bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yukledim canim ben

alp_se canim biskuvi tarifi sormuşsn benim yaptigim tarifi yazayım benim oglum seviyo guzel yiyor inşallah senin yavrus da begenir.
2 yemek kasigi yumasamis tereyagi
1Cay bardagi pirinc unu
1Cay bardagi yulaf unu
Yarim cay bardagi irmik
1Yemek kasigi ruseym
Kivam ve tat vermek için istedigin bi meyve puresi ( ben genelde muz kayisi hurma ve armutu kullandim hurma guzel tat veriyor)
1Cay kaşığı kabartma tozu
Aldigi kadar tam bugday unu

Kızlar emzirirken vitamin kullanıyormusunuz.benhamilelikte imom kullaniyordum Dr emzirirken devam et demişti.35 TL olmuş fiyatı .sizin kullandığınız vitamin varsa ona devam edeyim diyorum.
Yok canim herhangi ilave birşeyler kullanmıyorum ben.hiç de kullanmadım.

MAşallah cnm ya.hayirlsyla kucağına alirsn inşallah.Şuan vajinal fitil krem Vs.kullandgmdn idrar testi pek sağlıklı sonuç vermez diye kan verdim yarın öğleden sonra sonucu ogrencz bakalım bebiş var mı yok mu anliicz inşallah.hayrlsi baklm

Hayırlısı artık canım geldiyse bebiş hoşgeldi gelmediyse hayırlı zamanda gelsin. Kızın nasıl buarada ?

Amin cnm inşallah bakalım.gelenin basimzn üstünde yeri var :) kızımız da iyi naapsin.cadılık yapmaya başladı artık.Şaka maka büyüdüler.zaman çabuk gecio.İnsan Anne olunca yaslandgni hissedio galiba.karşında büyüyen bişey var o büyüdükçe sende yerinde durmuosn sonuçta :)

pdr55 cnm sana da yazacktim kac kere yazamafim klavye cikmadi ben de oyle gece sagliyorum artik gunde 4 defa anca ama benim stogum var derin dondurucuda idare ediyoruz bu arada sen daha satis yapmiyo musun instagramda

Kizlar biz burda yani fransada 8. Ayip dokuncu aya girer girmez menenjit asimizi olduk burda var yani o asi

gonulll senin seker sonuclarin nasıl çıkıyor canim benim.gecen sormustun devamında konusamadik
Aclik sekerim 90 in altina hic dusmuyor.110 u da hic gecmedi daha.sonuclar bile bana diyet yap rejim yap diye bagiriyor.kilo ver diyor ama kipirdamiyorum yerimden.
Hala 67 yim.bi 10 kilo vermem lazim diyorum ama dedigimle kaliyoru :)))

Maşallah selen e canım şuan hepimizin ki çok hareketli. Birde diş çıkarma aşamasındalar huysuzlukları oluyor. Arada girsen iyi olurdu. WhatsApp takilere gonulll un dediğine katılıyorum. Bizi takip edip orada konuşup bi slm bile vermiyorlar neyse kendi bilcekleri iş tabii. Bu arada bizim gruptada alerjik bebekler laktoz intoleransı olanlar inek sütü alerjisi olanlar vardı ilk zaman hepimiz ayrı sıkıntı çektik. Burada paylaşıp birbirimize bilgi verdik tavsiye verdik:)) selen bebekle sanada mutluluklar:)))

Aclik sekerim 90 in altina hic dusmuyor.110 u da hic gecmedi daha.sonuclar bile bana diyet yap rejim yap diye bagiriyor.kilo ver diyor ama kipirdamiyorum yerimden.
Hala 67 yim.bi 10 kilo vermem lazim diyorum ama dedigimle kaliyoru :)))
Boyunu bilmiyorum tabi canımda kilo çok değil bence. Şekeri bıraksan sorun çözülür bence. Geçmiş olsun. Bu arada @ayseankara 82 oldum. 1.5 kilo vermişim bu ara. Bi ara ayarı kaçırıp 83.5 olmuştum ya. Biraz stres kilo verdirdi bana. Bende şekeri bırakmayı planlıyorum bence en çok o kilo aldırıyor.

Hiiiii anladım canım ben gruba geç katıldığım için bilmiyordum.sagilasin beni aydınlattığı n için opuldun seker

Kızlar bdv bi bakın:)) eltimle aramızda olanlar diye bi konu var. Tam geyik konusu olmuş. O onu dedi eltim bunu dedi kaynana bunu dedi oda şunu dedi. Al dedi gir dedi buraya şunu yap dedi oda geldi bunu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…