bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hurdunya nasıl yapıyorsun ya karavanda biz tatile gittik güya ama ben daha çok yoruldum

Denizden önce bu kadar yorulmamıştık ama şimdi zor değil desem yalan olur. Karavan şu anda eve yarım saat mesafede Deniz kenarında campingde park halinde. Yanına da 9 metrekare bir odacık yaptık Deniz'in tam emekleme zamanı olduğu için.. tabi bi an boş kalmıyorsun , tek tatlı yanı denizde çok yorulduğu için küt diye uyuyor akşam :) hava çok rüzgarlı olduğu için eve geçtik bikaç gündür, o zaman anladık ne kadar yorulduğumuzu ama değer

Herkeste aynı ihtimalin merak ve gerginliği var sanırım.. ben de henüz hiç regl olmadım , korunmadıkta , sebepsiz de olsa kızım tüp bebek diye.. tombala artık :)))) ama sanmam ya , kaç yıl olmadı da şimdi olursa da varsın olsun, biz değil de aileler şoka girer sanırım

Bugün herkeste bi özgüven

Merhaba kızlar bebegım diş cıkarıyor dunden beri mahvolduk atesi ınmedi dr a gttık baska bısey varmı dıye 37,5 hep az once ölçtum 38,5 cıktı hmn fıtıl attım uyudu tedırgınım

Yok canım doktorum kesinlikle hayır dedi. Ben de kızım en azından 22 aylık plana kadar emzireyim dedim ama istemedi. Bazı bebeklerde ishal veya zehirlenme gibi belirtiler verebiliyormuş.

Bende emzirirken hamile kaldim.hemde 2 ayliktim herhalde o zmn biraktirdim.goguslerim cok aciyordu emzirirken ciglik atasim geliyordu resmen.
Erken dogum yaptigim icin mecbur biraktirdim.
Durduk yere niye merak ettin acaba......

Geçen ay bende de bir korku oldu. Bizimkinin beslenme süte dayalı. Bıraktırmak zorunda kalırım diye

Neden söyleyeyim canım oğlana hamile kaldığımda kızım 19aylıktı, geceleri en az 10 kez uyanırdım, sürekli kucak ve ilgi isterdi. İlk zamanlarım aklıma geldi bi an panik oldum işte

Sağol canım Rabbim hasta olan herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…