bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm benimkide titriyo bende epey oldu farkedeli bu durumu :)))

Ayyy çok duygulandımmm

Ya çok duygulandım. Şimdi o miniğe bakıyorum öne doğru minik minik emeklemeye çalışıyor. Acaba bu günü görebilir miyim derken çok şükür Rabbime binlerce kez şükür. Rabbim isteyen her kuluna sağlıkla nasip etsin inşallah. Gebe kalamayanlar tedaviler sayfasından Kasım annelerine geçmek nasip oldu.

Kızlar Kan ilacını veriyor musunuz kızım hastalandığında kan vermiştik iyi kansızlık yok dedi doktor bende vermedim ama öncesinde 2hafta vermiştim onun mu etkisi oldu

Ben veriyorum. Doktor ten rengi çok solgun kullan demişti bakalım perşembe günü kan vereceğiz. Ben hiç pekmez veremedim henüz

Bugün hiç derdim bitmedi Bebek bezi kampanyası görürseniz haber verin yavrular.
Ben bakarken gördüm sleepy kendi sitesinde indirim yapmış 7 paket bez 112tl kargo dahil 10paketi 150tl sleepy kullananlara duyurulur
Aktif bebek 69 TL ebebek te sanırım öyle gördüm bugün evde var almiycam sen ne kullaniyorsun

He yok ya üst üste sordum ya Bebek bezi alacağım mama alacağım jokerde anneler kulübüne üye oldum indirim görünmüyor onu nasıl yapacağım diye sordum bide bitti mi ikisi de aynı anda bitiyor yahu

Canım naptın

He yok ya üst üste sordum ya Bebek bezi alacağım mama alacağım jokerde anneler kulübüne üye oldum indirim görünmüyor onu nasıl yapacağım diye sordum bide bitti mi ikisi de aynı anda bitiyor yahu

Eğer almadıysan henüz sayfa da senin hesabın var ya orada tepede üyeliğini tıkla hediye çekleri yazıyor orada ki şifreyi sepetin sonunda ki yer var oraya yazıyorsun

Sağlık ocağında bana günde 4damla dediler.. 4aylıkken başladınız dimi bana hemşire 6.ayda söyledi

4 aylıkkendi ben ferrum kullanıyorum. Doktor da hemşire de 5 yeterli demişti ama ben 3-4 günde 1 verdim. Çok aksattım 6,5 aylıktı doktora gittiğimizde sonra sabah akşam başladım

4 aylıkkendi ben ferrum kullanıyorum. Doktor da hemşire de 5 yeterli demişti ama ben 3-4 günde 1 verdim. Çok aksattım 6,5 aylıktı doktora gittiğimizde sonra sabah akşam başladım
Bende d vitamini çok aksattım ferrum bizimde ikisini de çok unutup vermediğim oldu. Senin oğlun nasıl oldu düşmüştü ya

Bende d vitamini çok aksattım ferrum bizimde ikisini de çok unutup vermediğim oldu. Senin oğlun nasıl oldu düşmüştü ya

Ya D vitaminini bende bi ara aksattığım oluyordu sabah akşam kullanılan bi markaydı günde iki kere olunca genelde akşam olanı unutuyordum. Sonra onu değiştirdim başı çok terliyordu korktum ondan mı ki diye sonra düzenli vermeye başladım aksatmadan. İyi çok şükür canım normalde geri geri emeklerdi bugün çok minikler olsa ileriye yöneldi. Tabi bizde etkisi geçmiş değil

Benim m kızımın da başı çok terliyor sıcaktandır bence canım..maşallah iyi olsunda etkisi bir süre kalıyor malesef

Cok fazla yaptiklarinda mi acaba titriyorlar bende tam olarak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…