bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sonradan gurme :) bu çocuğa takmadığın lakap kalmadı

Naptınız canım doktora gittinmi? Nasıl aldılar kanı umarım kolay olmuştur.

Sağol canım iyiki yürüteç var bari ona koyuyorum arada ama aşırı hareketli devamlı pdşindeyim

Oh çok.şükür rahatladım valla. Hayırlı evlat olur utandırmaz inşallah.

Ben bunu misafirlerime yapıyorum çabuk bayatlamıyor ve lezzetli. Hamuruna tereyağı koyuyorum mis gibi oluyor.

Hoşgeldin kız baya süredirgelmiyodun özlettin. Sana sinek kovucu tarif vereyim. limon sıkılcak içine karbonat atılacak bi kaç karanfil atılacak sprey kutusuna katılacak. Kollara bacaklara sıkılcak sinek yaklaşmaz. Birde kaşıntıya karşı fenistil jel iyi geliyor.

Evet şekerim azcikta un katıyorum içine doyurucu oluyor , ama çocuklarda haklı bu sıcakta yumurta ben bile yemek istemiyorum

Kızlar merhaba
28 kasımlı bi kızım var.
7 ,5 aylık
4 gün önce ba be diye hecelemeye başladı ertesş gün yine heceledi sonta yavaş yavaş azaldı şimdide bir kere falan yapıyo günde normalmi acaba
Bizim baba diyen çocuk artık hiç birşey demez oldu bu niye oldu bende bilmiyorum 18 kasim doğumluyuz

Bizim baba diyen çocuk artık hiç birşey demez oldu bu niye oldu bende bilmiyorum 18 kasim doğumluyuz
Valla bilmiyorumki bir ay önce oturmuyo buçocuk oturamıyo diye endişeleyodum şimdi desteksiz oturuyo şükür.ama şimdide heceleme çıktı.gel babası yapıyorum tekrarlamıyo kendi isteyince yapıyo elini gel gel.bide tel sarar ögretmeye çalılıyoum gel gelle tel sararı karıştırdı hem elini çeviriyo hem gelgel yapıyo.ama hep kendi kendine istayince.şimdi bide be be yi unuttu söylemiyo ne zormuş ya valla sürekli panik halinde bunu neden yapmıyo die yaşıyorum

Canım benimki de hiç yapmadı gel babasını fln arada kendi kendine yapıyor ben deyince yapmıyor alkış öğrenmiş. deyince yapmıyor ama sevinince fln yapıyor sağlıkları yerinde olsun çok da önemli degil. Babası buradayken sürekli babam babam diyordu bzmki de bababa deyip duruyordu baba gitti hiç duymadım ağzından o gitti gideli demiyor :)

Çok geçmiş olsun canım. Büyük bi olay yaşamazsınız Allâh korumuş gerçekten. Ben öyle bi durumda naparım bilmem çok paniğim:/ rabbim bir daha göstermesin.

Herhalde daha zamanları var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…