bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım. Belki üşütmüştür. Benimkide üşütünce çok kusuyor.

:))) ahaha. bende haplarımı almayı unutuyorum hep bazen ertesi gün 2 tane birden alıyorum ama neyseki bizde atraksiyon nadir boşu boşuna hap alıyorum
Bizdede sık değil canım ama eğer hamile isem bu ay. Tek seferde günü nü bile biliyorum. Benim gevşekliğim oldu.

Canım ins olursun ben de herifi çok tembihliyom ama bakalım öldürürüm seni bak diyom:)
Bizim yaramaz oğlus yürütecte kendini aşağı çıkarmış ya son anda yetiştim nasıl oldu anlamadım ödüm koptu bir dk ayrilmiycan yanından

Geçmiş olsun canım kuzu hasta mı oldu?

Akşama test getirtsem mi çift çizgiyi görmeye cesaretim yok korkuyorum birazda. Ah bu eşşek kafam belimde ağrıyınca adetimin beklemeye devam ediyorum
Getirt getirt çıkar eve hamileysen bence.
Ne güzel 3 bebe annesi olursun :)
Benim hamilelik belirtim adet olacak gibi olmamdı :)
Hatta düzensizdi zamanında gelcek herhalde diye sevinmiştim :))

:))) ahaha. bende haplarımı almayı unutuyorum hep bazen ertesi gün 2 tane birden alıyorum ama neyseki bizde atraksiyon nadir boşu boşuna hap alıyorum
Canım tüp bebek sonrası rehavetiyle nasılsa olmaz deyip gebe kalan çok :)
Hapı her gün düzenli alman lazım etkinliği azalıyor.
Eğer sana uymuyorsa ria taktır bence.
Hiç istemiyorum diyorsun ya ondan diyorum.

Geçmiş olsun canım

Günaydın bizde doktordan geldik 1 hafta damla kullansın geçmesi 1 haftayı bulut geçmez çapaklanma kötü olursa gelin dedi

Kızlar ya ben yusuf kereme kıyma aldım onu pişmiş mi pişmemiş mi koymalıyım buzluğa

Yürüteçte kendi haline bırakma herşey olabilir. Çok hareketliler ben kaldırdım yürüteci fıldır fıldır tutamıyorum. Hayırlısı olsun canım:)

Sipariş verdim akşama gelecek. Sabah mı yapayım testi akşammı? Aslında sen böyle 3 çocuk annesi diyince çok hoşuma gitti :)) ama oğlum biraz daha büyüse iyi olurdu çok erken yaa:/

Kızlar benimki hasta oldu ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş :/ bu havalar çok fena yapıyor insanı bir sıcak bir soğuk sonuç bu

Sana da geçmiş olsun canım. Şu var ki bu rahatsızlık ömür boyu bizimle. Doktor da bana bu rahatsızlık yaşam kalitesini düşürüyor ve yaş ilerledikçe kendini daha çok hissettiriyor dedi. Ben eskisi gibi ev işi dahi yapamıyorum artık. Hemen nefesim daralıyo, aşırı bi halsizlik güçsüzlük hissi ve yoğun çarpıntıp oluyor. Dediğin gibi efor gerektiren işler yapamıyorum, stres, sinir, üzüntü tetikliyor. Bir de benim dudaklarım da morarıyor canım. Anladığım kadarıyla seninki de mvp değil mi canım? Doktor bana da beloc 25mg ve coraspin verdi. Düzenli olarak hergün kullanmam gerekiyor ama ilaç dozu çok düşük olduğu için bana pek etkisi olmuor ama pıhtı riski oldupu için coraspini her gün kullanmam gerekiyor.
Bu aralar gene iyi hissetmiyorum kendimi hatta geçen gün kalbimde seğirme hissettim ve sonrası yoğun çarpıntı yakında tekrar gideceğim doktora.

Kızlar benimki hasta oldu ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş :/ bu havalar çok fena yapıyor insanı bir sıcak bir soğuk sonuç bu
Geçmiş olsun canım. Benim oğlanın da dünden beri burnu akıyor ve hapşuruyor. Çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırıyorum evin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…