bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
onlar +18 ler için değil mi canım? bende görmüştüm ama boğazına kaçar diye düşündüm :)
Yok canım benim aldığım +8 . Kızımda da kullanmıştım. Dişarıdayken falan çok iyi oluyo. Kendi cokur cokur içiyo suyunu

Canım bizde kan sayımı yaptırdık sağlıkocağında parmak ucuna iğneyi dokundurup çekiyor bir damla kanla bakıyor zor değil merak etme.
Ay bizde yarin gidicez doktora kan sayimi icin saglik ocagindan ebe aradi. Bende de 6.aydan beri kendi doktoruna gitmemistim kendi doktoruna goturcem merkeze. 1 haftadir dusunuorum nasil kan alincak die. Acaba her yerde parmaktan mi alinio kan koldan da alinio mu. Parmak daha az acitiomus sanirim. Insallah cok aglamadan atlatiriz

Gittik dr a kızlar dikişlerim tamamen kaynamış ev filan taşımıştık o ara çok ağır kaldırdım malum kimse Yoktu yerleşirken hafif sağ taraf fıtık yapmış ama engel değil dedi dr iri bebek olmadıktan sonra engel değilmiş sezeryan olurken o fıtığıda alırız dedi aldırmayacağım napıyım vardır bi hayır bi şekil yapacağız artık hepinize teşekkürler ederim Allah razı olsun

Allah kat be kat karşılgnı verecek yasadgn sıkintılarn okadar rahatladm ki :)

Bizimde 8. Ay kontrolü var canım kan sayimi gerekiyor ama tereddütdeyim sartmi kan vermek bizdende istedi doktorumuz
Saglik ocagi da istedi de ben doktorumuz isteyecek deyince tamam 2 kere cani yanmasın sonuclarini bana getir dedi.bir de doğduğundan beri hic kan sayimi yaptırmadık biz

Canım biz yaptırdık geçen hafta kan sayımı Demir bağlama idrar vs.. el üzerinden aldılar çok ağlamadı Bahar minik tüplere koydular o bizler için olana değil sizde rica edin yardımcı olurlar inşallah sonuç da canları ne ki o koca tüpler dolsun.

Hurdunya karavan tatili devam ediyor galiba ? yoksun bayadır :)

Evet tatlım bir haftadır kesintisiz karavandayız, eve yarım saat mesafede olduğumuz için arada eve de gidip dönüyoruz. Çok şükür kısçem güzel adapte oldu hatta bugün 3 defa toplamda yarım saat kadar denizde kaldı. Biraz da havuz aldık onda oynadık :) yoğun ama zevkli geçiyor.. akşam 11 i zor görüyoruz eşimle, Evde saat bire kadar otururduk :) bütün gün iki kişi indir kaldır getir götür.. e biraz meşakkatli iş :/

Omlet yapıyorum patates tostu nasıl yapıylrsun canım
https://www.gurmeannem.com/tarif/patates-tostu-1-yas-ve-uzeri.html
Canım bak burda tarif var. Hatta bir sürü tarif var.
http://blwturkiye.com/tarifler/kahvaltiliklar/
Burda da var bak ayına göre
Kırmızı meyveler oldukça allerjiktir bu arada, bağırsakta mikro kanamalar yapabilir. Pişik yapabilir.
Limon portakal da öyle.
Bir keresinde ben kendim portakal yedim de oğlum pişik olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…