bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaa doğru doğru bugün annem yine tekrarladı aynısını... 4 cocuk 5 toruna bakti bugün de benimkine bakıp annahhh ne biçim cocuk bu didi.sağol annemmmm dedim
Annem ilk zamanlar ben yaşlanmadan ikinciyi yap beraber büyütürüz derdi. Zamanla unuttu lafını bugün diyorum anne ikinciye hazirmisin.... Aman kızım diyo bitaneye 4 kişi zor yetisiyoruz senelerrrrr sonra yap diyoo :)

Bizde eşimle öyle yapıyoruz sipa uyuyunca anca görüşüyoruz çay kahve keyfi yapıyorz olduğu kadar hayat yeni başlıyor diye dalga geçiyoruz hatta
Benim eşim de yok yanimda yalnız takiliyorum ama bazen gerçekten huni takip gezesim geliyor yaa.allahim bugunlerden geri koymasin isyan kesinlikle ama yorgun düşme sadece ruhen bedenen vs

Benim eşim de yok yanimda yalnız takiliyorum ama bazen gerçekten huni takip gezesim geliyor yaa.allahim bugunlerden geri koymasin isyan kesinlikle ama yorgun düşme sadece ruhen bedenen vs
Görünmeyen huniler var tepemizde sadece biz biliyoruz onları

Cocuk konusunda taniyan tanımayan hatta bir daha yüzünü bile görmeyeceğim otobüsteki teyzeler yorum yapıyo.2 tane yeter.3.yu de yap iyi okur.3. Olsun ama ara biraz açılsın birinden biri yalnız kalmaz.amann 2 tane var yapma sakın bi daha.bi tane daha olsun ama yıllar sonra olsun diyenler ve yap bi hepsi büyür gider

Sanki gelio onlar bakacak deli oluyorum insanların bu konuda laf yapmasına

Aynen oyle canim ya sonucta insanların hayatları sartlari vs. Her seyi farklı kime ne yani ama iste millet duymamak lazım.ben uysalimdir kimseye karismam etmem hele ki böyle bir konuda i yuzden garip geliyor bana
Bende kimseye yorum yapmam yapılınca da şak cvp veririm tutamam kendimi haa bide yaşın geçmeden 2. yap diyenler var sanırsın menepoza giriyorum daha 29 um ayoll

Canım, Gönülcüm .. giremedim, bi gördüm yazamadım, kızım 3 gündür çok rahatsızdı dişi sebebiyle , ikinci çok hızlı patladı ve canı çok yanıyor, ateş yaptı , uykusuzluk vs.. akşam üzeri bir nebze normale döndük ama geçmedi henüz
O resimdeki bebeği çok sevmiştim ve evet Arap değil ama melez bebekleri çok sevimli bulurum başka bir sebebi Yok. Bana gelince açık renkli bir insanım, kızım da süt gibi :) fotoğraf koymadım buraya , belki bir gün ben de görmedim zaten sizleri, eşitiz bu noktada .. sanırım tek bir kız bebek görmüştüm ama kimindi onu da anımsamıyorum. :/
Kayınpederden iyi haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…