bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar emzirirken vitamin kullanıyormusunuz.benhamilelikte imom kullaniyordum Dr emzirirken devam et demişti.35 TL olmuş fiyatı .sizin kullandığınız vitamin varsa ona devam edeyim diyorum.
canım decavit kullanıyorum ben ama düzenli değil aklıma geldikçe.

saol canım burdan ses çıkmayınca.farklı bi tarif daha denedim ve çok beğendi kızım.ama uyku düzeni aynı.Senin tarife çok benziyor sadece pirinç unu yok.Muz ve hurma kullandım.Büyük kız bile bayıldı 6 tane yedi
alp_se gecmis olsun cnm bu arada bebrk hadtalnmis @gonulll sizinde gozunuz aydin dun yazamadim buraya
saol canım iyileşti şuan ama fena pisik oldu.İlk kez böyle pisikle karşılaştım büyükte de hic olmamıştı

Umudumu kaybetmeden bekliyorum düzelecek diye alıştım bu tempoya sanırım
Y arim saatte 2 kere kalkıyor.artik dün he e yeter yat uyu ne istiyorsun ya bende insanım diye bir çığlık attım eşim kalktı aldı tamam bağırma korkuyor çocuk dedi sana başlarım şimdi tabi sen yatıp uyuyorsun diye onada bağırdım

Ben öğlen oldu kahvaltı yapmadım bu aralar herşey üstüste geliyor bana canım sıkkın olduğunda içimden bişey yapmak gelmiyor. Hiç bişey istemiyor. Ne güzel ye afiyet olsun oh mis gibi börek yanında çay daha ne olsun:))

Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.

Bu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
ben orta okuldan beri lens kullaniyorm cnim ama cocuk dogdu dogalı o bile zor gelıyor gozluge gectim.dügun bayram vs lens kullanir oldum :)

Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği hemen kullanmadığınız iyi olmuş.

Saolsun doktorlar hem bilinçsiz antibiyotik kullanmayın diye kamuspotu yaptırıyor hem de bol keseden dağıtıyorlar. Biz de ateşi çıkınca dişten ötürü ve ikinci fitili verdiğim halde hemen düşmeyince acile gittik pazar gecesi. Hemen Boğaz'ı kızarmış , 24 saatte geçmezse ateş düşürücüyle antibiyotik başlayın diye yazıverdi. Sonra rahatladı çocuk, tahmin ettiğim gibi tamamen dişinin zoruymuş. Gözlemesek ya da biraz evhamlı olsak haybeden antibiyotik kullanacağız. Ben tamamen karşı değilim, lazımsa kar zarar hesabı yapar veririm ama bağışıklıklığı nasıl gelişecek bu cücüklerin böyle :/

Kurabiyeyi ben denedim bi defa bişeye benzemedi, suda dağılacak gibi oluyor di mi bu tarifler ?
Y yilfasa ben de hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum. Kendimi yorgun, kırgın hissediyorsam çift alıyorum hatta .

Her dört saatte bir tatlı kaşığı calpol verebilirmissiniz ben vermiyorum o kadar tabi ama tatlı kaşığı ile verin çay kaşığı ile değil. Kilosuna göre sıkıntı çıkarmaz dedi benim doktor.
Bebeğin ne kadarlık canım tek mi bebek?
8.ayini bitirdi 23 temmuzda. Benimki aylardır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…