bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight .... Canim biz de önceden 3 cocuk düşünüp yekta dan sonra vazgeçip 2 cocuk yeter demistik.simdi büyümeye başladı ya bizimki diyor kızıma kardeşin biraz büyüsün bir kardes gelir diye.

Kızımın ağzından çıkanlardan korkuyorum ben.hamileligimi öğrendi erkek kardesim olacak demeye basladi ve oyle oldu.şimdi ise kız kardeşim olacak hastaneden getirin diyor.benim kız tam bir

Evet cnm sağolasın şimdi ateşi yok ama bı halsiz keyifsiz bizim buraların rüzgarı çok ben de pek sakinmiyorum üst dış de zorladı bizi baya alt dişler daha kolay cikmsti.atesi 38 i geçmedi hiç ama vücudu yanıyordu gece doktor da başka bir şurup verdi başka bsy demdi

Kızımın ağzından çıkanlardan korkuyorum ben.hamileligimi öğrendi erkek kardesim olacak demeye basladi ve oyle oldu.şimdi ise kız kardeşim olacak hastaneden getirin diyor.benim kız tam bir
Benim kız da bu aralar sürekli "anne bi kardeşim daha olsun lütfeeen." diyip duruyor. Bu cümleyi duymak bile beni korkutuyo yaa. Haa bir de kız olacakmış kardeşi bizimkinin de.

Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Canım ben kızımı emzirirken hamile kaldım ve dojtorum hemen kızımı sütten kesmemi istedi. Hatta o gün kesmiştim kızımı Hamilelikte salgılanan bütün hormonlar emen beğe de geçtiği için istememişti doktorum.

Geçmiş olsun ayşem yakışıklımız hasta mı 38i geçmiyosa diştendir muhtemelen bize dr öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…