bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bence yaz canim zaten hepimiz zor gunlerdn gecıyoruz boyle inat yaparsak eslere birde içindn cıkılmaz bi hal alir :) adam en azından sana trip atmş ya umursamayip amaan aramasn sormasn dese daha mı ıyi :)

bence yaz canim zaten hepimiz zor gunlerdn gecıyoruz boyle inat yaparsak eslere birde içindn cıkılmaz bi hal alir :) adam en azından sana trip atmş ya umursamayip amaan aramasn sormasn dese daha mı ıyi :)
Haklısın canım ama adetli olan ve çocuk la ilgilenen ben trip atan o birde beni aramiyor cuma günü geliyor zaten bizi almaya ank donecez artık bakalım cidden aramayinca ne oluyor ctesi kv gidecez paşa paşa konuşacak hahaha:)

Vallahi ben nahoş durumları beğene tıklayamıyorum garip geliyor. Ama benimkileri beğenleri garipsemiyorum zira durumu beğenecek değiliz ya di mi hepimiz biliyoruz birbirimizi topiğimizde herkes birbirinin iyiliğini güzelliğini istiyor.

Ben beğenmek değil kötü durumda destek olmak amaçlı tıklıyordum ama artık yapmam

G gonull allahim şifasını verir inşallah.allah razı olsun kayinpederinden ne mutlu ona ki onunla ilgili guzel kelimeler çıkıyor ağzından gönlünden... Hayırlı haberler almanız duasıyla

Bende yeni hesap açtım canım alpere iyi yemek tarifleri bulmak için @alpellla seni takipe aldım tabii seyda61 senide :))

ay instagram yok bende şimdiden hayırlı olsun :))

Kısmet canım tüp bebek yaptirdigim zaman burada yazdığımız sayfada yarıdan fazlası 2.cocuj için tüp bebek yaptırıyordu ilk çocukları normal yoldan olmuş çok sasirmistim nasıl olur böyle bsy diye.ya kocalarının spermlerinde sorun olmuş ya kendilerinde sorun çıkmış yani dediğin gibi her şey insanın başına geliyor.benim teyzemin kziinda da var pco ama onun da oğlu var boyu kadar birkaç arkadaş da vardı 1 sene olmadan hamile kalabildiler. olur hiç sıkıntı yapma kendine.pozitif düşünce çok etkiliyor ve Allah'a inanç tabi.ben hamile kaldığım ay platese gittim 2 senedir gtniyordum çocuğum olur da düşer diye.esime dedim ki Allah verecekse bsy olmaz ben platese gidiyorum dedim spor iyi geldi oyaladi beni. kötü dusunceleri attım aklımdan o ay kalmışım adetim 11 gün gexti arkadaşımın zoruyla test yaptım öylesine.o kadar eminim ki hamile olmadigima. Ama pozitif çıktı o anki sevincimin tarifi yok.Allah yine yaşatır sana bana hepimize inşallah:)

Allah bi yavru daha nasip etsin insallah sana.
Kısmet canım inşallah. oglumdan sonra Nurettin bey çok kotu şeyler söyledi ama ben hiç takmadim oğlumu emzirdim güzel güzel.lohusa kadına çocuğu zor çıkardık rahmin çok kotu yapış yapış zor diktim bundan sonra çocuğun olursa yapacak doktora kolay gelsin işi çok zor dedi ama ben doktorları eskisi kadar takmadigim için umudum var 2.cocuk için. kısmet inşallah bi kere veren yine verir.

Vermedim hiç fitil canım artık ateş bitti ama dış ağrısı var.biri çıktı diğeri de çıksa da bı rahatlasak gece çığlık çığlığa ağlıyor ve uzun süre susmuyor

Vermedim hiç fitil canım artık ateş bitti ama dış ağrısı var.biri çıktı diğeri de çıksa da bı rahatlasak gece çığlık çığlığa ağlıyor ve uzun süre susmuyor
Diş sıkıntısı fena oluyor canım Rabbim bebelere şifa versin kolay atlatsinlar bizlerede sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…