bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun caniimmm. Bizde gecen gun srabanin arka koltugunda ana kucaginjn icinden dusurduk. Allahtan kayarak dustu carpmadi bi yeri.

Allahim korusun canım ya inşallah bişey olmaz bebişede eşine de geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun en korktuğum şey. Çok şükür ucuz atlatmışsınız.

Ayy canım çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş kuzucuğu, ucuz atlatmışsınız.
Bir ihtiyaç sahibine sadaka filan verin bari.

rint çok geçmiş olsun canım allahım korumuş

rint cok gecmis olsun canim benim yaa allahim korumuş ve beterinden de saklasın inşallah...
Çok sağ olun kızlar Allah razı olsun. Çok kötüydü... Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Duanızı eksik etmeyin. Cümle yavruları korusun inşaallah

Cok cok gecmis olsun cnm bizde bnyoda yikiyoruz yavruyu beraber ben de cok korkuyorum ani bisey ypar kafasini vurur jalebodura fln diye o yuzden birimiz tutuyoz birimiz yikiyoz hala

rint çok geçmiş olsun be canım ayy gerçekten allah korumuş..bende ileri düzeyde anksiyete var benim de tek kendimi rahatlatma yöntemimdir..sen bi yere kadar koruyabiliyosun gerçekten hep dua etmek lazım..allah kimseyi evladıyla sınamasın hele de bu halleriyle öyle savunmasızlar ki...

Ben bu msjdan fıtığını aldırmıcaksın sonucunu çıkardım ilk okuduğumda..evet kendimi ve beynimi tebrik ediyorum şu an:/

Cok cok gecmis olsun cnm bizde bnyoda yikiyoruz yavruyu beraber ben de cok korkuyorum ani bisey ypar kafasini vurur jalebodura fln diye o yuzden birimiz tutuyoz birimiz yikiyoz hala

= çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Canım vallahi o kadar kötü bir andı ki babasının kucağındaydı. Onun kucağına düşüyordu bir an adamın elinden fırladı. Yavrum nasıl uçtu... Kabus resmen.
Biz kucağımızda tutuyoruz canım. Benim kucağımdaysa ben sarılıyorum. Oturmam da. Eşimdeyse de eşim oturuyordu onu kucağına oturtuyorduk. yine ben tek kolumla göğsünden kavrıyordum. Aldı oooo oğlum gelmiş falan derken düştü. Yoksa kycağınfa oturur vaziyette olurdu ve ben de tutuyor olurdum. Önce kucağına düşüyordu zaten bir anda elinden kurtulup fırladı. İnan olabilecek en güvenli yıkama buydu. Dün gece olan imkansıza yakın bir olaydı. Eşimin eli nasıl gevşedi nasıl tutamadı çocuğu tamamen can havliyle refleks işte. Hatırlamıyor bile. Öyle uzun değil üzerine su tutup alıyoruz zaten toplanan 1 dk durmuyor banyoda peribalim

Ne güzel yazmışsın bebişim o günlere gittim..

Pardon şekerim :)))

Neeee seninki de mi oyyy kuzucuma ya geçmiş olsun canım

Aaaaaa bu ne kızzz düşen düşene allah korusun yavrucukları ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…