bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım inan tuylerim diken diken oldu Allahım korumuş yavrunu ailecek çok geçmiş olsun canım

Desene gelen vurmuş giden vurmuş yavrucuğa :)) benimki de 2gün önce kucağımda oynarken kafasına suluğu indirdi küütt diye 2 saniyelik duraksamadan sonra ağlamaya başladı üzülme annemm daha bi dünya beyin hücren var dedim teselli ettim :))

Bizim gibi sabahın köründe dışarı çıkan varmı acaba ??? Çocuk alıştı durmuyor evde durmuyor sabah 8 dedimi dışarı için ağlıyor çıkınca susuyor zaten 7 de kalkıyoruz birde peşine dışarı bayilcam artık ya

ay canım sadaka verin Allah korumuş çok gecmis olsun

Yok canım bizimki anlamıyor ama çok hareketlendi emekliyor oda oda geziyor dışarıya ihtiyaç duymuyor heralde..evde de ablası rahat bırakmıyor. Dün otururken ablası ittirdi televizyon ünitesine çarptı böyle kazalar çok oluyor bizde

Off sizede geçmiş olsun bizimkide paldır küldür kafa vuruyor devamlı bizimki tam emeklemiyor henüz çok çok az gitmeye çalışıyor derdi biryerlere tutunup ayağa kalkmak ordanda küt diye yere düşürüyor

Sağol canım o yakinda detayları anlatır bize
Rica ederim kuşum..sen yapmıştın dimi labneli yumurta?? Ben de yaptım bu sabah süper de bi fikir yumuşacık oldu daha önce sade yumurta sarısı pişirmiştim ondan çok daha iyiydi ama benim sonradan gurme yemedi :))) ağzının tadı yok bu çocuğun

Kızlar merhaba
28 kasımlı bi kızım var.
7 ,5 aylık
4 gün önce ba be diye hecelemeye başladı ertesş gün yine heceledi sonta yavaş yavaş azaldı şimdide bir kere falan yapıyo günde normalmi acaba

Çok çok geçmiş olsun, büyük kaza atlatmışsınız

Kızlar merhaba
28 kasımlı bi kızım var.
7 ,5 aylık
4 gün önce ba be diye hecelemeye başladı ertesş gün yine heceledi sonta yavaş yavaş azaldı şimdide bir kere falan yapıyo günde normalmi acaba
Çok normal benim kızımda birkaç gün önce heceliyordu ba ba abba diyordu 2gündür unuttu aslında devamlı tekrar etmek gerekir ki unutmasın

Allah bu yavrunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…