bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim bence yarinda yaptirsan sonuc alirsin cnm benim 2 gun gecti 1000.5 cikti hayirlisi olsun tatlim
Olmazsa yarın sağlıkocağında gideyim bari. Karnım belimde çok ağrıyor adet olcak gibi. Bir yanım adet Olcan bekle diyor bir yanım acaba mı diyor. Sonuç belli olaydı

Canimmm bende seni merak etmiştim hayırlısı hakkında rabbim en iyisini bilir

Yok canım ben de 4 kullanıyorum. 8,6 kg olmuş Deniz, iyi geliyor yetiyor bize.. çiş hep aynı yere geldiği için topaklanıp aşağı kaydırıyor olabilir mi..
Aynen sadece orası şişiyor mesela kızda orta ve arka kısım daha çok ıslak oğlumda sadece en ön ortada bile çok çok az oluyor öyle dola dola aşağı çekiyor 1 beden büyüteyim oğlumunkini

Bence başka birşey vermeye gerek yok sence varmı canım kahvaltı ve meyve püresi aradada su yeter bence şimdilik
Bilmiyorum ki canım görüyorum hep ihlamur vs veriliyor benimki tobe icmiyor onları suyu bile ben zorla veriyorum hiç bana çekmemiş ben çok severim suyu

biraz daha özel sorayım sleepy kullananlar kaç numara alıyor? Tekrar sleepye bi şans vereceğim bu aktif bebeğin içi yeşil orası kafamı karıştırdı bide bissürü şey yazmışlar kısırlık yapsın diye bişey katıyorlarmış filan belki markayı karalamak için ama aklıma takıldı

Bilmiyorum ki canım görüyorum hep ihlamur vs veriliyor benimki tobe icmiyor onları suyu bile ben zorla veriyorum hiç bana çekmemiş ben çok severim suyu
Alışır herhalde zamanla bizimkide içmiyor mevye suyu ıhlamur falan çay olsa hayır demez ben rutin kayisi püresi veriyorum ona hayır demiyor

Neden iki delik ? Beceremediler mi ? sırf bu yüzden götüremiyorum doktora, yaptıramadım daha, küçük ilçelerde sağlık ocakları parmaktan alıyormuş ne güzel..

Canım bizim de bi kere acil de parmaktan aldılar ama 3 tüp aldılar parmaktan dolmaz ki. Benim oğlan tontik birde bulamadı koldan. Bizim aile hekimliği hemşiremiz çok iyi ona aldıracaktım ama doktor ek bi tahlil istedi onu yapamadıkları için hastaneye gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…