bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Emziriliyor canım, düşük ya da erken Doğum riski yoksa sıkıntı yok.
Doğum sonrası ikisir birden de emri kir.

Belki de diştendir ateşi çok artmamış.
Hasta olmasın kuzucuklar
Aslında edebilir bir sakıncası yok, neden öyle demiş anlayamadım doğrusu.

Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun:/

Kııııızzz noluyoooo :))
Ne olduğunu akşam görücez canım:)
Ben bile bu kadar panik olmadım sana noluyor
evet bukadar çabuk istemezdim aslında hiç istemiyordum ama oldu bikere napıyım
fikre alışmalar falanlar filanlar
aslında şuanda zor olacağı kanısındayım ama evet kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Kaza filan demiyorum eğer hamileysem. Girayın yanında oda büyür gider napıyım ikiz gibi. Ama hamilelik ve doğum zor olacak
Bende öyle olmadığımı zannediyordum ama öyle olduğumu öğrenmiş oldum. Bak bebeğim bişey öğretmiş oldu şimdiden
ama kesin değil durun henüz sadece şüphe var. Nerdeyse hamile olmadığıma üzülcem
Zeynep kız istiyor. Kızlar daha Usluymuş benimkide bi.düzine istiyor ama imkansız:) hamileysem en çok o sevincek zaten eminim. Ay olmasam daha iyi 2 yaşına bari girseydi. daha 9 aylık oldu bugün.
Beraber büyürler ne güzel :)
Ben de istiyorum ikinciyi.
Hamile olsam üzülmem :)
Hadi senden de bekliyoruz güzel bi haber ozaman:)) inşallah olur canım sen böyle düşündükten sonra
bizim topik hamileliğe hazır
Topikçe tekrar yine yine yeni yeni yeniden yine yeniden:))))
Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Ben emzirmiyorum şuan. Emzirilmiyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun tekrar canım. Bizim alttan iki diş çıktı pek bişey olmadı ama üstten bütün dişler arka arkaya tomurdu. Köpek dişleri patladı. Çok huzursuz çok ağlıyor az uyuyor az yiyor çok ishal oluyor. Galiba 6 ay kadar çekicez fazlasını bilmem.

Benim sezaryen olduğum için ve biraz sıkıntılı geçtiği için biraz bekleyeceğim yoksa 1 yaşında düşünüyordum zaten oğluşum da zor oldu :)
Bu arada gebeyken emzirmede düşük ya da erken doğum riski yoksa sıkıntı yok.

korkuyorum ondan da

Benimkide sezeryandı hayırlısı olır inşallah seninde.

Geçmiş olsun tekrar canım. Benimki farklı galiba çünkü coraspirin vermedi sadece beloc. Aynı yaşlanınca sıkıntılar artar dedi. Allah yardımcın olsun canım benimki seninki kadar zor değil sanırım.morarma olmuyor. İnşallah şifa versin rabbim sanada.

buraya giriyorum 2. cocuğa özeniyorum eve gidiyorum yoooo mümkün değil diyorum. 1 sn boş zaman yok 2. cocuk cesaret işi. Ben mi çook beceriksizim çocuğummu çok yaramaz. anlamadım ki saniye kıçı yer görmüyor - gece uyumuyor nasıl olcak böyle 2. cocuk. doğumdan heemen sonra hiç arayı açmıycam demiştim öyle çok hevesliydim. hamilelikte çok kolay geçti ama şuan çok soguk bakıyorum siz istedikçe bir gariplik var bu işte diyorum :)))

Benimde yok cesaretim canım bizim sipalar normal değil ondan heralde

Hep çelişkiler. Emzirilebilir de deniliyor.

Ahahah kız sen bayağı kaptırdın gidiyon he az sonra tebrik sırasına geçicez test yapmadan

Benimde yok cesaretim canım bizim sipalar normal değil ondan heralde
migren hastasıyım 2 haftada bir acile yatıyorum emziremiyceğim ağır ilaçlar yapıyolar. 18 saat buzluktaki sütlerle idare ediyoruz.Eskiden de 2 ayda bir falan atak gelirdi şimdi uyku düzeni diye birşey kalmadığı için 2 hafta da bir acil. sırf bu kısmı bile beni korkutuyor :/// Allahtan şimdi annemler yanımda ama yakında gidicez onlarda olmayacak bir başıma 2. cocuk çok isityorum ama heralde olmayacak nasip.

because of you My moonlight TaeYang ve diğer kızlar sag olun hepiniz.herhalde dişten dediklerinize göre. çok yiprandim taşınma işleri fln da var ya çocuk da böyle hc bsyden mutlu olmuyor hep bı mizmizlik psikolojim kaldırmıyor bazen. 2.cocuk ben de istiyorum ama halim nolur o zmn bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…