bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:))))) çooook sevindim , markalı test tırt çıktı bak çok hevesliydin güzel olmuş :)
Aslında hevesli olduğumdan değil canım. bebeğim küçük. 15 20 gün tatil yaptık bu sene yanımızda pre.. Olmayınca bi kereden bişey olmaz dedik. Şimdi sözümüzü yiyemeyiz artık başımız gözümüz üstüne tek sefer de oldu ama büyük konuştuk galiba. Giray 7_8 ayda olmuştu.

Kızlar hamileyim galiba bugün yaptığım ikinci çizgi belirdi çok az
Allaaaaaaahhhhh ay hayırlı uğurlu olsun. Hemen bir gidip kan testi yaptırsana. Ediz'de de böyle ikinci çizgi yok gibiydi. Gerçi seninkinde tam göremedim ama. Ahhh o gece 20 kusur sayfa okudum sırf minnak için. Ayyy sürpriz yumurtacıkk

Selam kizlar oto koltugu olarak baby plus cosmo alan kimdi onerirmisiniz oto koltugu alicaz isin icinden cikamadim
selam canim Yagmur8991 di galiba.bız koala aldik 9 36 isofixli , yan çarpma ıcin sds li, ve top tentherlı. jokerdn 900 kusure aldk yuzde 20 indrm vardi. bska marka alacktik ama içınde olmadi rahat edemedi birde bunun yatma pozisyonu çok ıyi ondan sevdm cocugu kavradi uyurken kafa dusuyor one bazilarnda

Sagol canim aslinda bizimde bakip almamiz lazim dedihin gibi icinde nasil duracak cocuk onemli...ama esim her iste oldugu gibi yine oldu bittiye getiriyo netten bak hemen bugun alalim diyo ay bide 900 bize biraz fazla canim ya en fazla 500 600 verelim diyoruz sagol fikrin icin

Canım test bozuk gibi ya da idrar fazla mı geldi tam anlayamadım, bi kan versene.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar evet çok belli değil belirsiz çıkmış. Pazartesi sağlıkocağında kan testi yaptırırım diyorum. Bakalım hayırlısı.

Eklentiler

• _20170720_164243.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
rica ederim canım o fiyatlarada çok var ama mutlaka içine oturtun çok önemli, bazısı dar oluyor bazısında cocugun boyu kısa kalıyor, bazısının yan tarafı kulaklarının geldiği yer çok sert araba azıcık sallansa çocuk dayak yemiş gibi olur. şimdiden hayırlı olsun zor karar bizde çok gezmiştik hatta artık mothercare deeki satıcı kızdan utanır olmuştum

Erkek annelerine bir soru gündüz değil de gece oluyor bu gece bez değiştirmediğim için sabah kalktığında bezin ön tarafı çok çok aşağıda oluyor ve bazen de ordan sızdırıyor normal mi?bezi mi küçük?kasıklarından aşağıda oluyor yapışkan bantlar neredeyse

Yok canım hiç karşılaşmadım öyle bi durumla bez mi küçük geliyor acaba

Ah utanacak ne var kuzum onemli konular.bunlar cokta fazla secenek var insanın akli karışıyo hem kaliteli olsun hem kullanisli olsun hem uygun olsun diye arıyoruz yok oyle bisey tabi :) haliyle kafa karışıyo ben birazcik ta kararsiz bi insanim zorlaniyorum alisveris yaparken

bizde olmuyor canım öyle bir durum. küçük geliyor olabilir, ben sızdırmaya başladığı zaman bez büyütme zamanının geldiğini anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…