- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.181
O konu ne öyle ya yeminle bişey anlamadım.Kızlar bdv bi bakın:)) eltimle aramızda olanlar diye bi konu var. Tam geyik konusu olmuş. O onu dedi eltim bunu dedi kaynana bunu dedi oda şunu dedi. Al dedi gir dedi buraya şunu yap dedi oda geldi bunu dedi
Ben göremiyorumYukledim canim ben
Bende göremedim izlemiyor beni belki seni de izlemiyordur o yüzdendir.Ben göremiyorum
Ben 79a düşemedim 80de takıldı annemler geldi ya yiyip içip oturuyoruz. Süpersin devam et bakalım.sen de 80e düs:) ben de tatlıyı birakamiyorum yemekten hemen sonra hemen yiyorum tatlıBoyunu bilmiyorum tabi canımda kilo çok değil bence. Şekeri bıraksan sorun çözülür bence. Geçmiş olsun. Bu arada A Askina eskiya 82 oldum. 1.5 kilo vermişim bu ara. Bi ara ayarı kaçırıp 83.5 olmuştum ya. Biraz stres kilo verdirdi bana. Bende şekeri bırakmayı planlıyorum bence en çok o kilo aldırıyor.
Boyum 160 canim.azcik fazla kilom bana.benim ekmekle zorum.sekersiz icerim cayi uzun yillardir.tatli cok nadir yaparim.yaptigimda da az yerim.Boyunu bilmiyorum tabi canımda kilo çok değil bence. Şekeri bıraksan sorun çözülür bence. Geçmiş olsun. Bu arada A Askina eskiya 82 oldum. 1.5 kilo vermişim bu ara. Bi ara ayarı kaçırıp 83.5 olmuştum ya. Biraz stres kilo verdirdi bana. Bende şekeri bırakmayı planlıyorum bence en çok o kilo aldırıyor.
Yapi yorum canim da bu ara evde tadilat vardi.yeni sipariş veremedimpdr55 cnm sana da yazacktim kac kere yazamafim klavye cikmadi ben de oyle gece sagliyorum artik gunde 4 defa anca ama benim stogum var derin dondurucuda idare ediyoruz bu arada sen daha satis yapmiyo musun instagramda
Simdi eski mesajini gordum bayadir yoksun canim.kizin nasil.ne kadarlik oldunuz.Iyi geceler kizlarrr nasilsiniz cok giremez oldum ama aklimdasiniz bu da benim iki prensimden sonra gelen prensesimm teyzeleri butun kuzucuklari opuyorummmm
Ben göremiyorum
Şimdi izledim kızlar görebilirsinizBende göremedim izlemiyor beni belki seni de izlemiyordur o yüzdendir.
İnşallah başarılı olacağına inanıyorum biz sana hep destek tam destek veririz.hadi bakalım Gazan mübarek olsun canımŞu emzirme sanatı grubuna üye olduktan sonra biberonu bırakma kararı aldım bakalım emzik kadar başarılı olacak mı alıştırma bardağı yerine de ya avent truman ya da nuk magic cup alacağım mamayi da alıştırma bardagiyla vereceğim
Maşallah maşallah maşallah yavruna bakışlarını yerim onun.bu arada turuncu elbise de pek yakışmış sana güzellikŞimdi izledim kızlar görebilirsiniz
Nasılsınız kızlar?
