- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #63.201
İkisi de fasa fiso geldi bana. Bugün eczaneye gittim eczacı kadın da çok çekmiş. Doğumdan zor dedi. Lansinoh meğer yara olmadan önce kullanılırmış. bepanten falan da öyleymiş. Bana bugün docubex diye bi krem verdi. Yatak yaralarına kullanılıyordu. Yatalak hastalar için. Öok etkili dedi. Öğlenden beri sürdüm göğüslerimi açıkta bırakıyorum. Bakalım fayda edecek miPompa aldm cnm göğüs ucu da avent alacaktm yokms eczanede.eve geldm wee baby denedim hemen aldı oğlum daha az acıdı sanki.birqz idare edicem onunla smdilik.krem de Lansinoh kullanyrm ayva çekirdeği de yaptm ama gecmedi
Kuzum uzun yazamıom detaylı,bebek emiyo sürekli elimde serum takılı.Ah kuzum deliham cok mutlu oldum adına ınan gıt gel hep bu haberi bekledim . . banada umut oldun malum yarın benim dogum var.. inşallah benım de anlattıgın gıbı acısız bır dogum olur dua et benim için . . öpüyorum melek kızınla senı rabbim korusun
Gününü bilmeden beklemek daha kolaymış. Benim doğum 21 inde olacak sanırım. normal olsun ne güzel ya. benim ilkim sezeryandi o yuzden yine sezeryan yapacak doktor.Rabbim yardımcınız olsun canım maşallah bugün baya doğum var.Görmediklerim varsa eğer Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
senle satlarimiz ayni beraberiz yani.:)cuma kontrolüm vardı şükür herşey yolundaydı 2 hafta sonra tekrar gideceğim tabi meleğim gelmezse.Normal doğum gözüktüğü için tarihte yok:)
benide acaip sıcak basıyor sonra tansiyon oynuyor benim daha var günüme de.Gece kombi yakıyoruz yatak odasını kapatmıştım geçen esim tam bir hafta hastalık çekti vazgeçtim artık o hasta olunca daha kotu oluyor kızımın tüm yükü bende oldu yoruldum.Hayırlısıyla sağlıklı kavuşsaydık kuzulara
Canım gözün aydın. Çok sevindim doğumunun rahat geçmesine. Yavrunu sağlıklı uzun ömürler dilerim. Analı babalı büyütsün inşallahKuzum uzun yazamıom detaylı,bebek emiyo sürekli elimde serum takılı.
Hiç merak etme Allah kolaylığını verio,dua ediyorum saat kaçta sezeryan,genel deilde spinal yada epidural yapsan?
Benim kızımda 40+3 te doğdu bu bebiş birkaç gün erken doğsa iyi olurdu aklım kalıyor bayada ağırlaştım.41 duydum ama 42. Haftayı hiç duymamıştım canım içeriyi seviyorlar galibaAynen canim oğlum 42 de geldi . Kizimda 40 ta geldi . buda en az 41 i bulcak gibi
Aynı benim kaygılarım bizimki de öyle 39 40 haftalara 4 le giricez böyle giderse normal şansımı kaybediyorumkizlar bizde kontroldn geldik sanci yok açiklik gobek dusmesi hc bisey yokbebegm 1 haftada yaklasik 500gr almiş 3620 oldu bu hafta 100 gr alman lazm yoksa normal yapamayiz ddi ben hç kg almadim çocuk nasıl yarim kg aldi muz yiyordm yeme artk dedı doktor ama benim canım cok sikildi haftaya 4 u rahat bulcz bu gdisle nasil olck normal dogum ((
Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin bizim 2. Bebiş ama çok fazla heyecan var bende de.Bu ay sonu benimde doğum kizlar. Nst baglancam ve cati muyanesi olcam cuma günü heyecanliymm ilk bebiss :)
