bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Muhtemelen yine aynı zamanda olmaz tarih değişir canım en başta dengesiz oluyor tampon kullanırsın denizde havuzda çok rahat diğer zamanlarda ped
Canım çok düzenli oluyordum ben doğum dan sonra da böyleydi geciktirici mı kullansam acaba oda çok susiriyor ya

Canım 40 im çıktı hemen adet olmaya başladım ben be hiç sasmadi her ay düzenli oldum bu ara kadar
Hakkında hayırlısı canım ama düzensiz oluyormussun ondan böyle olmuştur

My moonlight yavaş yavaş kasım sonlarına gelıyor :))) hani been :))
Yavaş yavaş dedik sıranı bekle sende erken doğursaydın bacım. Senin mesajlarına denk geldim doğumları paylaşırken :) gece sancın oluyor bugün doğurcam heralde diyorsun sabaha bişey yok

Canım 40 im çıktı hemen adet olmaya başladım ben be hiç sasmadi her ay düzenli oldum bu ara kadar
Hakkında hayırlısı canım ama düzensiz oluyormussun ondan böyle olmuştur
Ay inşallah öyledir yoksa harifi öldürcem önceden vaktinde oluyordum ama adet bitiminde 1 haftada kahverengi lekelenme oluyordu. Hatta arkadaşlar rahim ağzı yarası vardır dediler. 3_4 ay sürdü geçti o şükür. Düzensizlik olsa şuan devam etmesi gerekirdi adetimin ama 3_4 gün önce pembe leke geldi ped koydum başka yok 20 sine kadar dua edicem gelsin diye.

8aylık canım cogunlukla 1kg aldı bır kac sy dışında.. suan 9,5 küsurat .bnce kıloya takılma saglıklı olduktan sonra onemlı degıl onemseyeceksen boy onemlı gelişim göstergesi
Evet canım çok tombis senin bebis maşallah çok kilo alması da iyi değil zaten obetizeye neden olur allah korusun sadece 400-500 gram alsa bana yeter normali öyleymis çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…