bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya biz Fethiye gittik.oglum denizden çıkmak istemediği için ağlıyor kızım denize girmemek için ağlıyor.okadar yoruldum ki kızım hiç denizi sevmedi hep ağladı bende mecbur 5 dakika söküp cikardim.esimde oğlumuzla saatlerce denizde kaldığı için yoruldu.kizim çok yordu bizi.sana helal olsun karavanda tatil çok daha zordur.en azından eve yakın

Karavan işi en az 15 gün olmazsa zor ve yorucu olur. Biz geçen yıl da sabitlemiştik hamileyim diye , bu yıl da .. yazı geçiriyoruz ev gibi oluyor , e bi de tek çocuk farklı olur tabi..

Ben de ilk dönem çok araştırmıştım hatta kadının bir tanesi arka arkaya 3 çocuk doğuruyo ve hepsini 2 yaş bitene kadar emziriyor. Ama dediğim gibi benim doktorum kesinlikle karşıydı
Gecmis olsun canım. Geçenlerde ilk sayfalara bakarken gördüm seni profil resminden tanıdım kullanıcı adını degistirmissin bebisin nasıl

Karavan işi en az 15 gün olmazsa zor ve yorucu olur. Biz geçen yıl da sabitlemiştik hamileyim diye , bu yıl da .. yazı geçiriyoruz ev gibi oluyor , e bi de tek çocuk farklı olur tabi..
Biz oğlumla çok rahat tatil yapıyorduk buda öyle olur diye umut ediyordum ama olmadı.siz artık seneye karavanla bir tura cikarsiniz

Canım dün şunu tesadüfen görmüştüm migren icin olan kısmı belki işine yarar Allah şifa versin üzüldüm inş sağlığına kavusursun senin bir bebeğin var ilgi bekleyen o halde zor ilgilenirsin Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…