genel deilde spinal yada epidural yapsan?
Canım gözün aydın. Çok sevindim doğumunun rahat geçmesine. Yavrunu sağlıklı uzun ömürler dilerim. Analı babalı büyütsün inşallah

Aynen canim oğlum 42 de geldi . Kizimda 40 ta geldi . buda en az 41 i bulcak gibi
Benim kızımda 40+3 te doğdu bu bebiş birkaç gün erken doğsa iyi olurdu aklım kalıyor bayada ağırlaştım.41 duydum ama 42. Haftayı hiç duymamıştım canım içeriyi seviyorlar galiba

benimde 3.bebiş dogum tarihim 25 kasım gözüküyor ilk ikisi normaldi inşallah yine normal olur hayırlısıyla.bugün doktora gittim kanala inmemiş ama 3.bebiş oldugu için bir anda sancıyla inebilir dedi heyecanla bekliyorum sürpriz dogum anını önceki dogumlarım 38+3 te oldu bugün 37+3 üm acaba 1 haftam mı var:)
aranızda 3.bebişi olacak olan var mı? hem heyecanlıyım dogsun istiyorum merak ediyorum hemde dogum sonrası süreci bildiğim için ve hamileliği özlediğim için son günlerin keyfini çıkarayım diyorum

Son düzenleme:
Aynı benim kaygılarım bizimki de öyle 39 40 haftalara 4 le giricez böyle giderse normal şansımı kaybediyorum sezeryan dan çok korkuyorum

İnşallah normal olur benim 2. Bebeğim bende normali çok istiyorum inşallah aksilik çıkmaz kesinlikle hamilelik özleniyor tadını çıkaralım bencede

Hakkinizda hayirlisi olsun.tam 1 haftan var gibi gozukuyor onceki dogumlara gore :)))
Bende 3.cocugumu dogurdum.

Aynı benim kaygılarım bizimki de öyle 39 40 haftalara 4 le giricez böyle giderse normal şansımı kaybediyorum sezeryan dan çok korkuyorum
ya ben kendım ettm resmen son 3 4 haftaya kadar hep boyu kilosu normaldi snra ben süt muz a bi basladim cocugn boyu kilosu onde gder oldu boyudu 52 53 cm olmus.zatn karnim suan ikiz gbi hastane de herkes ikizmi diyo resmen kendim sezeryana gotruyorm

Benimde 3. bebis ama 2.si melek oldu kuzum ilk bebek 40+4 de sezeryanla olmustu suni sanci cekmistim oncesinde normal gelmek istemedi digerinide 34+5 te acil sezeryana girdim ama onun anne karnindayken problemleri vardi yasama sansi vermiyordu dr lar bunda da 16 kasimda sezeryan gunumuz hem heyecan hem korku hepsi bir arada dr lar bile bu bebegin normal rahat ol diyorlar ama gel bi de onu bana anlat... kontrole gittigimde tansiyon hep biraz yuksek cikiyor kaygidan :)) bakalim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin bebeklerini... son 9 gun ama bana 9 ay gibi gelecek galiba gunu belli beklemek daha zormus...

Kızlar 38+3'deyim, bir ihtimal 1 hafta geç döllenme de olabilir, bugün çatıda 1 cm açıklık var, sancı hiç yok, rahim ağzı sertti, hiç yumuşamamış, sancı süren uzun sürebilir, çoğunu evde geçirmeye bak, daha zamanın var dedi doktor, sizlerde durum nasıldı, 2cm açıklığın olsaydı sancın başlar başlamaz hastaneye gel derdim dedi doktor, açılmam da problem olur mu acaba, bebiş de minik 2.650kg, kilosunu takmıyorum artık ama şu sertlik açılmama durumu zor doğum mu olacak diye endişelendirdi beni

ay canim cok sevindmm zor bi hamilelik oldu senin icın ama bak artk btiyor :) Allah yardmcinz olsunn.

Bugunde bos dondum hastaneden.... Dua ettim 1 cm bari aciklik olsaydi ya. Nst de sanci cikio ama baska hicbiai yok. Muayene etti catin normal dogum icin cok musait ama hic acilman yok sana suan suni sanci versem basarisiz olma ihtimali cok yuksek ve sezeryan olmak durumunda kalirsin. Ben seni sezeruan yapmak istemiyorum normal dogum icin cok uygunsun dedi. Bekliyces yapcak bisey yok dedi. Ben cok bunaldim gece hic uyuyamadim rahatim yok uykum yok agirlastim. Skldm. Kolumu kaldrxak halim kalmadi artik. Iki gun sonra tekrar l. Acilma olmasi icin napmam lazim kizlar nolur yardim edin. Hurma yedim kac gundur o da iae yaramadi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…