bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sızdırma olmadı ama dediğin gibi aşağı çekiyor bez dolunca. Özellikle aktif bebek iniyor. 8 buçuk kiloyuz 4 kullanıyorum canım. Huggies belinden çok iyi kavrıyordu bu biraz eğreti duruyor sanki.
Evet tam sarmıyor bide 5 deneyeceğim ben bitti bezimiz

Canım ben kestim baya zamandır gerçi mama veriyordum onun etkisi olabilir önceleri çok iyiydik mışıl mışıl uyurdu üç haftadır gece döne döne kendini uyandırıyor defalarca

Pelin büyük diye biri var onu dinledjm bugün YouTube da ilk gün ağlamış kadin uyku eğitimi verirken ama sonra çok rahat etmiş.geceleyin de biraz ağlıyor snra kendi uyuyor diyor
Bu uyku egıtımı bana cok gaddarca geliyor ben yapamam gece beslenmesi nssıl kestın canım bende okudum dıyorkı uzmanlar 8aylık bır bebek buyuk insan gıbı yemeden sabaha kadar durabılır ancak emzırdıgım için bu durum zor cunku uyanıo uykuya kendı gecemedıgı için benı emzık nıyetıne kullsnıyor gerı uyuyor ..
A Askina eskiya sen denedınmı ben cesaret edemem gozdefat26 ben henuz hiç tatlı vermedım zeytınde tuzsuz dımı ? Bırde tanelı ezerek mı verıyorsun yoksa blw falanmı gectın canım

En sonunda geze geze çocuğu hasta ettik sabah güneşte terledi gece esiyor bugün hep burnu aktı yavrumun şimdide ateşi var ilk defa böyle oldu ilaç vermek de istemiyorum inşallah çabuk atlatır
Cok degisken su aralar havalar.
Gecmis olsun minige.hafif atlatir ins.

Bende simi haberlerde okudum.gecmis olsun.herkese bir uyari bu depremler.deprem korkusunu yeni yeni atmisken ustumden bu haberi okuyunca korktum yine.

Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Rabbim ol dadikten sonra herşey bi bahane eşim çok zorlandığım veya yorulduğum zamanlar "cennet boşuna mı annelerim ayakları altında." Der. Dünyanın en zor mesleği annelik ama herşeye değer.

Yok cnm denemedim çocuk zaten şimdi fazlasıyla mızmız ve huysuz ama annemler varken iyi olsaydı denerdim

Sende koku duyuyor musun bizimkinde böyle torba gibi sarkiyordu ortası ne biliyim değişiyordur tabi bebekten bebeğe

Canım ya bizim de oldu. Ben galiba bez büyüdü bir de artık çiş azaldı hareket arttı ondan ortaya toplanıyor diye düşündüm

Merhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaa Bunalıma girdim iki günde sayelerinde

Cenneti ayaklarına seriyor rabbim. Ne güzel sana 2 mucize nasip etmiş 3. Şüpheli şuan. Bahtları güzel olsun yavrularımızın. Sen mutluysan pek aldırış etme ileri de ohh miss genç kız yakışıklı oğul. Onların mutluluğu bile yetecek mutlu olmaya. Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…