bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay kızlar yorgunluktan òlcem. 1 sn bos birakamıyorm fildir fıldir emekliyo, emeklerken popoyu kaldirip kalkmaya calisiyo dusuyo bu halide zormuş bunlarin yaa.
Ay benimki de aynı canım.
Tutunarak kalkıyo filan ama dengeyi tam kuramadığı için daha hemen yamuluyor :)
Hep düşüyor kafayı filan çarpıyor sıpa

Kızlar yeni mama buldum Alman malı bebivita liseden kalma Almanca bilgimle anladığım kadarıyla iyi Almanca bilen varsa bi el atsın

Eklentiler

• IMG_6512.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6513.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6514.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
İçinde kolza yağı var bu konuda bilgi karmaşası var kimi çok sağlıklı diyor kimi kanolanın diğer adı diyor kimi sağlıksız. İçinde Palm yağı da var ama yıldız atmışlar sürdürülebilir tarım olandan kullanıyoruz diye not düşmüşler bunları Google çeviriden baktım

Benim doğum yaptığım gün gelmişsin :)
Sana doğum hediyesi zümren ve ççmezin gelmiş bak :)
He yok ya üst üste sordum ya Bebek bezi alacağım mama alacağım jokerde anneler kulübüne üye oldum indirim görünmüyor onu nasıl yapacağım diye sordum bide bitti mi ikisi de aynı anda bitiyor yahu
İkisi mi? Evdeki her şey de peşinden bitiyordur. Bitmek kendine özel mataematiği var bence yoksa böyle denk gelir mi? Ben bu ara acayip bez demedim. Molfix çok ıslak bırakıyor. Onu gündüz çok sık değiştirmek gerekiyor. Eski huggiesten çok memnunduk ama yenisi kötü çıktı umarım düzelir. Artık aktif bebek kullanıyorum geceleri. Teni de lupkuru olmasa da hafif ıslak oluyor sevdim valla. Molfix çok ıslak oluyordu teni vıcık vıcık. hughiese sıkıntıyı şikayet ettikçe yeni bez yolladılar. Evde 5 paket açılmamış bez duruyor.

Y yilfasa nerelerdesin sen canım???

Cnm benimkide titriyo bende epey oldu farkedeli bu durumu :)))
Çok şükür sıkıntıdan değil ısı kaybındanmış :)

Gunaydin kizlar rint cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun verilmiş sadakaniz varmis ben okuyunca bile kotu oldum
Kizlar ya benim oglan yaklasik bi haftadir huy degistirdi..uykusuzluk problemi vardi ama sakin bi bebekti bi sikintisi yoksa birakirdim yere yada mama sandalyesine oyalanirdi.simdi asla durmuyo herseye bagiriyo tatmin olmuyo benden ayrilmak istemiyo bana ve memeye yapisti kucak nedir bilmezdi kucaktan inmiyo...sabahlari annem bi saat aliyo ben biraz uyuyayim diye kiyameti kopariyo...gece zaten uyku yok gun 4te basliyo bide gunduz böyle yapinca halim gücüm kalmadi...donemsel bi durum mu acaba disten mi cozemedim hep boyle gidecek diye cok korkuyorum

36 haftalık olduysa ondan olabilir canım 36.hafta biraz fırtınalı geçiyor

HEPATİT A AŞISININ PROSPEKTÜSÜ

"İNSAN HÜCRELERİNDE ÜRETİLMİŞTİR." demek; kürtajla alınmış ceninlerin hücresinde virüs üretmek, o ceninin DNA'sının virüse bulaşması ve başka bir bebeğin DNA'sının bebeğinizin damarlarına zerk edilmesi demek. Bazı uzmanlara göre birçok otoimmün hastalığın sebebi bu DNA çarpışması. Otizm gibi...

Otizmin büyük bir çoğunluğu 12., 18. ve 24. ay aşılarında görülüyor. Bu aşıların ortak özelliği üçünde de cenin DNA'sı bulunması. 12. Ay aşısında kızamıkçık ve suçiçeği cenin hücresinde üretiliyor. 18. ve 24. aylarda da hepatit A aşısının 1. ve 2. dozu var.

Kızlar bide benim tontis biraz kilolu hergun de denize götürüyorum güneşleniyor kan ilaci ve d vitaminini vermiyorum buralar bişey olur mu başı çok terliyor sıcaktan diyorum da başka bişey değildir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…