bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cildin çok hassasmış ve dikiş kabul etmiyormuş. Bu geçmişimiz olduğu için yine aynı doktora giderim sanırım tanıyor biliyor. Ama ikincide kesi istemiyorum genelde öyle doğurtuyorlar. Benim doktor yine gerekir dedi.
Benim doğuma girdiğimde açılmam tamdı. 10 vm. Devlet hastanesinde 8 cm ile alıp kesi yapıyorlardı ki ebe de öyle demişti. Benim de 10 cm vardı bir de üzerine kesi oldu. Bilmiyorum nedense ben kesiksiz doğururdum diye düşünüyorum. Ama ne zaman bunu düşünsem diyorum doktor olan o. Demek riske atmak istemedi.

Tabi canım öyledir. Ona göre yön verirler zamanı gelince

O kalktı canım artık.
Kalktı derken kızamık alışını kastettim
Sen menenjit açısını kastettin sanırım?

Canım bu menenjit aşısı ne oluyor. Eski doktor bana 9 aylıkken aşı var menenjit yapalım dedi. 6. Ay aşısında hemşire kızamık salgını var 9. Ay da yaparız dedi. Kendi doktoru ben iki doz önermiyorum 1 yaşında olacak zaten dedi. Salgın devam ederse ona göre karar veririz dedi.

Keci boynuzu yada dut pekmezi oksuruk icin cok iyi birde gece yatmadan cay kasi ile zeytin yagi ver onlar yoksada uzum pekmezi ver hemen iyi olurlar hee andizda pekmezide cok iyi cnm gecmis olsun kuzuya

Yagmur8991 cnm bende int.te okumstm.pekmez diyince yazaym dedim.kızıma yaptım ıciriyrm inşallah şifa oluodr.2 tatlı kaşığı tereyağ tam erimeden 1 yemkasigi pekmez katiosn hemen arkasndn su ekleyip kaynatiosn.ılık iciriosn.bi tarifte 1 şu bardağı. Yaziodu birinde 1 yemkasgi..En son yemek kasigyla yaptım daha etkili olur belki diye.dene istersen.şifa olsn cnm

Sağol canım aklımda bulunsun deneyeceklerim var ise yaramazsa bunu yaparım olmadı doktora gitcez zaten

Iyi geceler kızlar
İyi geceler cnm nasılsın ben bugün çok iyiydim çünkü 15 gündür neredeyse dış yüzünden uykusu çok kötüydü ağlayarak uyaniyordu dün itibariyle geçti sanırım gece 3 kere kalktı azıcık emip uyudu bu öğlen de 3 saate yakın uyudu annemler geldi geleli ilk defa dinlenebildik

Senin adına sevindim canım. Bizim de sanırım üst dişleri patlayacak 3 gündür fenalardayiz yine uyku desen kısa kısa sürekli mızmız

Çok güzel yapmışsın canım bunun aynısını eşim bana yapmıştı oyuzden ben bidaha yapamam evlilik yıldönümü yaklaşıyor bende birşeyler bulsam iyi olacak

Çok güzel yapmışsın canım bunun aynısını eşim bana yapmıştı oyuzden ben bidaha yapamam evlilik yıldönümü yaklaşıyor bende birşeyler bulsam iyi olacak

Bu kısmı sıkıntı oluyor işte. İnsan fikir de hediye de bulamıyor. Bizim de 1 ay sonra yıl dönümü var tokalaşıp kutlarız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…