bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok üzüldüm canım Allah razı olsun ondan çok iyi bı dedeydi anlattıklarına gore.gormeden sevmiştim umut kesmeyin inşallah dualarla düzelir Allah şifa versin

Ben ne kadar rahatmisim onu anladım bı yatista en az 2 3 saat uyurdu üst dişlerde çocuk mahvoldu.sadece sokakta susuyor gündüz uykusu 2 kere yarım saat gece zaten saat başı
ah canım evet rahatmışsın. Bizim gündüz uykumuz güzel 2 saat öğle uykusu sonra birde yarım saat uyuyor. ama gece çoook kötü hep öyleydik devam ediyoruz. dışarıda bizim ki de daha sakin sokağa alıştı bunlar :)

Yagmur8991 telefon çok takıldı, karman çorman olmuş, anla sen:/
Anladım bende sosyal medya hic kullanmadım yeni açtım hesabı amacım sadece Alper için :)) canım bende yumurta veremiyordum takip ettiğim kişiler sayesinde değişik birşeyler yapıyorum yiyor maşallah darısı senin başına diyim

Bende takip ediyorum seni canım

Yumurtadan sıkıntı yok bende de ıhlamur kefir vs hiç birini iciremedim ya kahvaltıda su veriyorum kolay yesin diye su harici ne verebilirim acaba

Ben de vermiyorum onları.. su dışında içmiyor da zaten. Bikaç defa meyve suyu verdim ama pek içmedi. Kefiri vermek lazım ama onu yapmak ... içim bi tuhaf oluyor o bıncıklardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…