İnşallah normal olur benim 2. Bebeğim bende normali çok istiyorum inşallah aksilik çıkmaz kesinlikle hamilelik özleniyor tadını çıkaralım bencedebenimde 3.bebiş dogum tarihim 25 kasım gözüküyor ilk ikisi normaldi inşallah yine normal olur hayırlısıyla.bugün doktora gittim kanala inmemiş ama 3.bebiş oldugu için bir anda sancıyla inebilir dedi heyecanla bekliyorum sürpriz dogum anını önceki dogumlarım 38+3 te oldu bugün 37+3 üm acaba 1 haftam mı var:)
aranızda 3.bebişi olacak olan var mı? hem heyecanlıyım dogsun istiyorum merak ediyorum hemde dogum sonrası süreci bildiğim için ve hamileliği özlediğim için son günlerin keyfini çıkarayım diyorum
Kötü düşünme canım en son kaç kiloydu bebişinAynı benim kaygılarım bizimki de öyle 39 40 haftalara 4 le giricez böyle giderse normal şansımı kaybediyorumsezeryan dan çok korkuyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun.tam 1 haftan var gibi gozukuyor onceki dogumlara gore :)))benimde 3.bebiş dogum tarihim 25 kasım gözüküyor ilk ikisi normaldi inşallah yine normal olur hayırlısıyla.bugün doktora gittim kanala inmemiş ama 3.bebiş oldugu için bir anda sancıyla inebilir dedi heyecanla bekliyorum sürpriz dogum anını önceki dogumlarım 38+3 te oldu bugün 37+3 üm acaba 1 haftam mı var:)
aranızda 3.bebişi olacak olan var mı? hem heyecanlıyım dogsun istiyorum merak ediyorum hemde dogum sonrası süreci bildiğim için ve hamileliği özlediğim için son günlerin keyfini çıkarayım diyorum
ya ben kendım ettm resmen son 3 4 haftaya kadar hep boyu kilosu normaldi snra ben süt muz a bi basladim cocugn boyu kilosu onde gder oldu boyudu 52 53 cm olmus.zatn karnim suan ikiz gbi hastane de herkes ikizmi diyoAynı benim kaygılarım bizimki de öyle 39 40 haftalara 4 le giricez böyle giderse normal şansımı kaybediyorumsezeryan dan çok korkuyorum
Benimde 3. bebis ama 2.si melek oldu kuzum ilk bebek 40+4 de sezeryanla olmustu suni sanci cekmistim oncesinde normal gelmek istemedi digerinide 34+5 te acil sezeryana girdim ama onun anne karnindayken problemleri vardi yasama sansi vermiyordu dr lar bunda da 16 kasimda sezeryan gunumuz hem heyecan hem korku hepsi bir arada dr lar bile bu bebegin normal rahat ol diyorlar ama gel bi de onu bana anlat... kontrole gittigimde tansiyon hep biraz yuksek cikiyor kaygidan :)) bakalim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin bebeklerini... son 9 gun ama bana 9 ay gibi gelecek galiba gunu belli beklemek daha zormus...benimde 3.bebiş dogum tarihim 25 kasım gözüküyor ilk ikisi normaldi inşallah yine normal olur hayırlısıyla.bugün doktora gittim kanala inmemiş ama 3.bebiş oldugu için bir anda sancıyla inebilir dedi heyecanla bekliyorum sürpriz dogum anını önceki dogumlarım 38+3 te oldu bugün 37+3 üm acaba 1 haftam mı var:)
Kizlar sona geldik cuma icin sezaryen gunu alindi ameliyathane drlar hersey ayarlandi o kadar heycanlandik ki esim kipkirmizi oldu heycandan dr uma sarildim optum hersey icin tesekkur ederim hocam dedim 3 gun sonra ogluma kavusuyorum kizlar bana dua edin hakkinizi helal edin hepiniz
Sukurler olsun o kadar agladim ki arabada bu cocuk icin cok korktum sukurler olsun diyeay canim cok sevindmm zor bi hamilelik oldu senin icın ama bak artk btiyor :) Allah yardmcinz olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?