bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Saglik ocagi da istedi de ben doktorumuz isteyecek deyince tamam 2 kere cani yanmasın sonuclarini bana getir dedi.bir de doğduğundan beri hic kan sayimi yaptırmadık biz
Bizde öyle yapcaz hastaneden sağlık ocağına sonuç goturcem hiç kan sayımı olmadı olsun bakalim bu sefer inş kolay atlatiriz

Bu patates tostunun tava şeklini yaptım bende çok güzel oldu rendelenmiş patatesleri tereyağında kavur çiğ patates ama üzerine yumurta kır pişmesine yakın üzerine kaşar peyniri kızım için sucuk ta ekliyorum Kavururken ama bebek için kıyma eklenebilir

Bunu yaptım evvelsi gün pek sevdi benim kız hatta eşim de yedi :) yalnız ben normal un koydum.. yumuşacık oluyor çok lezzetli kesinlikle deneyin kızlar bu bayan instagramda çok güzel tarifleri var çoğunu yaptım yiyimsel tam ölçülü

Eklentiler

• IMG_0993.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 69
İyi akşamlar canlarım hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür bebeğim inanılmaz bir hızla büyüyor maşallah fotosunu atayım size artık ben ne yersem ona da veriyorum beraber yiyoruz ayrı hazırladım hazırladım yok anacim olmuyor en iyisi böyle bence. Biz annemlerdeyiz 2ay burda kalcaz tatilde. Bana göre hava hoş ama eşim biraz gergin tabi aynı evde olmaktan
Asliyi denize sokuyorum güzelce kremliyorum şapkası da var tabiki. Bi sıkıntımız sivrisinekler her yerini yedi kocaman kırmızı izler oldu dalinin sinekkovucusunu aldım bir haftadır geçmiyor bakalim. Ay ne çok şey birikmiş anlatacaklarim

Canım inşaallah hayıtlı evlat olur.... İnan ağlıyorum şu an.

Canım inşaallah hayıtlı evlat olur.... İnan ağlıyorum şu an.
Ağlamaaaa ya ama lütfen lütfen çok duygusalım zaten ya ağlama.. hadi yüzümüzü yıkayıp uyuyalım benim kız uyudu baharım üst dişleri patladı ön ve onun yanındakiler çok çok huysuz hıh kafamız dağılsın diye bunları yazdım :)))

Canım benim çok sevindim kararına Rabbim güç versin sabır versin hayırlısıyla zor zamanları atlatirsin inşallah

Bana sağlık ocağındaki hemşire devlet Hastanesi'nde yaptırıp sonucu bana getireceksin dedi
9 ayda rutin kontrol yapılıyor ya canım onun için demiştir. Bizim kansızlığımız vardı zaten dr gidince bırakılmıştı sağlık ocağında da parmak ucundan baktı kontrol amaçlı ağlamadı hiç kuzum kan değeri de iyi çıktı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…