- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.281
Hayırlı olsun cnm:)Sonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Teşekkür ederim canimMaşallah maşallah maşallah yavruna bakışlarını yerim onun.bu arada turuncu elbise de pek yakışmış sana güzellik
Hayırlı olsun canım allah tamamina erdirsinSonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
canım decavit kullanıyorum ben ama düzenli değil aklıma geldikçe.Kızlar emzirirken vitamin kullanıyormusunuz.benhamilelikte imom kullaniyordum Dr emzirirken devam et demişti.35 TL olmuş fiyatı .sizin kullandığınız vitamin varsa ona devam edeyim diyorum.
saol canım burdan ses çıkmayınca.farklı bi tarif daha denedim ve çok beğendi kızım.ama uyku düzeni aynı.Senin tarife çok benziyor sadece pirinç unu yok.Muz ve hurma kullandım.Büyük kız bile bayıldı 6 tane yedialp_se canim biskuvi tarifi sormuşsn benim yaptigim tarifi yazayım benim oglum seviyo guzel yiyor inşallah senin yavrus da begenir.
2 yemek kasigi yumasamis tereyagi
1Cay bardagi pirinc unu
1Cay bardagi yulaf unu
Yarim cay bardagi irmik
1Yemek kasigi ruseym
Kivam ve tat vermek için istedigin bi meyve puresi ( ben genelde muz kayisi hurma ve armutu kullandim hurma guzel tat veriyor)
1Cay kaşığı kabartma tozu
Aldigi kadar tam bugday unu
saol canım iyileşti şuan ama fena pisik oldu.İlk kez böyle pisikle karşılaştım büyükte de hic olmamıştı
Aaa kimler gelmiş :) hoil gelsin canım nerelerdesin
Yok canım cvp verdiğin için çok teşekkür ederimAyy pardon ya ben resmen su an senin 2 katınımbenim cevap yazmam uugun olmamis sana.
Y arim saatte 2 kere kalkıyor.artik dün he e yeter yat uyu ne istiyorsun ya bende insanım diye bir çığlık attım eşim kalktı aldı tamam bağırma korkuyor çocuk dedi sana başlarım şimdi tabi sen yatıp uyuyorsun diye onada bağırdımUmudumu kaybetmeden bekliyorum düzelecek diye alıştım bu tempoya sanırım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Sonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Ben öğlen oldu kahvaltı yapmadımOfff ya kocam gelmeden biraz zayiflasaydim ama bak kahvaltıya börek yaptı annemakşam yemeyim diyorum yine yiyorum sıkılınca direk yemek yiyorum önce bunu düzeltmem lazm.ben çay içmiyorum pek.tatli yemiyosan ne güzel çabuk gider senin de
Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.Sonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
İlki normal Doğum muydu?
ben orta okuldan beri lens kullaniyorm cnim ama cocuk dogdu dogalı o bile zor gelıyor gozluge gectim.dügun bayram vs lens kullanir oldum :)Bu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
menenjit mi_?
hayirlisi olsun canım oyun arkadası olcaklar.Rabbim kolaylıklar versin inşallahSonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
anam ikiz mi :))))Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği hemen kullanmadığınız iyi olmuş.
canım decavit kullanıyorum ben ama düzenli değil aklıma geldikçe.
saol canım burdan ses çıkmayınca.farklı bi tarif daha denedim ve çok beğendi kızım.ama uyku düzeni aynı.Senin tarife çok benziyor sadece pirinç unu yok.Muz ve hurma kullandım.Büyük kız bile bayıldı 6 tane yedi
saol canım iyileşti şuan ama fena pisik oldu.İlk kez böyle pisikle karşılaştım büyükte de hic olmamıştı
Her dört saatte bir tatlı kaşığı calpol verebilirmissiniz ben vermiyorum o kadar tabi ama tatlı kaşığı ile verin çay kaşığı ile değil. Kilosuna göre sıkıntı çıkarmaz dedi benim doktor.Selamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Geçen hafta yine yokmuş hep kanatmış kulağını. Emerken de zorlanıyor. Annem dedi kaç çocuk gördüm ( torunlar biz toplam 9 çocuk büyüttü) ama bu kadar dişten yolanı görmedim ya iltihap ya kir var dedi.
Sürekli de kafayı sallıyor yavrum oyun diyordum ama baktım kılağı yolarken yapıyor. Allah korusun nörolojik bir sebep olmasın da dedim enfeksiyon falan olabilir.
Nevşehirden dönünce hemen doktor dedim. Bizinki tatilde.
Eve yakın poliklinik var oraya götürdüm. Doktor bey baktı oooo enfeksiyon var dedi yazdı antibiyotik ve kulak damlası. 10 gün sabah öğle akşam... Ateş yok bu arada. Söyledim, ilerlemesini için,dedi. Bir kez ağzım yandı malum hemen reçeteyi kendi doktorumuz yolladım dedim sorunumuz bu sonucu bu. Diş kaynaklı küçük bir enfeksiyondur ilaçları kullanmayın kendiliğinden geçer.. Gece gündüz ateş takibi yapın ateş olursa haber verin dedi. Tabii ana uüreui dayanmadı. Malum bizim dr görmedi ya durumu. İçim rahat etmedi aldım devlet hastanesine götürdüm. Doktor çok güzel ilgilenendi. Ben daha şikayet söylemeden aaaa kulağında biraz kir var ve dişten dolayı arkasında beze var endişelenecek bir şey yok sert soğuk bir şeyler kemirsin rahatlasın. Lir kaşıntı yapar bol bol banyo yaptır kir dışarı akar dedi. Tabii ben şok oldum. Anlattım böyle böyle. Kesinlikle iltihak yok. Meslektaşım dünkü durum farklıdır ve o an görememiş olabilir ama antiniyotiklik bir durum kesinlikle yok dedi.
Şimdi gece uyuşmuyor gündüz fena değil ama dünden önceki gece neredeyse hiç uyumadı göğsümde uyuttum sabaha karşı 1erden 2 saat. Bu ara tabii emmeye düştü. Bildiğiniz bağımlı oldu. Oysa geçen haftaya kadar emsee de kucağıma yatıp sallanma da pışpışlanarak uyuyordu...
Simdi gündüz gece o memeyi almadan susmuyor bile. Offf ki ne offf. İki gecedir uyutmadan bir çay kaşığı calplol veriyorum. 2 saat uyuyor. Sonra yine ağrı ile uyanıyor. Çok üsğlüyorum haline.
Ha bu arada Kocam da taşınalım diye tutturdu ha o başka konu :)
8.ayini bitirdi 23 temmuzda. Benimki aylardır böyleBebeğin ne kadarlık canım tek mi bebek?
Hayırlı olsuuunn sağlıkla alırsınız kucağınıza insSezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?