bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hep çelişkiler. Emzirilebilir de deniliyor.
Ben de ilk dönem çok araştırmıştım hatta kadının bir tanesi arka arkaya 3 çocuk doğuruyo ve hepsini 2 yaş bitene kadar emziriyor. Ama dediğim gibi benim doktorum kesinlikle karşıydı

Valla bende hayret ediyorum canım
Ben bittim 2. Çocukla nasıl başa çıkarım bilmiyorum birde benim hamileliğim ilk dört ay fenaydi fenaaa

Çok geçmiş olsun canım ya senin işinde zormus

Çok geçmiş olsun canım ya senin işinde zormus
sağol canım valla buzlukta süt bittiği zaman aklım çıkıyor eyvah migren tutarsa diye. geçen gün tekrar beyin mr ı çektirdim bakalım henüz sonuçları almadım. Emziriyorum diye migren hapı flaan da kullanamıyorum zorlu bir dönem . ama hamileyken ne hikmetse 1 kere bile tutmadı Allah yardım etti herhalde :)

Valla bende hayret ediyorum canım
Ben bittim 2. Çocukla nasıl başa çıkarım bilmiyorum birde benim hamileliğim ilk dört ay fenaydi fenaaa
mide bulantısı olmuştıu demi sende? bak bende o da hiç olmadı çok kıyak bir hamilelik ve doğum yaşadım, acısı şimdi çıkıyor

Neden söyleyeyim canım oğlana hamile kaldığımda kızım 19aylıktı, geceleri en az 10 kez uyanırdım, sürekli kucak ve ilgi isterdi. İlk zamanlarım aklıma geldi bi an panik oldum işte
Şimdi benimki 9 aylık buda sürekli kucak istiyor eğer hamileliğimde gerçekse doğduğunda 18 aylık olacak. Birde hamileyken bende rahatsızdım sen biliyorsun herşey başa dönecek. Hakkımda hayırlısı olsun artık napıyım

Ben de ilk dönem çok araştırmıştım hatta kadının bir tanesi arka arkaya 3 çocuk doğuruyo ve hepsini 2 yaş bitene kadar emziriyor. Ama dediğim gibi benim doktorum kesinlikle karşıydı

Benim bi arkadaş yavaş yavaş bırakırdı hamile kalınca. Bünye meselesi de biraz hem emzirmek hemde bebeğe dayanacak vücut lazım. Ben bir vitaminsiz olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…