- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.281
Emziriliyor canım, düşük ya da erken Doğum riski yoksa sıkıntı yok.Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Evet cnm sağolasın şimdi ateşi yok ama bı halsiz keyifsiz bizim buraların rüzgarı çok ben de pek sakinmiyorum üst dış de zorladı bizi baya alt dişler daha kolay cikmsti.atesi 38 i geçmedi hiç ama vücudu yanıyordu gece doktor da başka bir şurup verdi başka bsy demdi
Aslında edebilir bir sakıncası yok, neden öyle demiş anlayamadım doğrusu.Canım ben kızımı emzirirken hamile kaldım ve dojtorum hemen kızımı sütten kesmemi istedi. Hatta o gün kesmiştim kızımıHamilelikte salgılanan bütün hormonlar emen beğe de geçtiği için istememişti doktorum.
Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun:/Sana da geçmiş olsun canım. Şu var ki bu rahatsızlık ömür boyu bizimle. Doktor da bana bu rahatsızlık yaşam kalitesini düşürüyor ve yaş ilerledikçe kendini daha çok hissettiriyor dedi. Ben eskisi gibi ev işi dahi yapamıyorum artık. Hemen nefesim daralıyo, aşırı bi halsizlik güçsüzlük hissi ve yoğun çarpıntıp oluyor. Dediğin gibi efor gerektiren işler yapamıyorum, stres, sinir, üzüntü tetikliyor. Bir de benim dudaklarım da morarıyor canım. Anladığım kadarıyla seninki de mvp değil mi canım? Doktor bana da beloc 25mg ve coraspin verdi. Düzenli olarak hergün kullanmam gerekiyor ama ilaç dozu çok düşük olduğu için bana pek etkisi olmuor ama pıhtı riski oldupu için coraspini her gün kullanmam gerekiyor.
Bu aralar gene iyi hissetmiyorum kendimihatta geçen gün kalbimde seğirme hissettim ve sonrası yoğun çarpıntı yakında tekrar gideceğim doktora.
Ne olduğunu akşam görücez canım:)Kııııızzz noluyoooo :))
Ben bile bu kadar panik olmadım sana noluyor
aslında şuanda zor olacağı kanısındayım ama evet kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Kaza filan demiyorum eğer hamileysem. Girayın yanında oda büyür gider napıyım ikiz gibi. Ama hamilelik ve doğum zor olacakfikre alışmalar falanlar filanlar
Bende öyle olmadığımı zannediyordum ama öyle olduğumu öğrenmiş oldum. Bak bebeğim bişey öğretmiş oldu şimdidenA Askina eskiyaYagmur8991 yaren92 kızlar geçmiş olsun bebişlere.Şimdi nasıllar.
My moonlight cesaretinden dolayı tebrikler canım Ben asla cesaret edemem.Ceket atsan hamile kalan cinslerdenim ben
Zeynep kız istiyor. Kızlar daha UsluymuşMy moonlight .... Canim biz de önceden 3 cocuk düşünüp yekta dan sonra vazgeçip 2 cocuk yeter demistik.simdi büyümeye başladı ya bizimki diyor kızıma kardeşin biraz büyüsün bir kardes gelir diye.
Hadi senden de bekliyoruz güzel bi haber ozaman:)) inşallah olur canım sen böyle düşündükten sonraBeraber büyürler ne güzel :)
Ben de istiyorum ikinciyi.
Hamile olsam üzülmem :)
Topikçe tekrar yine yine yeni yeni yeniden yine yeniden:))))bizim topik hamileliğe hazır
Ben emzirmiyorum şuan. Emzirilmiyor diye biliyorum.Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Geçmiş olsun tekrar canım. Bizim alttan iki diş çıktı pek bişey olmadı ama üstten bütün dişler arka arkaya tomurdu. Köpek dişleri patladı. Çok huzursuz çok ağlıyor az uyuyor az yiyor çok ishal oluyor. Galiba 6 ay kadar çekicez fazlasını bilmem.Evet cnm sağolasın şimdi ateşi yok ama bı halsiz keyifsiz bizim buraların rüzgarı çok ben de pek sakinmiyorum üst dış de zorladı bizi baya alt dişler daha kolay cikmsti.atesi 38 i geçmedi hiç ama vücudu yanıyordu gece doktor da başka bir şurup verdi başka bsy demdi
Benim sezaryen olduğum için ve biraz sıkıntılı geçtiği için biraz bekleyeceğim yoksa 1 yaşında düşünüyordum zaten oğluşum da zor oldu :)Ne olduğunu akşam görücez canım:)
evet bukadar çabuk istemezdim aslında hiç istemiyordum ama oldu bikere napıyım
aslında şuanda zor olacağı kanısındayım ama evet kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Kaza filan demiyorum eğer hamileysem. Girayın yanında oda büyür gider napıyım ikiz gibi. Ama hamilelik ve doğum zor olacak
Bende öyle olmadığımı zannediyordum ama öyle olduğumu öğrenmiş oldum. Bak bebeğim bişey öğretmiş oldu şimdiden
ama kesin değil durun henüz sadece şüphe var. Nerdeyse hamile olmadığıma üzülcem
Zeynep kız istiyor. Kızlar daha Usluymuşbenimkide bi.düzine istiyor ama imkansız:) hamileysem en çok o sevincek zaten eminim. Ay olmasam daha iyi 2 yaşına bari girseydi. daha 9 aylık oldu bugün.
