bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok teşekkür ederiz. Çok şükür şimdi iyi sıpam.
Hafta hafta sorunlu dönemleri atmıştım umarım yardımcı olur.

My moonlight canım bak sen paylaşmadın benimkini ben buldum :))
O "ahhhh" dediğim kısım hakla aklımda
Canım Kasım sonuna doğru paylaşmadım henüz. Yavaş yavaş demiştim :)) ama sen önce paylaşmışsın senin doğum yaptığın günüde hatırlıyorum. Hatta kasımın 20 sine doğru herkes doğurdu ben kaldım dediğinide

Slmlar kızlar ben ilk kez iki defa hasta oldum ya biteli 10 gun oldu yine hasta olmusum ve bir sonraki ay tam tatilime denk geliyor ya çok moralim bozuldu bir sene bu tatili beklemiştim

Slmlar kızlar ben ilk kez iki defa hasta oldum ya biteli 10 gun oldu yine hasta olmusum ve bir sonraki ay tam tatilime denk geliyor ya çok moralim bozuldu bir sene bu tatili beklemiştim
Muhtemelen yine aynı zamanda olmaz tarih değişir canım en başta dengesiz oluyor tampon kullanırsın denizde havuzda çok rahat diğer zamanlarda ped

Canım benimde çok düzensiz oldu 40gunde oldum geçen oyuzden moralini bozma olmazsın belki de

Kızlar denize girerken çok krem falan surmedim yuzumde lekeler oldu bı çaresini bilen var mıiiiiiii eşimde çok kötü olmuş diyor

Amaannn yavrum yaa kıyamam benımkıde aynı kulagını yolmuş kan akıyordu dıyorum sen mazışistmısın tövbe estafurullah şimdide sacını cekıyo ne yapmaya calışıyo anlamıyorum
Eki Görüntüle 2021417 kızlar ya benim oğlan gece yüzünü gözünü yırtmış. Sabah uyandığında yaş gelmişti ama kızarıklığı görmemiştim[/QUOTE

Minik yaramazlar benimki de çok yapıyor alıştım artık canım tırnaklarını sürekli kesmemiz lazım çabuk uzuyor

Canım kesiyorum ama bizim ki bebekliğinden beri kızdığı an gözünü yüzünü sıkıyor. Geçer mi ki ilk kez böyle oldu gözü doktora gitmek gerek mi

Amaannn yavrum yaa kıyamam benımkıde aynı kulagını yolmuş kan akıyordu dıyorum sen mazışistmısın tövbe estafurullah şimdide sacını cekıyo ne yapmaya calışıyo anlamıyorum

Biz kıyamayalım bunlar kendilerine acı çektirsin. Yüz çizmeden çok çektim kaç aya kadar kaç kere çizdi yine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…