- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.181
1 yıla kadar müdehale etmiyorlar galiba bide aman aman göbek inmiyor benim de beklentim çoktu ama maalesefKızlar yaa ilac flnmı kullanıp oldukuz bende tık yok her yerım şiş oldu göbek 5aylık vallahı
Oy kiyamam nasıl kasindiysa artık yara yapmış
İki güne geçer inş canım onların hücreleri çok çabuk yenileniyor sen bol bol tirnaklarini kes valla ben haftada 2 kesiyorum nerdeyseYüzünde zaten hep bi çizik o eksik olmuyor da gözü ilk kez oldu
Ayy ama çok zordu. 29. haftamda doğuracaktkm ya ben... Tabii o zamanlar buraları bilmiyordum. Hastanede yattım progesteron iğneleri yedim 7 hafta. Son anda bir de kolestazdan şüpheşenilmişti... Öfff kabus. Allahım doğurayım da yanımda gözümün önünde dursun diyordum. Sürekli hareket saymaya yavruyu hateketlendirmeye çalışmaktan canım çıkmıştı.Canım Kasım sonuna doğru paylaşmadım henüz. Yavaş yavaş demiştim :)) ama sen önce paylaşmışsınsenin doğum yaptığın günüde hatırlıyorum. Hatta kasımın 20 sine doğru herkes doğurdu ben kaldım dediğinide
İki güne geçer inş canım onların hücreleri çok çabuk yenileniyor sen bol bol tirnaklarini kes valla ben haftada 2 kesiyorum nerdeyse
Kizlaarrarabaya oto koltugu alan var mi. Varsa ne marka aldiniz memnun musunuz
Benim adet düzensiliğimde vardı sen ne zamandan beri adet oluyorsun?Slmlar kızlar ben ilk kez iki defa hasta oldum ya biteli 10 gun oldu yine hasta olmusum ve bir sonraki ay tam tatilime denk geliyor ya çok moralim bozuldu bir sene bu tatili beklemiştim
Tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yinede yırtıyoruz malesefEki Görüntüle 2021417 kızlar ya benim oğlan gece yüzünü gözünü yırtmış. Sabah uyandığında yaş gelmişti ama kızarıklığı görmemiştim
O bıdığın poposunu bol bol ısır ozaman :)) bazı anneler daha çok şeye katlanmak zorunda kalıyor malesef. Ama zorluklar onları daha değerli yapıyor:)) şimdi hayal gibi o acılar dimi:)Ayy ama çok zordu. 29. haftamda doğuracaktkm ya ben... Tabii o zamanlar buraları bilmiyordum. Hastanede yattım progesteron iğneleri yedim 7 hafta. Son anda bir de kolestazdan şüpheşenilmişti... Öfff kabus. Allahım doğurayım da yanımda gözümün önünde dursun diyordum. Sürekli hareket saymaya yavruyu hateketlendirmeye çalışmaktan canım çıkmıştı.
Tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yinede yırtıyoruz malesefakılları başlarına gelene kadar böyle devam eder:) korkulacak bişey yok 2 güne iz kalmıyor neyseki:)
Biz baby&plus cosmo aldık memnunuz canım indirimde çok uyguna aldık normalde de çok pahalı sayılmazKizlaarrarabaya oto koltugu alan var mi. Varsa ne marka aldiniz memnun musunuz
Cnm oyle durup dururken titremiyo benimki cisini yaparken
Arkadaslar sabah 10.50 itibariyle oglusumu kucagimi almis bulunmaktayim.3390 gr 52 cm boy.biraz once yuruyusumu yaptim.her sey guzeldi ilkbspinalimden farkliydi biraz bilmiyorum hastane ve doktor farki galiba.kilolu olmanin sıkıntısını yasadim sadece ama sonra anlatirim insallah.sütüm yok tabi emzirmeye calisiyorum getirsin diye sagacaz da ayrica.simdilik bu kadar.tekrar gorusmek uzere.hepinize ayri ayri tesekkur ederim.bize bol sabirli gunler geride kalanlara da hayirli dogumlar diliyorum...
Şükür ben iyiyim kızlar zor bir Doğum olsa da miniğimi daha göremedim yoğun bakıma almışlar o psikoloji çok kötüydü narkozlu atmaya çalışırken bebeğini odada görememek ve etraftakilerin açıklama yapmaması rabbim kimseye yaşatmasın önce kan şekeri düşük dediler sonra yutamoyor dediler hortumla besleniyor birde solunum sıkıntısı çıkmış fotoğraflarını gördüm kıpkırmızı bir Bebek...
