bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uykusuzluktan ve yorgunluktan mahvoldum ama gelmiyo uykum... Oyle guzel bir derin uyku cekip rahatlamak istiyorum ama bebelerle zor...

Is falan ne haddime onlar uyuyunca kapılarının önünden bike geçmiyorum uyanmasinlar diye.aksi gibi odalarının önündeki parkeler fena ses çıkarıyor.sosyallik zaten yok hobilerim de rafa kalkti... Bos yasadigimi düşünüyorum bazen ve geriyor bu durum beni

Hepimiz aynıyız canim biz bi taneyle uğraşırken sen 2 tane bebeyle uğraşıyorsun. Sosyal olamıyorum uyku saatinde evde olmamız gerekiyor çünkü başka yerde uyumuyor sıpa. Hobi falan yok zaruri ihtiyaçları anca yapabiliyorum. Bide buaralar iyice yapıştı bana dönemsel bişey mi bilmiyorum ama

Seni ve yavrunu gormedik galiba hic.
@yasemn2014 onuda merak ediyorum.
Birde Hurdunya seni merak ediyorum. because of you nun dedigi gibi seni arap baci gibi hayal ettim.niye o foto var.arap bebeler sevimli mi geliyor.siizleride gorsek iyi olurdu.
Baska gormedigimiz kimler var.suan aklima baska kimse gelmedi.
Var var TaeYang var bide.
Baska kim var ciksin meydana :)))

hasbeee paylaşmıştı oglusunu:) kendini göremedik:)

Anlamadım ben bunu. Peki sen yaptıracak mısın bana doktor yaşında vurulacak 9. Ayda öneriyorum dedi

Canım biz yaptıracağız .oğlumun zamanında rota virüsü aşısı yoktu oğlum 1 hafta hastanede yatmıştı rota virüsten.simdi ücretli olarak yapılıyormuş duyunca nasıl mutlu oldum kızıma yaptırdım.su cicegide oğlumun zamanında ücretli yapılıyordu şimdi devlet yapıyor.1-2 yıl sonra bu asırda tekrar devlet kapsamına alınır.

Anlamadım ben bunu. Peki sen yaptıracak mısın bana doktor yaşında vurulacak 9. Ayda öneriyorum dedi
Canım aşı takviminde yok.
2 farklı marka var. Biri 2 doz biri tek doz.
Ben de yaptıracağım inşallah eşimle konuşmadık ama tek doz olandan yaptırırız muhtemelen.

Bizde daha diş yok.ufaklik tutunup kalkmaya başladı.büyük de kiskaniyor biraz dikkatsiz davraniyor.gündüz uykusu çok az.sürekli ikisinin de peşinde koşmam lazim.düzensiz sagmaktan sutum çok azaldi.günde en az 6 kez sagardim.simdi en fazla 4 oluyor.gece de kalkamiyorum sagmaya.Gündüz iki çocukla o kadar yoruliyorum ki.ama çok.şükür hala 2 öğünü TİKA basa anne sütüyle doyuruyor karnini.buna şükür

Senin bu mesajın bana Persefon hatırlattı ilginç:) acaba nasıldır şimdi. Karşısında kayınvalidesi vardı. Bebekle ilgili herşeye karışıyordu. Ne yaptı acaba hiç girmiyor
Canım benim hiç fırsat bulamıyorum. büyük dertlerim oldu.. Selen alerjikmiş. zaten ilk doğduğu zamandan belliydi bi sorun o lduğu ama tespşt edememiştik. 2 ay kabuıs gibi anlamadan geçti hiç uyumayan bir çocuk hücre hapsi gibi bir ev 30 dakkada bir uyanıp 1 saat seleni susturmaya calısıp 4 saatte bir sağıp 30 dakıka daha uyuyp 1 saat seleni susturmayla gecti her gün 24 saat.. gece uykuları bile böyleydi.. 30 dakikaları toplarsan toplamda 6 saat filan uyuyorsa uyuyordu.. Anneliğimi anlamadım pek. 3. ay diyetle geçti en azından derdini biliyorduk. 4.ay daha huzurlu geçti ve sürece alıştık şimdi de korka korka denemelerle geçiyor. Bizim için ek gıdaya Seleni geçirme süreci biraz uzun sürüyor.. Herşeye karşı alerjisi var neredeyse.. Ama çok afacan hareketli bir bebek şuan için. Sizler nasılsınız kızlar ben çok şey kaçırdım neler yaşadınız? Neler yaptınız?Herkes iyidir umarım

Bu WhatsApp grubu neki
Arkadaşların yarisinin olduğu grup:) önce hepimiz burdaydik watsup açıldı çoğu kişi ordan devam ediyor sanirim.face de açmıştık da orası da karışık geldi bana oradan çıktım ben.şu an ne durumda bilmyrm WhatsApp a hiç girmedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…