bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bi misafir geldi yatılı kadin 1 gece kaldi gidene kadar başımın etini yedi. Ben 3 5 yıla çökermisim delirirmisim eşim ve çocuklarım beni cokertirmis ev islerini vb her şeyi bikakirmisim evde sigara icilmesine bile bi şey demezmisim 2.cocugum olunca gorecekmisim ben. Yaşım 23 3 yıl sonra 26 yasinda coken birini hiç görmedim neyse böyle sacma sapan cahilce konustu hiç takmadim zaten sakin bi yapım vardir yok ya çökmem vb deyip gectim güldüm. Dahası bunu anneme anlattım annemin tepkisi daha ilginc geldi kadın kendi fikirlerini soylemis diyo ya evet herkesin kendi fikri karsındakine kufur etsen oda kendi fikrin oluyo zaten. Kimse bi şey soylemeyecek mi diyo. Dedikoduyu seviyosum dedi bana. Yani çok tuhaf sizcede sorun bende mi annem baya sinirlendi çünkü

Allah razi olsun canim ilk atagmda deniycem bunu.

nee ben olsam göndersene bna onu zaten yorgun uykusuz ve sinirliym rahatlarm oh

Aynen canım hayırlısı. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Hem eğer hamileysen de biliyorsun her hamilelik farklı oluyor.

Benim bi arkadaş yavaş yavaş bırakırdı hamile kalınca. Bünye meselesi de biraz hem emzirmek hemde bebeğe dayanacak vücut lazım. Ben bir vitaminsiz olarak
Yavaş yavaş bıraktırmak da tam bir sabır işi ama sen bıraktırıyorsun kendince ama çocuk huysuzlanıyo yada hasta oluyo dayanamayıp tekrar veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…