önce gece getiririz demişler şimdi de bu sıkıntılar olunca orda kaldı dualarınızı eksik etmediğinizi biliyorum meraktasınızdır diye önce yazayım dedim allah hepinizden razı olsun
Kizlar gece sancimdevam etti sabah dort gibi suyum patladi tabi yatak dosek batti alel acele hastaneye gelmek icin yola ciktik tabi felaket bir yagmur esliginde..esimde hastanenin yolunu karistirdi oda panikle yolu bana soruyor o halimle birde yol tarifi bekliyor beyfendi halbuki en,az elli defa geldigi hastane!!!
Neyse sukur arabada dogurmadan yetistik yedi santim aciklik vardi..nst ye bagladilar tabi calistigim icin yorgunluktan perisan olmusum ne bi ciglik ne de gozumu acabiliyorum..yorgunluktan gozumu zor aciyordum bundada varmis bir hayir yari uyur vaziyette dogum yaptim ben bile kendime sasirdim.nstye bagliyken beni kurtarin diye ciglik atmamla doguma aldilar cok sukur bir sefer ikinmamla kesmelerine bile gerek kalmada bebisim cikiverdi masallah guzel ve kolay bir dogum oldu kizcem 3350 gr dogdu masallah suan gayet iyix yarinda taburcu olcaz insallah
Allaha emanet olun kizlarr ben gidiyorum doguma
Günaydınlar kızlar. Doğuma gidiyoruz
Merhaba arkadaşlar ben Doğum yaptım , yaklaşık 3 gün suni sancı aldım ama bir parmaktan öteye açılmam olmadı.Belimdeki ödemden dolayı spinalde olmadı.Normal beklerken cok istemiştim genel anestezi oldum çok üzüldüm içimde bi yara olarak kalacak ama bebegım sağlıklı olduğu ıcın sukredıyırım herkese kolay doğumlar ve doğuranlar da Allah analı babalı büyütsün
Coknsukur kizlar bugun oglumu kucagima aldim. Sizlere guzel bi dogum hikayesi yazmak isterdim ama malesef buraya oglumun kokusu disinda yazacagim guzel hicbisi yok. Sizlere pesembe gunu yazdigim gibi sancilarim basladi evde ve ben siklasinca hasteye gttim. Ebe bana suan en fazla 1.5 cm acilman var istersen sancini evde cekio gelebikirsin dedi v3 ben dogumhaneden kendi istegimle ayrildim. Eve gttim ve aradan 20 dk gecmeden karnimda biseyn patladigini ve suyumun geldigini hissettim. Tabi ardindan muthis bi sanci hemen hastaneye gttim muayene lagma onluk nst derken beni doguma hazrladilar. Sira sancilari cekmeye ve acilmayi takibe geldi. 4 cm olmustum bu esnada. Epidural istedim epidural olana kadr 5 cm oldum. Neyseki epiduralden aobra rahatladim boyle bi sanci yok dayanamazmisim. Oyle boyle derken bi baktik 8 cm olmus. Benden aonra gelenler patr patr digurdu gtti. Benim.acilma yok muayene ediliylrum bebegin basi yukarda ibmesse sezeryan drdiler. Ben basladim aglamaya nasil agliyorum ama. Neyse sabah sekiz oldu. Ben suni sancyla acilmam.olursa yaoalim benegin basida iner heralde sezeryan iatemiyorim.dedim. suni baslandi tansiyonum surekli dusuyo. Acilma tamamlandi saat 12 falan ama bebegin basi hala yukarda. Deneyelim dediler aldilar beni masaya. Ikin ikin bebegin kafasi meger ters geliomus. Terimsel bisey dediler ama hatrlaniyorum. Yani o sekilde dogmaya zorlasak bebegim sakat kalacakti. 3 dk icinde kendimi emeliyat masasinda buldum. Saat 1 i 7 gece de oglum dunyaya gelmis. Saatlerce nirmal.dogumu bekle o masada dogurmaya cakis kafasina kadar gelsin. Sonra sen gt sezerya. Ol. Iki dogumu da yasadim. Suan Inanilmaz agrilarim var. Gaz cikarnaya calisoyorum ama nasil olcak bilniorum.
