bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim oğlum doğduğundan beri öyle sorun da yok ama hep uyanık ne yapalım öyle kabul ettim ben yapacak biseyim yok çünkü

valla hep oyle diyorum ben de 1 yaşına gelsin diye de daha beter olmasınlaR Peşlerinde koşarken erirmişiz

Sen daha iyi gözlemliyorsun canım. Ben gece 12den sabah 7 ye kadar beslemiyorum. Uyku beslemelerini kesince uyumaya başladı canım. Bir ara o terapist yazılarını okumuştum çok uykusuz kalıyordum elim ayağım tutmuyordu artık. Onlar da gece acıkıp uyanırsa su verin filan diyorlar beslemeyin. Çocuktan çocuga değişiyordur elbet ama bizde başta sorunlu oldu ama sonra işe yaradı. Komple kesmedim de rutin 4 saat sonra acıkıcak demedim. 5 saat sonra acıktı o ara besledim sonra 6 oldu derken 7 saate çıkarttım kademeli olarak.

Aciktigi için kalmiyorki dudak tiryakisi memeye gelince uyuyor geri benim ki ne yapabilirim bu durumda

Eminim öyle olur enazindan benimki öyle olacak o yuzden kilo falan takmiyorum (65)
ya bend e bu alerji mevzuundan ötürü eridim resmen aslında 78 le doğurdum şuan 60.5 kiloyum. Selen tahmin edilemeyecek kadar herşeye alerjik reaksiyon veriyor. 7.ayda geçebil ek gıda denemelerine kabak havuç enginar armut şimdilik 1 ayda deneyip tepki verdikleri Bne sadece buğday ve zeytinle beslendiğim için gitti kilolar yenecek şey değil ama benimki geçecek de bu çocuk noolcak diye idare ediyorum

Bulanıyor canım metpamid de işe yaramadı napıcam bilmiyorum kızım iyi az az yemeye başladı inş yine gitmez iştahı çok bakamıyorum buraya geç yazabiliyorum kusura bakmayın
Ahhh o bulantilar tam 6 ay boyunca hem bulantı hem kusma olmuştu Allah kolaylık versin canım

Arkadaşımın bebeği de öyleydi herşeye alerjisi vardı büyüdükce düzeldi inşallah selen de düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…