bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim çok sevindim kararına Rabbim güç versin sabır versin hayırlısıyla zor zamanları atlatirsin inşallah
Biliyorum çok zor olacak kimsemiz Yok çünkü, ama geçecek benim bulantılar başlayınca inş bahardaki gibi olmam. Bir bayan bulmayı düşünüyoruz, yavrum rezil olmasın diye bakalım zorlu bi süreç

Biliyorum çok zor olacak kimsemiz Yok çünkü, ama geçecek benim bulantılar başlayınca inş bahardaki gibi olmam. Bir bayan bulmayı düşünüyoruz, yavrum rezil olmasın diye bakalım zorlu bi süreç
Inşallah canım normal bi gebelik gecirirsin kadın bulma fikri de iyi olmuş buarada hangi şehirdesin?

Ne güzel.. kese görmesi kalp atışı ilk kipirdama sonra yüzünü görebilme telaşı kime benzicek diye delicesine meraklar.. özledim aslında bu heyecanları hayırlısı olacak inşallah çok güzel oldu Allah kolaylıklar ve sabır versin sana. hayırlı sağlıklı evlat olur insallah

Amin canım Allah razı olsun

Inşallah canım normal bi gebelik gecirirsin kadın bulma fikri de iyi olmuş buarada hangi şehirdesin?
Eskişehirdeyiz canım, başka türlü olmaz ki ben bildiğin mutfağa adım atamıyorum kokuyor herşey kan istifra ediyorum yani baharda böyle oldu. İnş olmaz bu kez ama sabah bi midem döndü çok halsizim kansızlık var biraz vitamin yazdı bu gün elevit bide feramat hap başlıcam

Kaç haftalık sürpriz yumurtamiz:)

Anlıyorum canım benimde hep kusmayla geçmişti hamileliğim Rabbim güç versin sana beneklerine yetebilesin

Oyyy ne güzel maşallah uyku düşmanı paşaya:) bizim ilk defa kan alınacak kan ilacı da vermiyorum bakalım ne cikacak

Allah kolayligini da verir cnm merak etme dogru bi karar vermissiniz

Birimiz banyo yaparken bizim sıpayı da yıkıyoruz. Babasının yanına banyoya cötürdüm bizimki tam kucağına aldı oturtacakken oturak kırıldı baya da yüksek sandalye gibi. Yavru önce eşimin elinde havada kaldı sonra birden elinden fırladı duvara çarptı. Yaklaşık 70 cmden önce kafayı sonra boynunu ve sırtını duvara çarpıp yere düştü. Yakalayamadım. Boynu kırılacak diye çok korktum. Ağladı. İnanın o ağlama sesi beni mutlu etti. Öyle kötüydü ki... Bir yanda yavrum hareketsiz yatıyor bir yanda Kocam. İkisi de kafayı vurdu. Allaha çok şükür ikisi de iyi. Sıpanın kafa çok şişti hemen götürdük hastaneye çok şükür muayenesi iyi geçti. Film çekildi çatlak falan da çıkmadı. İki saati doldurduk uyuması için. Eşimde de kesikler var onda da kırık çatlak yok.
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. 24 saat dolana kadar iki saatte bir kontrol edeceğiz. Kafa yumurta gibi şiş miniğimin. Allahım... İnanın o an resmen mesajı aldım. Sen koruyamazsın ancak Allah korur. Senin elindeki kayıp gider ancak Allah korur.... Allah tüm yavrularımızı korusun...
@hasbeee peribalim

İşte gelmeye niyetlendi o bı kere inşallah hep öyle sıkı tutunsun bsycikler olmasın:) benim bı arkadaş da tam sen gibiyken 2.kizina hamile kaldı çok geç test yapti konduramadi psikolojisi çok bozuldu.esi de sorunluydu sürekli iş değiştiriyor ıssız kalıyordu bazen.cok tatlı bı kızı daha oldu şimdi ikiz gibi giydiriyor oynuyolarmis ve ben çok rahatladım artık ikisi oynuyor saatlerce diyor ve de büyük kızı hiç gelip sarılıp opmezmis 2.kizi çok cana yakın.iyi ki de dogurmusum çok eksik kalırdık bu sevgi yönünden diyor diğeri hiç sevdirmiyor diyor. biz bizimkilere oyun arkadaşlığı yaparken sen rahat edeceksin ikisi oynucaklar çünkü:)

Gecmis olsun caniimmm. Bizde gecen gun srabanin arka koltugunda ana kucaginjn icinden dusurduk. Allahtan kayarak dustu carpmadi bi yeri.

Allahim korusun canım ya inşallah bişey olmaz bebişede eşine de geçmiş olsun

Allah korumuş canım yavrun ağrısız rahatça huzurluca uyusun inşallah gelmiş geçmiş olsun.. çok üzüldüm. banyo olayı sıkıntılı gerçekten ben kendim yıkıyorum baharı sakındırık oldum 5 dk sürüyo banyomuz korkudan düzgünce yıkayamıyorum.

Çok geçmiş olsun en korktuğum şey. Çok şükür ucuz atlatmışsınız.

Ayy canım çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş kuzucuğu, ucuz atlatmışsınız.
Bir ihtiyaç sahibine sadaka filan verin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…