Hadi senden de bekliyoruz güzel bi haber ozaman:)) inşallah olur canım sen böyle düşündükten sonra
Topikçe tekrar yine yine yeni yeni yeniden yine yeniden:))))
Ben emzirmiyorum şuan. Emzirilmiyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım kuzu hasta mı oldu?
Getirt getirt çıkar eve hamileysen bence.
Ne güzel 3 bebe annesi olursun :)
Benim hamilelik belirtim adet olacak gibi olmamdı :)
Hatta düzensizdi zamanında gelcek herhalde diye sevinmiştim :))
Canım tüp bebek sonrası rehavetiyle nasılsa olmaz deyip gebe kalan çok :)
Hapı her gün düzenli alman lazım etkinliği azalıyor.
Eğer sana uymuyorsa ria taktır bence.
Hiç istemiyorum diyorsun ya ondan diyorum.
Benimkide sezeryandı hayırlısı olır inşallah seninde.Benim sezaryen olduğum için ve biraz sıkıntılı geçtiği için biraz bekleyeceğim yoksa 1 yaşında düşünüyordum zaten oğluşum da zor oldu :)
Bu arada gebeyken emzirmede düşük ya da erken doğum riski yoksa sıkıntı yok.
Geçmiş olsun tekrar canım. Benimki farklı galiba çünkü coraspirin vermedi sadece beloc. Aynı yaşlanınca sıkıntılar artar dedi. Allah yardımcın olsun canım benimki seninki kadar zor değil sanırım.morarma olmuyor. İnşallah şifa versin rabbim sanada.Sana da geçmiş olsun canım. Şu var ki bu rahatsızlık ömür boyu bizimle. Doktor da bana bu rahatsızlık yaşam kalitesini düşürüyor ve yaş ilerledikçe kendini daha çok hissettiriyor dedi. Ben eskisi gibi ev işi dahi yapamıyorum artık. Hemen nefesim daralıyo, aşırı bi halsizlik güçsüzlük hissi ve yoğun çarpıntıp oluyor. Dediğin gibi efor gerektiren işler yapamıyorum, stres, sinir, üzüntü tetikliyor. Bir de benim dudaklarım da morarıyor canım. Anladığım kadarıyla seninki de mvp değil mi canım? Doktor bana da beloc 25mg ve coraspin verdi. Düzenli olarak hergün kullanmam gerekiyor ama ilaç dozu çok düşük olduğu için bana pek etkisi olmuor ama pıhtı riski oldupu için coraspini her gün kullanmam gerekiyor.
Bu aralar gene iyi hissetmiyorum kendimihatta geçen gün kalbimde seğirme hissettim ve sonrası yoğun çarpıntı yakında tekrar gideceğim doktora.
Benimde yok cesaretim canım bizim sipalar normal değil ondan heraldeburaya giriyorum 2. cocuğa özeniyorum eve gidiyorum yoooo mümkün değil diyorum. 1 sn boş zaman yok 2. cocuk cesaret işi. Ben mi çook beceriksizim çocuğummu çok yaramaz. anlamadım ki saniye kıçı yer görmüyor - gece uyumuyor nasıl olcak böyle 2. cocuk. doğumdan heemen sonra hiç arayı açmıycam demiştim öyle çok hevesliydim. hamilelikte çok kolay geçti ama şuan çok soguk bakıyorum siz istedikçe bir gariplik var bu işte diyorum :)))
Canım ben kızımı emzirirken hamile kaldım ve dojtorum hemen kızımı sütten kesmemi istedi. Hatta o gün kesmiştim kızımıHamilelikte salgılanan bütün hormonlar emen beğe de geçtiği için istememişti doktorum.
Ne olduğunu akşam görücez canım:)
evet bukadar çabuk istemezdim aslında hiç istemiyordum ama oldu bikere napıyım
aslında şuanda zor olacağı kanısındayım ama evet kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Kaza filan demiyorum eğer hamileysem. Girayın yanında oda büyür gider napıyım ikiz gibi. Ama hamilelik ve doğum zor olacak
Bende öyle olmadığımı zannediyordum ama öyle olduğumu öğrenmiş oldum. Bak bebeğim bişey öğretmiş oldu şimdiden
ama kesin değil durun henüz sadece şüphe var. Nerdeyse hamile olmadığıma üzülcem
Zeynep kız istiyor. Kızlar daha Usluymuşbenimkide bi.düzine istiyor ama imkansız:) hamileysem en çok o sevincek zaten eminim. Ay olmasam daha iyi 2 yaşına bari girseydi. daha 9 aylık oldu bugün.
Hadi senden de bekliyoruz güzel bi haber ozaman:)) inşallah olur canım sen böyle düşündükten sonra
Topikçe tekrar yine yine yeni yeni yeniden yine yeniden:))))
Ben emzirmiyorum şuan. Emzirilmiyor diye biliyorum.
migren hastasıyım 2 haftada bir acile yatıyorum emziremiyceğim ağır ilaçlar yapıyolar. 18 saat buzluktaki sütlerle idare ediyoruz.Eskiden de 2 ayda bir falan atak gelirdi şimdi uyku düzeni diye birşey kalmadığı için 2 hafta da bir acil. sırf bu kısmı bile beni korkutuyor :/// Allahtan şimdi annemler yanımda ama yakında gidicez onlarda olmayacak bir başıma 2. cocuk çok isityorum ama heralde olmayacak nasip.Benimde yok cesaretim canım bizim sipalar normal değil ondan heralde
ahahaha :))))))))))Ahahah kız sen bayağı kaptırdın gidiyon he az sonra tebrik sırasına geçicez test yapmadan
Ben değilim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?