bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy ama çok zordu. 29. haftamda doğuracaktkm ya ben... Tabii o zamanlar buraları bilmiyordum. Hastanede yattım progesteron iğneleri yedim 7 hafta. Son anda bir de kolestazdan şüpheşenilmişti... Öfff kabus. Allahım doğurayım da yanımda gözümün önünde dursun diyordum. Sürekli hareket saymaya yavruyu hateketlendirmeye çalışmaktan canım çıkmıştı.

Slmlar kızlar ben ilk kez iki defa hasta oldum ya biteli 10 gun oldu yine hasta olmusum ve bir sonraki ay tam tatilime denk geliyor ya çok moralim bozuldu bir sene bu tatili beklemiştim
Benim adet düzensiliğimde vardı sen ne zamandan beri adet oluyorsun?
Bende şimdiye kadar kahverengi lekelenmeden şikayetçiyim o geçti şükür adetim düzene girdi demiştim. Bu ay adetim 1 hafta kala pembe lekelenme oldu ped koydum ama devamı yok. Ki bu ay bi kaçamak yaşamıştık yerleşme kanaması olmasından korkuyorum hayırlısı artık. 20 si adet günüm bakalım gecikme yaşıcakmıyım inşallah adet olurum.

Eki Görüntüle 2021417 kızlar ya benim oğlan gece yüzünü gözünü yırtmış. Sabah uyandığında yaş gelmişti ama kızarıklığı görmemiştim
Tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yinede yırtıyoruz malesef akılları başlarına gelene kadar böyle devam eder:) korkulacak bişey yok 2 güne iz kalmıyor neyseki:)

O bıdığın poposunu bol bol ısır ozaman :)) bazı anneler daha çok şeye katlanmak zorunda kalıyor malesef. Ama zorluklar onları daha değerli yapıyor:)) şimdi hayal gibi o acılar dimi:)

Allaha emanet olun kizlarr ben gidiyorum doguma

Günaydınlar kızlar. Doğuma gidiyoruz

Doğum msjlarınızı hatırlamaya devam atladığım olabilir bulabildiğim kadarıyla:)

Günaydın kızlar ben dogurdum ayrıntıları anlatırım sonra bir haber edim dedim öptüm hepinizi

İyi akşamlar kızlar
Bende Doğum yaptım
Film gibiydi resmen.
@alp_se cnm msj yazdgn saatlerde hastane yolundydm :) ancak ancak kendime gelebldgmdn yazablyrm.Daha müsait bi zamanda upuzun yazcm İnşallah :)

Bende korkuyorum ama bi yanim da dene diyor ara ara sancim oluyor benimde yakında gelecek herhalde diyorum :)) bugün 2-3 kere nst de sancı 100 olunca çok sevindim

Biraz daha geliyor

Selam kızlar. Yavruma ben de kavuştum çok şükür çok fazla ağrım oldu gün boyu. Hala da var kendime gelir gelmez anlatacağı ayrıntıları inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Dahada var maşallah Kasım bebeklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…