bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Muz çok sert kabız yapmasın ayy ben hiç cesaret edemiyorum onu vermeye :))
Canım bizimkine bir hal oldu günde 1 zor yapan şimdi 3 4 yapıyor disten herald e ishal di bi ara şimdi normale döndü ama yine çok yapıyor muzu düzenli verirsen kabızlık yapmıyor canım birde gün içinde kayısı vs veriyorum

Hiç dişi cikmismiydi canım , bazı bebelere ek gıda yarıyor tuvalette sıkıntı yaşamıyor maşallah diyim seninki böyle devam etsin kabız olmasın çok kötü kabızlık

Kızlsr sabahları kahvaltı olarak neler verıyorsunuz alternatif arıyorum
Krep yapıyorum cnm meyveli cevizli yada peynirli fazla karısık yapmıyorum tatları karısmasın diye hippin ürünlerini veriyorum arada domates salata zeytin labne ekmege recel batırıyorum bazen cicibebe veriyorum bazen muzlu labne irmik pekmez karıstırıyorum hergün bişeyler üretmek zor oluyor

Ben sleepy kullaniyordum uygun falan diye aldım bisure çok kötü koku yapıyor ve tasirmaya da başlayınca huggiese geçtim 5numaraya

Hiç dişi cikmismiydi canım , bazı bebelere ek gıda yarıyor tuvalette sıkıntı yaşamıyor maşallah diyim seninki böyle devam etsin kabız olmasın çok kötü kabızlık
Yok canım hiç dış yok bu ara geliyor herald e gece çok mız mız ya yine uyandı zor uyuttum bütün g3ce böyle bende cok çek tüm kabizliktan 10 gündür böyle oldu ins yine kabiz olmaz ya

Ağlama krizine girince nasıl susturuyorsun ben kessem o da beni keser herhalde
Ilk günler arada uyandı salladim tekrar uyuttum yatmadan ıyce doyiruyirdim sıkıntı çıkarmadı hiç kendi istemedi heralde bende denedim baktım uyuyor şimdi de uyanıyor sürekli ama ahh sıkıntısı ne bilmiyorum açlık değil ama neeee

Yok canım hiç dış yok bu ara geliyor herald e gece çok mız mız ya yine uyandı zor uyuttum bütün g3ce böyle bende cok çek tüm kabizliktan 10 gündür böyle oldu ins yine kabiz olmaz ya
İnş canım, oğlumda öyle oldu bi ara ihsal olur gibi oldu normalde hiç olmaz aksine zor yapar kakayi meğer dişi geliyormuş seninde öyle olcak herhalde Allah yardımcısı olsun kolay çıkarır inş

Aynen sadece orası şişiyor mesela kızda orta ve arka kısım daha çok ıslak oğlumda sadece en ön ortada bile çok çok az oluyor öyle dola dola aşağı çekiyor 1 beden büyüteyim oğlumunkini

Büyüt ama bana kalırsa sorunu çözmez, gereğinden büyük bez aradan dereden sızdırır , sanırım en doğrusu gece bir defa değiştirmen .. o kadar şişmesine mahal vermeden..

Meyve veren ağacı taşlarlar.. zoru neymiş primanın da ta bebekken kısır yapacak bebeleri :/ ben sleepyi denemiştim ama sevmedim , çok kalın, sargı bezini doldurmuşlar ince bişeye olmuş bez :)

Bizim de hemşiremiz çok iyi, sen al kanı ben götürürüm hastaneye desem mi :/

Bilmiyordum bunu, haftada 3 defa vermeye çalışıyorum, hep versem seve seve de yer , çokta faydalı ama kabız olacak diye veremiyorum :/

Gece beslenmeyi kesmeyi düşünemiyorum şimdilik.resmen dudak tiryakisi benim oglan.gece uyaninca bir bağırıyor sanırsınız etini koparıyorlar ve sakinleşmek bilmiyor taki meme agzina deginceye kadar sonra hemen dalıyor... Yapabilen varsa bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…