bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimki de aynı durumda dün gece çığlık çığlığa ağlıyor meme alıyor geri bırakıyor yine ağlıyor disine yoruyorum yoksa memeyi alınca aglamazdi normalde

Aaaaaaaaaa sanki benim kızımi anlattin.ayni aynı aynı bunlar ya.

Buralar diş derdimiz var ondandır canım ay yok ben şimdi yapamam onu da 1yasina bi girsin bakalım

Sızdırma olmadı ama dediğin gibi aşağı çekiyor bez dolunca. Özellikle aktif bebek iniyor. 8 buçuk kiloyuz 4 kullanıyorum canım. Huggies belinden çok iyi kavrıyordu bu biraz eğreti duruyor sanki.

En sonunda geze geze çocuğu hasta ettik sabah güneşte terledi gece esiyor bugün hep burnu aktı yavrumun şimdide ateşi var ilk defa böyle oldu ilaç vermek de istemiyorum inşallah çabuk atlatır

Ekşını sen gel bizim evde gör şaşkın asabi düşünceli bazen sevinçli karmaşık ruh hallerindeyiz. Ben özellikle biraz sinirliyim :/ keşke hiç açmasaydım konuyu netleşmeden burda. Sizide merakta bırakmazdım rint

Kuzum kac gündür naptigimi ben de bilmiyorum.mesajlari okurken uyuyakalmisim gecen gun falan yorgun düşüyorum bazen.gorumcemin isteme okyi falan oldu oazar günü de söz olacak insallah kosturmaca kısaca
Allah kolaylık versin canım iyi olunda gerisi boş

Olsun canimmmm bi kereden bisey olmaz diyenler de ben gibi önlemimizi aliriz artık kesin şekilde... Hayırlısı olsun tahmin edebiliyorum evin içini

Kızlar bodrumdayiz çok kötü deprem allah yardimcimiz olsun dua edin. Biz çok günahkariz ama allah bizi affetsin. Bu gün insanlar nasıl yaşıyor allah ceza verir gibi şeyler söylemiştim keşke ağzımı hayira acsaydim icimizdeki günahsız yavrular ve ibadet eden muslumanlar için allah rahmet etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…