bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasılsın canım? senin kalp rahatsızlığın vardı galiba aklıma geldin. Nasılsın şimdi.
İyim canım sen nasılsın? Doğumdan 3 ay sonra gel takrar bakarız demişti kardiyoloji ve teşhis kondu canım. Mitral kapak yetmezliği varmış. Doğumdan sonra da sızıntı çoğalmış Hamileyken ki rahatsızlıklarım aynı devam ediyor

Geçmiş olsun canım. Benim de aynen devam ediyor. üst sağdakiydi sanırım kapakçık Aralık benimde tam kapanmasını için ritim bozukluğu olıyor. Heyecan koşu üzüntü stres vs olunca birazda panik atak halim var hemen taşikardiye giriyor. Belock kullanıyorum Ozqmanlar sürekli değil ama. Yılda bir kontrol dedi bana. Şimdi sorun olmayabilir ama 40 yaş üstü tansiyon sorunlarıyla beraber Aralık açılırsa kapakçık değişmeye ihtiyaç olurmuş böyle benimde. Senin rahatsızlığın çokmu şuan nasıl? Günlük yaşamda yani.

Kızlar bizimki ilk defa ateşlendi 38 fln çıktı eli yüzü sicacik aksam banyo yaptırdık calpol da veriyorum bı ise yaramıyor başka ne yapabiliriz yarın sağlık ocağına goturcem

Kızlar bizimki ilk defa ateşlendi 38 fln çıktı eli yüzü sicacik aksam banyo yaptırdık calpol da veriyorum bı ise yaramıyor başka ne yapabiliriz yarın sağlık ocağına goturcem
Gecmis olsun cnm gece kimse girmemis buralara alnina kiltuk altina soguk bez fln koyabbilirsin naptin goturdun mu doktora

Kız aynısını gorumcemin başına geldi.o da adet oldum sandı meğer hamileymiş. Onlar zaten 3.bebeği istiyordu
Dikkat et sen yinede.supriz olmasın.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Elden başka bişey gelmiyor.

O bıdığın poposunu bol bol ısır ozaman :)) bazı anneler daha çok şeye katlanmak zorunda kalıyor malesef. Ama zorluklar onları daha değerli yapıyor:)) şimdi hayal gibi o acılar dimi:)
Çok şükür sağ salim yanımda ya gerisi boş. Şimdi yeni bebek düşüncesinde doğumdan bakmaktan değil ama hamilelikte çok korkuyorum. 10 tane doğurayım ama hamilelikte zor iş

Akrep burcu bebekler bakalım ne yapacağız
Ben sıktım dişimi yay oldu benimki

:) bizimki de yay oldu ama yay burcu akrepten fenaymış galiba. genelde çok inatlarmış bizimki fena inat ://

yeni bebek konusunda tam tersiyiz:) 10 kere hamile kalayım ama sonrası bakmak zor geliyor. Benim sinirler gitmiş sanırım kaldıramıyorum zorluğu. dün 3 kere kafasını vurdu vura vura kafa kalmayacak çocukta, buz torbasıyla geziyorum evde. hep dibindeyim ama saniyelik atıveriyor kendini yere. emeklemek istemiyor kalkmaya çalışıyor o zmanda düşüyor çok zorlanıyorum artık

Bugün 17 si 3 gün var test yapsamda çıkmaz ki. Mecbur beklicez. Adet sancısı çekiyorum bi yandan belim ağrıyor inşallah adet sancısıdır. Eşimde lafa gelince 3_4_5 çocuk ister ama giraydan sonra yeter bize bukadar çocuk demiştik. Hayırlısı artık. Bile bile lades dedik. bir kereden bişey olmaz diye

Günaydın kızlar

Canım aslında çıkabilir bir yap istersen

uu çok cesursunz :)) Hayırlısı kuzum

Sag olun kızlar Allah razı olsun gece elini yüzünü yikayinca calpol verince geçti biraz kalktı oyun oynadı gece gece.smdi de uyuyor ateşi iyi.babamiz yok araba yok önce bı sağlık ocağına gidelim gidin derse devlete de gideriz.ust dışı çıktı yanındaki de çıkıyor herhalde bı de buralar serindi sahilde gezdik ondan hastalandı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…