bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hepinizden Allah razi olsun kizlar.
Son evrede oldugunu bi soyleyemedik.belki hacettepede yapilacak film vs farkli sonuc vercek.prof yorumlasin tomografi sonucunu o kendisi soylesin babama dedik.
Bugun gittiler.giderken aglastik helallestik.esimde gitti yaninda pazar gunu doncek o.yarin sabah hacettepeden profa randevu alindi cok sukur.tanidik doktorlar sayesinde.oglumu ameliyat eden dr kendi adina almis hemen randevuyu.
Baktiginda sapasaglam dag gibi adam meger ici curumus.bizi uzende bu.
Hakkimizda hayirlisi olsun ins.

Yok canım hiç karşılaşmadım öyle bi durumla bez mi küçük geliyor acaba
Onu da sanmıyorum ya kilolu değil 8 civarıdır şuan 4 numara kullanıyorum gündüz aşağı sarkmıyor o kadar çok dolmadığı için sanırım oturuşu iyi değil mesela geçen soffio aldım 9 taneli olandan o bayağı sardı vücudunu oturuşu daha iyiydi sanki

Ah canım hiç belli olmuyor artık, hücrenin bozulması kanser ki o da artık o kadar kolay . ne çok rastlar olduk bu hastalığa bizim ailede de meme kanseri hem bizde hem eşimin ailesinde var bolca ilerisi için hazırlıklı olmak lazım Allah şifa versin en önemlisi moral sabır

gonulll canim simdi okudum cok cok gecmis olsun bu hastalik malesef bizim ailede de cok fazla var...lutfen moralinizi yüksek tutun bu hastaligin en büyük ilaci moral iyilesecegine inanin insallah iyilesecek Allah sifa versin

Kızlar oglumun d vitamini 23.22 çıkmış çok mu dusuk en az 30 olmalıymiş dmi referans degeri yazmıyor google den baktım

Offf bizde önümüzdeki hafta

Canım ya sonradan unutuyorlar ama işte o an ağlıyorlar. İnşallah tek seferde alınır sizin hemşire beyaz tenlerde zor dedi. Ben el üstü baksanız dedim o koldan deldi çok kurcaladı ama kan gelmedi sonra el üstünden aldı

İnş canım tek seferde bulur damarı diyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…