bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar bizde kontroldn geldik sanci yok açiklik gobek dusmesi hc bisey yok bebegm 1 haftada yaklasik 500gr almiş 3620 oldu bu hafta 100 gr alman lazm yoksa normal yapamayiz ddi ben hç kg almadim çocuk nasıl yarim kg aldi muz yiyordm yeme artk dedı doktor ama benim canım cok sikildi haftaya 4 u rahat bulcz bu gdisle nasil olck normal dogum ((

Doktorum aradı sabah nasılsın diye akşam tekrar gel dedi dedim oda bu gün gel bi bakalım dedi çok heyecanlıyım belki de alır bu gün yarın
Sende mi :)))) hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah canım. Zaten sezeryan olacaksın stres yapacağına hemen doğsun. zaten gelişimi tamamlanmıştır. Allah yardımcın olsun canım.haberdar et etiketlersen görürüm artık bütün sayfaları okuyamıyorum.

Muhtemelen muzun etkisi canım bende kilosu bana az gelince yemiştim doktor bana da az kilo alsın bebeğin az ye dikkat et dedi muzu bırakınca biraz daha az kilo aldı bebeğim.

Nr güzel pozitif bi doğum olmuş:)) gözünaydın canım.

Maşallah canım hayırlı olsun. Darısı bizim de başımıza

Arkadaslar.demin bebeğim. Hareket ederken 2.defa cit.sesi.duydum.cok.garip.geldi neden oldu açaba
Hahaa hoş geldin canım aramıza
Şaka bir yana ben ve birkaç arkadaşta da uzun zamandır var bu bebek hareketleriyle beraber çıtlama sesi. Sebebini biz de bilmiyoruz

Aaa sünnet oldu mu canım ben kaçır mısım. geçmiş olsun. büyüsün birlikte oynamaya başlasınlar da ne güzel olur. Senin kızda tam abla olur maşallah bir de sünnet nasıl yapıldı eşim burada bi yere sormuş 320 lira tam ve yarım anestezi uyguluyoruz demişler.
Uyku düzenim yine düzensiz ama olsun. 2 saatte bir emzirme denemesi yapıyoruz emzirme alt değiştirme derken 1 saat sürüyor. uyuyunca süt sağmaya çalışıyorum. toplasam günde 5 saat uyku anca var bende ama şükür iyiyim. o kadar sorun yaşadık ama şuan kv bana karşı çok iyi ev işi yemek o yapıyor. Benim sürekli oğlanla cebelleşmekle geçiyor. biraz ağrılarım da var.
EKG kalp için canım ayrıntılı usg de kalpte ekojen görülmüştü oğlumun o yüzden çekildi şükür bişi çıkmadı.

Ah kuzum deliham cok mutlu oldum adına ınan gıt gel hep bu haberi bekledim . . banada umut oldun malum yarın benim dogum var.. inşallah benım de anlattıgın gıbı acısız bır dogum olur dua et benim için . . öpüyorum melek kızınla senı rabbim korusun

Benim ki almadı hiçbirini. Tek göğüs emziriyorum. Diğer yara olanı sanıp biberonla veriyorum. Halimi bi görsen Ayşecim . Krem sürdüm 2 memede ortada açık. Havayla temas edince yara kolay iyileşir diye. Allahtan evde kimse yok. Yaralardan emzirmen keyfine varamadım. Birinde süt birikti taşlaştı .çocuk kavrayamıyor. Hastane tipi sağma makinası kiraladım. Ancak açtı ama onunda ucu mahvoldu. Doğumdan zor. Silikon ucu da almıyor. Bi meme bi biberon devam edecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…