Canım bilg. başına oturabilsek yazardık takip edemediklerinden şikayetçi kızlar da yaa aslında .... kendi adıma konuşayım pek mümkün değildi öyle diyeyimMaşallah selen e canım şuan hepimizin ki çok hareketli. Birde diş çıkarma aşamasındalar huysuzlukları oluyor. Arada girsen iyi olurdu. WhatsApp takileregonulll un dediğine katılıyorum. Bizi takip edip orada konuşup bi slm bile vermiyorlar neyse kendi bilcekleri iş tabii. Bu arada bizim gruptada alerjik bebekler laktoz intoleransı olanlar inek sütü alerjisi olanlar vardı ilk zaman hepimiz ayrı sıkıntı çektik. Burada paylaşıp birbirimize bilgi verdik tavsiye verdik:)) selen bebekle sanada mutluluklar:)))
aha az once yazıyordum bunu. benim ki gece uykusu 7 saat gunduz de toplamda 15er dakikalıklardan 1 saat toplamda 8 saat uyuyorSevgili Kasım anneleri merhaba. Foruma giremiyorum ben uzuuuuun zamandır. Size bir şey sorucam. Bebekleriniz ne kadar uyuyor. Nasıl uyuyor. Benim oğlum iki saat içinde en az beş kez uyanıp ağlıyor ve ben artık bitmiş durumdayım. Aç değil bir derdi yok bilmiyorum ben mi deliriyorum acaba
Ben 79a düşemedim 80de takıldı annemler geldi ya yiyip içip oturuyoruz. Süpersin devam et bakalım.sen de 80e düs:) ben de tatlıyı birakamiyorum yemekten hemen sonra hemen yiyorum tatlı
İnşallah devamı gelse keşke 70 olsam fit görüncem sonra ki hedefim 65 bakalım ilk hedefe bile çok var daha:))) sen ne güzel şekersiz çay içiyon bende içebilsemBoyum 160 canim.azcik fazla kilom bana.benim ekmekle zorum.sekersiz icerim cayi uzun yillardir.tatli cok nadir yaparim.yaptigimda da az yerim.
Sen ne guzel kilo vermissin.devamida gelsin insallah.
Benimkinin bir rutinide var ama o kadar çok uyanıyor ki delirmek üzereyim. Kesintisiz bir iki saat uykuya hasretim resmmen.bide bir derdi yok aslında üç aydır boyleyiz. Testler falan temiz. Uyku için bir uzmana mi basvursam bilemiyorumaha az once yazıyordum bunu. benim ki gece uykusu 7 saat gunduz de toplamda 15er dakikalıklardan 1 saat toplamda 8 saat uyuyor4. aydan itibaren gece uykusu daha düzene girdi az uyuduğu için o 7 saat ölü gibi uyuyor çocuk ancak özellikle bağırsak tepkili alerjık oldugu ıcın bazan sorunu oldugunda ağlayarak bölünüyor uykuları
Sana bişey demedik ki kuzum. Bizim yazdıklarımızı görüp okuyup yazmayana dedik. Neyse kapatalım o konuyu. İnşallah yavaş yavaş düzelir sizin uykunuzdan. Gündüz benim oğlanda çok uyumaz 1 saat ancak ama gece uykumuz toplam8-9 saat oluyor ama benimkide mama ya ağlayarak uyanır çok. Özellikle diş eziyeti sırasında çok huzursuz oluyor sürekli mızırdanma mızırdanma. Napalım yaşını bari doldursalar bukadar olmaz sabır edicez:))Canım bilg. başına oturabilsek yazardık takip edemediklerinden şikayetçi kızlar da yaa aslında .... kendi adıma konuşayım pek mümkün değildi öyle diyeyim4 ay kabus gibiydi benim. Yaşamayan bilemez durumu. Uyumayan bir çocuk hani öğlen oturayım da iki dakka bakayım durumu yok. bu durumu doktorumuzla da konuştum. Bazı bebekler az uyuyabilir dedi. Başka sorun yoksa üzerinde durmuyoruz dedi. gunde toplam 8 saat uyuyor şuan. 7 saati gece 1 saati de bölük birşekilde gündüz Ve çok hareketli hani sıcak bir şey yemeyeli 8 ay oldu desem yalan olmaz o derece yemek ısıtcak vaktim dahi yok.. yanımda ailem yok benim. tek başıma baktım hep artık olmuyor diye 1 yardımcı tuttuk bana ama 2. bebek oldu resmen evde yardımcının da peşinde koşturuyorum sürekli laftan pek anlamadığı için.. Duurmlar böyle anca yaşayan bilir Az vakit buldum da girdim.Kız selam verdim borçlu çıkarma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?