Mrb. Arkadaşlar cuma günü saat 9.30 da çok şükür kızçem zeynep su yu kucağıma aldım. Rabbime şükürler olsunki iyiyiz. Bi gece önce heyecan korku ağrıdan uyumamıştım.bu gecede sanki bebeğim biraz sarardı gibi geldi bana tedirginlikten uyuyamıyorum. Kızım emmeye başladı ama süt yok. 2 kere mama verdim az miktarda aç kalmasın diye. Ihlamur verdim. Hazırlı gitmiştim oğlumda sarılık yaşadım diye buna rağmen biraz sarı gibi yüzü sanki. Umarım yanılıyorumdur.
Kızlar ben kurtuldum , sezeryan la alındı bebeğim , şükür ikimizde ıyiyiz , hala gaz çıkaramadım , onun sıkıntısı var
Bebek 3 . 720 gr 53 cm doğdu . herkese dua ettim . eve geçince ayrıntılı yazabilirim inşaallah
Canımm inan herkes ve burası aklımda ,daha şimdi biraz normale döndük ve bebeğim uyurken yazayım dedim.
Şükürler olsun iyiyiz ama tabiki yenidoğan uyum süreci ile birlikte ufak tefek problemlerimiz var.
İlk 2 gün zaten hastanede kaldım ,sütüm çok güzel geldi.sonra eve geldik.sütüm azalıp kesildi ve bebişim çok ağladı.
Bugün doktor kntrolünde hafif sarılık çıktı,eve fototerapi cihazı kurdurduk ve mama takviyesine başladık.serum suyu veriyoruz.kilo kaybı oldu.
Sütüm bugün az az gelmeye başladı, 3-4saatte bir anca 15cc çıkıo ama artacak gibi inşAllah uğraşıyorum baya.
Sizleri çok özledim ama inanın uykusuzluk falan filan derken hiç gitemiyorum.
Ameliyatla ilgili hiç ağrım acık yok ama henüz rahat yürüme ve rahat oturma kalkma kısmına geçemedim bu canımı sıkıyor,hala destekli oturup kalkıorum kasılmadan.
En kısa sürede toparlanıp düzene oturup burda sizle takılmak istiorm.
Herşeye ragmen annelik süper bişeymiş bayıldımmm...
Meraba kızlar günlerdir giremiyorum geçen hafta salı gece oniki buçuk gibi suyum geldi çok korktum çünkü 36 haftalıktım ve bebeğimin kilosu düşüktü. Normalde kasım sonu bekliyorduk.sezeryan düşünüyordum. Gece birde hastaneye gittim ebe açılmaya baktı ve olmadığını söyledi sabahta büyük olasılıkla doktorun akacağını söyledi. Ciğer geliştirici iğne yapıldı ve altı saattevetki edeceği söylendi. Birde antibiyotik yapıldı. Nst sonucum normal çıktı. Su gelmesinden sonra bel ağrım be adet sancısı gibi ağrıla başladı. Kaygılı bir bekleyişle sabahı ettik altıbuçık gibi ameliyat hazırlıklwr başladı ve ameliyata girdim. Sabah bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. İki kilo doğdu ve küveze girmedi. Umarım hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kıcaklarsınız. Darısı hepinizin başına. Günlerdir bu telaşla uğraştığımdan şu anda giriş yapabildim. İlk anda süt gelmedi tabi dördüncü günde gelir dediker bebek düşük kilolu olduğundan biberonla beslemeye başladılar. Bir gün hastanede kalıp çıktık. Süt üç gün gelmedi bi sürü şey yaptık. Zaten bebekde pek emmeyi denemiyordu. Denemeleri bırakınca biberonu bırakıp enjektörle vermeye başladım. Üçüncü günü süt gelmeyince ve bebek emmeyince pompa aldık ve sağmaya başladık. 40 ml kadar geldi çok sevindik ama devamında giderek azaldı. Bebeğimi şuanda çok zorluyorum ama memeyi slmak istemiyor yanına birazda mama veriyorum enjektörle zorla almasını sağladım. Yarım saat kadar emdi herbirini ama devamı gelmiyo. Sarılık riskinden dolayıda aç bırakamıyoruz. Umarım sütüm artar ve bebek emmeyi öğrenir. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben de doğum yaptım kızlar ama bebeğimi doyuranıyorum. Göğüslerim yara içindr kanıyo.. doktor 15 dk birini 15 dk birini emzir yeter sonrası emzik yerine geçer, boş diyo.ama bebğim bırakmıyo. Çok zorda kalırsak mama veriyoruz. Doktorlar gece rahat uyutmak için yapıyosunuz imasında bulunuyo. Sarılıl oldu takip ediliyo. 7 den 12 ye, sonra da 14,5 a çıktı günde 60 ml mama vermeme rağmen. Öneriniz var mı hem sarılık hem göğüs yaraları için
