- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.821
Benzetme süpermişMeyve veren ağacı taşlarlar.. zoru neymiş primanın da ta bebekken kısır yapacak bebeleri :/ ben sleepyi denemiştim ama sevmedim , çok kalın, sargı bezini doldurmuşlar ince bişeye olmuş bez :)
Evet tam sarmıyor bide 5 deneyeceğim ben bitti bezimizSızdırma olmadı ama dediğin gibi aşağı çekiyor bez dolunca. Özellikle aktif bebek iniyor. 8 buçuk kiloyuz 4 kullanıyorum canım. Huggies belinden çok iyi kavrıyordu bu biraz eğreti duruyor sanki.
Canım ben kestim baya zamandır gerçi mama veriyordum onun etkisi olabilir önceleri çok iyiydik mışıl mışıl uyurdu üç haftadır gece döne döne kendini uyandırıyor defalarca
Krep yapıyorum cnm meyveli cevizli yada peynirli fazla karısık yapmıyorum tatları karısmasın diye hippin ürünlerini veriyorum arada domates salata zeytin labne ekmege recel batırıyorum bazen cicibebe veriyorum bazen muzlu labne irmik pekmez karıstırıyorum hergün bişeyler üretmek zor oluyor
Bu uyku egıtımı bana cok gaddarca geliyor ben yapamamPelin büyük diye biri var onu dinledjm bugün YouTube da ilk gün ağlamış kadin uyku eğitimi verirken ama sonra çok rahat etmiş.geceleyin de biraz ağlıyor snra kendi uyuyor diyor
Ne kısır ı ya kim diyor onu tobeeMeyve veren ağacı taşlarlar.. zoru neymiş primanın da ta bebekken kısır yapacak bebeleri :/ ben sleepyi denemiştim ama sevmedim , çok kalın, sargı bezini doldurmuşlar ince bişeye olmuş bez :)
Cok degisken su aralar havalar.En sonunda geze geze çocuğu hasta ettik sabah güneşte terledi gece esiyor bugün hep burnu aktı yavrumun şimdide ateşi var ilk defa böyle oldu ilaç vermek de istemiyorum inşallah çabuk atlatır
Bende simi haberlerde okudum.gecmis olsun.herkese bir uyari bu depremler.deprem korkusunu yeni yeni atmisken ustumden bu haberi okuyunca korktum yine.Kızlar bodrumdayiz çok kötü deprem allah yardimcimiz olsun dua edin. Biz çok günahkariz ama allah bizi affetsin. Bu gün insanlar nasıl yaşıyor allah ceza verir gibi şeyler söylemiştim keşke ağzımı hayira acsaydim icimizdeki günahsız yavrular ve ibadet eden muslumanlar için allah rahmet etsin bize
Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Rabbim ol dadikten sonra herşey bi bahaneEkşını sen gel bizim evde görşaşkın asabi düşünceli bazen sevinçli karmaşık ruh hallerindeyiz. Ben özellikle biraz sinirliyim :/ keşke hiç açmasaydım konuyu netleşmeden burda. Sizide merakta bırakmazdım @rint
Ay onu bende gorumcemden duydum...oda oyle duyudgu icin primadan molfixe gectiNe kısır ı ya kim diyor onu tobee
Sagol canimHayırlı olsun dugununuz.ozledik seni
Yok cnm denemedim çocuk zaten şimdi fazlasıyla mızmız ve huysuz ama annemler varken iyi olsaydı denerdimBu uyku egıtımı bana cok gaddarca geliyor ben yapamamgece beslenmesi nssıl kestın canım bende okudum dıyorkı uzmanlar 8aylık bır bebek buyuk insan gıbı yemeden sabaha kadar durabılır ancak emzırdıgım için bu durum zor cunku uyanıo uykuya kendı gecemedıgı için benı emzık nıyetıne kullsnıyor gerı uyuyor ..
A Askina eskiya sen denedınmı ben cesaret edememgozdefat26 ben henuz hiç tatlı vermedım zeytınde tuzsuz dımı ? Bırde tanelı ezerek mı verıyorsun yoksa blw falanmı gectın canım
Kızlar oglumun d vitamini 23.22 çıkmış çok mu dusuk en az 30 olmalıymiş dmi referans degeri yazmıyor google den baktım
Kizlar benimde instagram gozdee8759 beni de ekleyin beni deee :)
Bizim de hemşiremiz çok iyi, sen al kanı ben götürürüm hastaneye desem mi :/
Sende koku duyuyor musun bizimkinde böyle torba gibi sarkiyordu ortası ne biliyim değişiyordur tabi bebekten bebeğe
Doğruluğu varmı acaba araştırmam lazımAy onu bende gorumcemden duydum...oda oyle duyudgu icin primadan molfixe gecti
Ben elizden tanidim zaten marketti cartti curttu detaylı bakamadm en yakın zamanda bakicyim prenseseKizlar benimde instagram gozdee8759 beni de ekleyin beni deee :)
Merhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?