- 23 Mart 2016
- 30.786
- 91.838
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.241
ay o ne bende hiç bilmiyordum baktım da :)) şahsen kullanamam herhalde :)Google görsele baktım canım dün gece gördüm. Kocaman bişey görünüyor kolay kolay kaçmazmış:)
Geçmiş olsun canım. Belki üşütmüştür. Benimkide üşütünce çok kusuyor.Sag olun kızlar Allah razı olsun gece elini yüzünü yikayinca calpol verince geçti biraz kalktı oyun oynadı gece gece.smdi de uyuyor ateşi iyi.babamiz yok araba yok önce bı sağlık ocağına gidelim gidin derse devlete de gideriz.ust dışı çıktı yanındaki de çıkıyor herhalde bı de buralar serindi sahilde gezdik ondan hastalandı herhalde
Bende rahat edemem gibi:))ay o ne bende hiç bilmiyordum baktım da :)) şahsen kullanamam herhalde :)
Bizdede sık değil canım ama eğer hamile isem bu ay. Tek seferde günü nü bile biliyorum. Benim gevşekliğim oldu.:))) ahaha. bende haplarımı almayı unutuyorum hep bazen ertesi gün 2 tane birden alıyorum ama neyseki bizde atraksiyon nadirboşu boşuna hap alıyorum
Canım ins olursun ben de herifi çok tembihliyom ama bakalım öldürürüm seni bak diyom:)Ay inşallah öyledir yoksa harifi öldürcemönceden vaktinde oluyordum ama adet bitiminde 1 haftada kahverengi lekelenme oluyordu. Hatta arkadaşlar rahim ağzı yarası vardır dediler. 3_4 ay sürdü geçti o şükür. Düzensizlik olsa şuan devam etmesi gerekirdi adetimin ama 3_4 gün önce pembe leke geldi ped koydum başka yok 20 sine kadar dua edicem gelsin diye.
Aynen ped yazın işkence gibi alip deneyim ben en kısa zamandaYok olmuyor hiç çok rahat hatta alışsan hep onu istersin hele de yazın sıcakta
sıkma canını, günü gelmeden yapılan testlerde var onlardan al istersen kafan rahatlar.Bizdede sık değil canım ama eğer hamile isem bu ay. Tek seferde günü nü bile biliyorum. Benim gevşekliğim oldu.
Geçmiş olsun canım kuzu hasta mı oldu?Sag olun kızlar Allah razı olsun gece elini yüzünü yikayinca calpol verince geçti biraz kalktı oyun oynadı gece gece.smdi de uyuyor ateşi iyi.babamiz yok araba yok önce bı sağlık ocağına gidelim gidin derse devlete de gideriz.ust dışı çıktı yanındaki de çıkıyor herhalde bı de buralar serindi sahilde gezdik ondan hastalandı herhalde
Getirt getirt çıkar eve hamileysen bence.Akşama test getirtsem miçift çizgiyi görmeye cesaretim yok korkuyorum birazda. Ah bu eşşek kafam belimde ağrıyınca adetimin beklemeye devam ediyorum
Canım tüp bebek sonrası rehavetiyle nasılsa olmaz deyip gebe kalan çok :):))) ahaha. bende haplarımı almayı unutuyorum hep bazen ertesi gün 2 tane birden alıyorum ama neyseki bizde atraksiyon nadirboşu boşuna hap alıyorum
Sag olun kızlar Allah razı olsun gece elini yüzünü yikayinca calpol verince geçti biraz kalktı oyun oynadı gece gece.smdi de uyuyor ateşi iyi.babamiz yok araba yok önce bı sağlık ocağına gidelim gidin derse devlete de gideriz.ust dışı çıktı yanındaki de çıkıyor herhalde bı de buralar serindi sahilde gezdik ondan hastalandı herhalde
Yürüteçte kendi haline bırakma herşey olabilir. Çok hareketliler ben kaldırdım yürüteci fıldır fıldır tutamıyorum. Hayırlısı olsun canım:)Canım ins olursun ben de herifi çok tembihliyom ama bakalım öldürürüm seni bak diyom:)
Bizim yaramaz oğlus yürütecte kendini aşağı çıkarmış ya son anda yetiştim nasıl oldu anlamadım ödüm koptu bir dk ayrilmiycan yanından
Bence kavur küçük küçük ayır yemeklerine atmalık kolay olurKızlar ya ben yusuf kereme kıyma aldım onu pişmiş mi pişmemiş mi koymalıyım buzluğa
Sipariş verdim akşama gelecek. Sabah mı yapayım testi akşammı? Aslında sen böyle 3 çocuk annesi diyince çok hoşuma gitti :)) ama oğlum biraz daha büyüse iyi olurdu çok erken yaa:/Geçmiş olsun canım kuzu hasta mı oldu?