Biz Kavuştuk minik kizimla çok şükür pek pozitif bir doğum olmadı ayrıntıya girmeyeyim kısaca spinal tutmadı vucudum denemeyi hissedince genele döndük Bebeğimi ilk ben göremedim haliyle ama mükemmel bir duygu allahım her isteyene yaşasın suan sadece baş ağrısı zorluyor ama hepsi geçecek emme rutin oluşturmaya çalışıyoruz doğum yapacaklar a kolay doğumlar bebeklerimize sağlıklı güzel günler diliyorum dualarını eksik etmeyenler e teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim. Yeni girebildim. 10 kasımda saat 20:45 te kızımı normal doğurdum. Muhteşem bir duygu ^.^ artık benimde pambık bir kızım var şüküler olsun rabbime. En kısa sürede doğum hikayemi paylaşacağım. Öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlar ben dogurdum ayrıntıları anlatırım sonra bir haber edim dedim öptüm hepinizi
Arkadaşlar çok Tşk ederim ..çok şükür bebeğim yanımda 4.250 doğdu meleğim ama çok edepsiz bir kız :)))) hastaneyi inlettti çığlıklarıyla :))) doktorlar bile kaçıştı yanından :))) sütüm Yok mama veriyorum ağrım aşırı derecede fazla ilk seseryana göre 10 kat gibi :))) dayanmaya çalışıyorum birazdan ayağa kaldıracaklar Allah kolaylık versin bana be hepimize
İyi akşamlar kızlar
Bende Doğum yaptım
Film gibiydi resmen.
@alp_se cnm msj yazdgn saatlerde hastane yolundydm :) ancak ancak kendime gelebldgmdn yazablyrm.Daha müsait bi zamanda upuzun yazcm İnşallah :)
Arkadaslar sabah destek. Olan. Herkezden allah razı olsun hersey gönüllerince olsun.
Eğer sbh sancı. İle. Yazdıklarım dan korkan oldu ise çok özür diliyorum.
Bebeğime kavuştum çok. Şükür ama inanılmaz zor bir normal.dogum serüvenim oldu. Gece 2 de şu geldi. Eşimi uyandırdım hemen duşa girdim temizlendim abdest aldım. Sıfır. Şancı ile.hastaneye geldim. Sonra hemen sancılar başladı açıklık sadece 1.cm di ve sürekli ebe kontrol etti her seferinde inanılmaz canım. Acidi öğlen den önce gelmez dediler. Sbh 9 gibi suni sancı bağladılar ondan sonrası felaket. Böyle bir acı ben hayatım da görmedim bilmiyorum. 3 dk da bir e düştü sancı ama açılma yoktu öğlen de 4 cm anca oldu. Çok zorlandım çok ağladım. Kemik olduğu için bebeğin kafası makat tarafından gelirse Sayet acil Sezeryana alınma riskim vardı. Ama bunun için tam açılma olmasi gerekiyordu. 4 cm den sonra yalvardim resmen alın bir şekilde diye ama ebe ve doktorum başarabilirsin diye çok umut verdiler bana
4 cm den sonra birden 6 cm.oldu ve yarım saat sonra da 9 cm oldu birden Ebe ve doktor umutlandi ama bu seferde kemik e takıldı ilginç teknikler denedi ebe eğilip dışkı yapar gibi oturup ikinmak sonuna kdr çok faydasını gördüm. Sonra.catal da ayaklarımi ayak koyma yerine değil de araya demire sıkıştırdi ayaklarimi daha iki buklum oldum çok dil.doktu pes etmemm için sonra çok şükür allahıma biraz Kesikler olsa da Bebeğime kavuştum. Şimdi alttan. Olan dikişler. Açıyor ama 12 de iğne yaoicaklar ağrı kesici. heralde Sezeryana göre daha çabuk toparlarm. Allah herkeze kolay Doğum nasip. Etsin çok şükür halime çok zorlandım. Ama Bebeğime kavuştum
