bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben 79a düşemedim 80de takıldı annemler geldi ya yiyip içip oturuyoruz. Süpersin devam et bakalım.sen de 80e düs:) ben de tatlıyı birakamiyorum yemekten hemen sonra hemen yiyorum tatlı

Boyum 160 canim.azcik fazla kilom bana.benim ekmekle zorum.sekersiz icerim cayi uzun yillardir.tatli cok nadir yaparim.yaptigimda da az yerim.
Sen ne guzel kilo vermissin.devamida gelsin insallah.

pdr55 cnm sana da yazacktim kac kere yazamafim klavye cikmadi ben de oyle gece sagliyorum artik gunde 4 defa anca ama benim stogum var derin dondurucuda idare ediyoruz bu arada sen daha satis yapmiyo musun instagramda
Yapi yorum canim da bu ara evde tadilat vardi.yeni sipariş veremedim

Şu emzirme sanatı grubuna üye olduktan sonra biberonu bırakma kararı aldım bakalım emzik kadar başarılı olacak mı alıştırma bardağı yerine de ya avent truman ya da nuk magic cup alacağım mamayi da alıştırma bardagiyla vereceğim

Sevgili Kasım anneleri merhaba. Foruma giremiyorum ben uzuuuuun zamandır. Size bir şey sorucam. Bebekleriniz ne kadar uyuyor. Nasıl uyuyor. Benim oğlum iki saat içinde en az beş kez uyanıp ağlıyor ve ben artık bitmiş durumdayım. Aç değil bir derdi yok bilmiyorum ben mi deliriyorum acaba

İnşallah başarılı olacağına inanıyorum biz sana hep destek tam destek veririz.hadi bakalım Gazan mübarek olsun canım

Canım bilg. başına oturabilsek yazardık takip edemediklerinden şikayetçi kızlar da yaa aslında .... kendi adıma konuşayım pek mümkün değildi öyle diyeyim 4 ay kabus gibiydi benim. Yaşamayan bilemez durumu. Uyumayan bir çocuk hani öğlen oturayım da iki dakka bakayım durumu yok. bu durumu doktorumuzla da konuştum. Bazı bebekler az uyuyabilir dedi. Başka sorun yoksa üzerinde durmuyoruz dedi. gunde toplam 8 saat uyuyor şuan. 7 saati gece 1 saati de bölük birşekilde gündüz Ve çok hareketli hani sıcak bir şey yemeyeli 8 ay oldu desem yalan olmaz o derece yemek ısıtcak vaktim dahi yok.. yanımda ailem yok benim. tek başıma baktım hep artık olmuyor diye 1 yardımcı tuttuk bana ama 2. bebek oldu resmen evde yardımcının da peşinde koşturuyorum sürekli laftan pek anlamadığı için.. Duurmlar böyle anca yaşayan bilir Az vakit buldum da girdim.Kız selam verdim borçlu çıkarma beni

Son düzenleme:
aha az once yazıyordum bunu. benim ki gece uykusu 7 saat gunduz de toplamda 15er dakikalıklardan 1 saat toplamda 8 saat uyuyor 4. aydan itibaren gece uykusu daha düzene girdi az uyuduğu için o 7 saat ölü gibi uyuyor çocuk ancak özellikle bağırsak tepkili alerjık oldugu ıcın bazan sorunu oldugunda ağlayarak bölünüyor uykuları

Yok ben tatlı yemiyorum da çayın şekerini bıraksam iyi olacak ama bırakamıyorum. Şekersiz çay çok kötü midemi bulandırıyor. Meyve çok yiyorum birde okadar. Bu ara hamur işide yemedim. Böyle yemek yiyorum yine. Bakalım 80 i bi düşersek gerisi gelecek sanki. Sende tatlıyı bırak bak 79 kesin olırsun
Ben 79a düşemedim 80de takıldı annemler geldi ya yiyip içip oturuyoruz. Süpersin devam et bakalım.sen de 80e düs:) ben de tatlıyı birakamiyorum yemekten hemen sonra hemen yiyorum tatlı

Maşaalşah maşaallah Gönül Allah yardımcınız olsun. Allah'tan umut kesilmez bak sapasağlam afam içi çürümüş demek diyorduk Rabbimin elinde her şey. O dan dilediniz mutluluğunu verdi çok şükür. İnşallah dr da aynısını söyler.

Boyum 160 canim.azcik fazla kilom bana.benim ekmekle zorum.sekersiz icerim cayi uzun yillardir.tatli cok nadir yaparim.yaptigimda da az yerim.
Sen ne guzel kilo vermissin.devamida gelsin insallah.
İnşallah devamı gelse keşke 70 olsam fit görüncem sonra ki hedefim 65 bakalım ilk hedefe bile çok var daha:))) sen ne güzel şekersiz çay içiyon bende içebilsem

Benimkinin bir rutinide var ama o kadar çok uyanıyor ki delirmek üzereyim. Kesintisiz bir iki saat uykuya hasretim resmmen.bide bir derdi yok aslında üç aydır boyleyiz. Testler falan temiz. Uyku için bir uzmana mi basvursam bilemiyorum

Sana bişey demedik ki kuzum. Bizim yazdıklarımızı görüp okuyup yazmayana dedik. Neyse kapatalım o konuyu. İnşallah yavaş yavaş düzelir sizin uykunuzdan. Gündüz benim oğlanda çok uyumaz 1 saat ancak ama gece uykumuz toplam8-9 saat oluyor ama benimkide mama ya ağlayarak uyanır çok. Özellikle diş eziyeti sırasında çok huzursuz oluyor sürekli mızırdanma mızırdanma. Napalım yaşını bari doldursalar bukadar olmaz sabır edicez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…