Getirt getirt çıkar eve hamileysen bence.
Ne güzel 3 bebe annesi olursun :)
Benim hamilelik belirtim adet olacak gibi olmamdı :)
Hatta düzensizdi zamanında gelcek herhalde diye sevinmiştim :))
Canım tüp bebek sonrası rehavetiyle nasılsa olmaz deyip gebe kalan çok :)
Hapı her gün düzenli alman lazım etkinliği azalıyor.
Eğer sana uymuyorsa ria taktır bence.
Hiç istemiyorum diyorsun ya ondan diyorum.
Sipariş verdim akşama gelecek. Sabah mı yapayım testi akşammı? Aslında sen böyle 3 çocuk annesi diyince çok hoşuma gitti :)) ama oğlum biraz daha büyüse iyi olurdu çok erken yaa:/
Sana da geçmiş olsun canım. Şu var ki bu rahatsızlık ömür boyu bizimle. Doktor da bana bu rahatsızlık yaşam kalitesini düşürüyor ve yaş ilerledikçe kendini daha çok hissettiriyor dedi. Ben eskisi gibi ev işi dahi yapamıyorum artık. Hemen nefesim daralıyo, aşırı bi halsizlik güçsüzlük hissi ve yoğun çarpıntıp oluyor. Dediğin gibi efor gerektiren işler yapamıyorum, stres, sinir, üzüntü tetikliyor. Bir de benim dudaklarım da morarıyor canım. Anladığım kadarıyla seninki de mvp değil mi canım? Doktor bana da beloc 25mg ve coraspin verdi. Düzenli olarak hergün kullanmam gerekiyor ama ilaç dozu çok düşük olduğu için bana pek etkisi olmuor ama pıhtı riski oldupu için coraspini her gün kullanmam gerekiyor.Geçmiş olsun canım. Benim de aynen devam ediyor. üst sağdakiydi sanırım kapakçık Aralık benimde tam kapanmasını için ritim bozukluğu olıyor. Heyecan koşu üzüntü stres vs olunca birazda panik atak halim var hemen taşikardiye giriyor. Belock kullanıyorum Ozqmanlar sürekli değil ama. Yılda bir kontrol dedi bana. Şimdi sorun olmayabilir ama 40 yaş üstü tansiyon sorunlarıyla beraber Aralık açılırsa kapakçık değişmeye ihtiyaç olurmuş böyle benimde. Senin rahatsızlığın çokmu şuan nasıl? Günlük yaşamda yani.
Geçmiş olsun yağmurcumKızlar benimki hasta oldu ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş :/ bu havalar çok fena yapıyor insanı bir sıcak bir soğuk sonuç bu
Bugün 17 si 3 gün var test yapsamda çıkmaz ki. Mecbur beklicez. Adet sancısı çekiyorum bi yandan belim ağrıyor inşallah adet sancısıdır. Eşimde lafa gelince 3_4_5 çocuk ister ama giraydan sonra yeter bize bukadar çocuk demiştik. Hayırlısı artık. Bile bile lades dedik. bir kereden bişey olmaz diye
Geçmiş olsun canım. Benim oğlanın da dünden beri burnu akıyor ve hapşuruyor. Çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırıyorum evin içinde.Kızlar benimki hasta oldu ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş :/ bu havalar çok fena yapıyor insanı bir sıcak bir soğuk sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?