Biz geldiiiikDün saat 14:00'da doğdu Rüzgar'ım. 3 kilo 180 gram, boyu da 50 cm Spinal sezeryanla doğdu. Doğum gerçekten kötüydü benim için. İlk başlarda herşey güzeldi doktorum geldi gırgır yapıyoruz ben bunu bence 17 saniyede alırım sence kaç saniyede alırım falan filan diye. Bir yandan ekiple şarkılar söylüyorlar falan gayet güzel bir ortam. Sonra kötü hissetmeye başladım kendimi midem bulandı başladım deli gibi öğürmeye öğürürken kendimden geçtim resmen! Tam oh dedim geçti öğürme bu sefer tansiyon yerlerde. Elim ayağım tutmuyor bayıldım bayılcam. O esnada bir ses benim minik fare viyak viyak ağlıyo Hemen getirdiler gösterdiler koynuma verdiler. O zaman başladım ağlamaya bir de mutluluktan sanırım unuttum tansiyonu öğürmeyi falan. Tamam dedim düzeldim sanırım derken tansiyon yine yerlerde. Öleceğimi sandım bir ara o derece oldum. Ekip de sürekli geliyor elimi tutuyor konuşuyor falan benimle iyi hissedeyim diye.
Neyse doktorum geldi Gamzecim herşey çok güzel merak etme ağlama artık hadi oğluna kavuştun tebrik ederim benim işim bitti pansumanını yapıp seni odana götürecekler dedi gitti. Tabii bu arada kendimi de toparlamıştım. Tam doktorum kapıdan çıktı gitti tak benim nefes gitti astımdan dolayı bir 10-15 dakika da onunla uğraştılarAmeliyathaneden çıktım baktım eşim koşa koşa yanıma geldi. Bende bir duygu patlaması çılgınlar gibi ağlıyorum eşim sürekli elimi yüzümü öpüyor falan Rüzgar'ın durumu çok iyi. Gayet güzel emiyor falan tek sorun emmese bile sürekli memenin yanında durmak istiyor Bir yandan emerken eliyle hep göğüsümü kapatıyor. Araya biri elini falan koyar onun elini çekerse hemen kaşları çatıp sinirleniyor eli diğer eli ittiriyor Doğumdan sonra uyuşukluk geçtikten sonra 1-1.5 saat falan inanılmaz acım ve sancım oldu ama özellikle ağrı kesici yapıldıktan sonra çok rahatladım. Kalkıp yatarken otururken falan hala zorlanıyorum. Bu arada bugün öğleden sonra da eve çıktık. Annem bugün çiş yapmadi deyip duruyordu 1 saattir falan. Az önce altını açmamızla Rüzgar çişler foraaaa dedi havaya uçurdu çişleri al anneanne sana çiş dedi neyse şimdi emzirme zamanı bizden bu kadar hepinizi seviyoruz
Benim dogum hikayem ;bende kasım annesiyim normal doğum zamanı 20 kadındı ama ben normal doğumdan çok korktuğum için ve kendime güvenmediğim için sezaryen istedim ve 14 kasım pazartesi günü saat 15.30 da bebeğim geldi. Bende sezaryenden korkarak gittim ama bu bebek bi şekilde doğacaktı. Doktoruma anesteziyi sordum genel olsam diye olabilirsin ama bence epidural olsun bebeğini gör dedi bende tamam dedim. Benim sezaryende tek sıkıntım sondanın erken takılması oldu. 12 gibi takıldı ben 3 te ameliyata girdim. Ama ameliyat o kadar zor değildi. Bende etraftan duyduğum şeylere takıldım çok zor olacak diye korktum ama çok zor olmadi. Tabiki herşey toz pembe değil ama dayanamayacak kadar değil. En güzel anı içimden bebeğimi çektileri andı onu hissettim ve oda hemen ağladı. O an dunyalara değer harika bir duyguydu. Bi ara korktum içimden keşke genel olsaydı anestezi demiştim ama O an iyiki öyle olmamış dedim.muthis bir andi. Sonrası beklemek biraz uyumuşum bile dikerken. Sonra biraz narkoz etkisi ve acı oluyor ama çok zor değil. Uzun lafin kısası sezaryen o kadar zor bişey değil. Ha ben kimseye sezaryen olun normal olmasın demiyorum. Adı üstünde normal planı normal doğum ama benim gibi kendine guvenemeyenler için sezaryen çok zor bişey değil. Kimsenin lafina bakmayın. Oku gece kaldın hastanede bugün çıktım şimdi evdeyim. Kendi işimi yapıyorum ve bebeğimi kucağına alabiliyorum. Annelik harika bişey. Rabbim bu duyguyu her isteyen her kadina nasip etsin. Çok uzattım biliyorum ama bu bile az geliyor anlatmak istediklerimin yanında. Allahi m doğum yapanların bebeklerini bagislasin hayırlı etsin doğum yapacak olanlarada kolaylık nasip etsin evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Allah yavrularımızı korusun...
Bende korkuyorum ama bi yanim da dene diyorara ara sancim oluyor benimde yakında gelecek herhalde diyorum :)) bugün 2-3 kere nst de sancı 100 olunca çok sevindim
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ben doğum yaptım, 4 55 de normal doğumla dogurdum yavrumu, odama çıktım ama bebişim gelemedi henüz dış dünyaya adapte olamamış nefes alış verişi çok hızlı oksijen veriliyor onun dışında ben gayet iyiyim müsait olunca neler yaşadım anlaticam sizlere
Kızlar geride kalanlar epidural normal yaptım kesinlikle size tavsiye ediyorum , 4 5 cm acikligim varken anestezi uzmanı yaptı ve sancılarım sip diye kesildi alttan yapılan müdahalelerden hiç birşey anlamadım o derece güzel bi dogumdu Allah hepinizin yardımcısı olsun
Dahada var maşallah Kasım bebeklerineSelam kızlar. Yavruma ben de kavuştum çok şükürçok fazla ağrım oldu gün boyu. Hala da var kendime gelir gelmez anlatacağı ayrıntıları inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Evet kızlarrr sabahtan her zamanki cuma kontrolume geldim, nst de düzensiz kasılmalar çıktı yine, doktorum çatı muayene yaptı ve 4 cm acilmissin hemen yatiyorsun dedi ben peşin peşin soyledim epidural yapın Bana diye tamam dedi ve yatısim yapıldı saat 10. 55 gibi sonra tekrar çatı muayene yaptı ebe ve alttan bir ilaç verdi suni sancıymis canımı çok yaktılar uyusturmadan once gelen el soktu giden el soktu, saat 1 buçuk gibi ben tutuşmaya başladım ebe gelir saat başı açılma kontrol eder suyum da patlatıldı , sancilar tavan yapti , sürekli nst ye bağladilar bende felaket adet sancıları dakikada 1 giriyor yurumemi istiyorlar yuruyemiyorum o derece sancim coktu dayanamıyorum artık anestezi doktoru gelsin diye kac kişiyi durttum bilmiyorum sansimada adamin en yoğun günü bugün çıktı, sancilar içinde lavman yapıldı ardından tuvalet ihtiyacimi gordukten sonra 3 gibi doktor geldi epiduralimi taktı ve ben 10 dk sonra rahatladım uykum bile geldi belden aşağım uyustu sonra doğumhane ye alindim 4 gibi çatal sandalyesinde her turlu doğumu tetiklemek icin elinden geleni yaptı ebeler el sokmalar karına bastırma aşamaları ikinmaktan canım çıktı dedim ben bu çocuğu cikaramiycam çünkü çok uğraştılar iki kişi karnıma çıktı hadi hadi devam diye nefesim kesildi o sırada uyusuklugumda geçmeye başladı son bir ikinma gayreti ile bebeğim doğdu yanı nerden baksaniz 1 saat ikinma ile uğraştık benim gibi ikinma özürlü bir insan iyi normal doğum yaptı , gelin gorunki şuan gayet iyiyim iyikide pes etmedim alttan epeyi kesim oldu ama uyuşukluk sayesinde ziyani olmadı son olarak plasentami atarken son bir gayret gösterdim ve o kadar rahatladım ki şimdi sırt ustu yatiyorum bebişim yanımda mışıl mışıl uyuyor Allahıma bin şükür sutumde maşallah bebeğe yetiyor işte böyle kızlar bebis 3,285 gr doğdu hiçte doktorun dediği gibi 3 buçuğu geçmedi gerçekten yanılma payı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?