bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam canım.teşekkür ederim galiba lense dogru geçiş yapacağım ben de.denemekte fayda var. Peki aylık mi seninki
Benimki 15 günlük olanlardandı ama üretimden kalkmış
Başka markalar deniyorum şimdi ama daha bulamadım pff.
Eski kullandığım markanın başka modeli vardı herhalde onda karar kılacağım.

Benimki 15 günlük olanlardandı ama üretimden kalkmış
Başka markalar deniyorum şimdi ama daha bulamadım pff.
Eski kullandığım markanın başka modeli vardı herhalde onda karar kılacağım.
Yakin bir arkadasim 2 aydir kullanıyor aylık olandan da ben o markayı alacam lens alirsam tabi

Geçmiş olsun çabucak bitsin sıkıntısı inşallah.

Ben acuvue advance kullanıyordum da artık yokmuş
Oasys alacağım sanırım.
Lensmarket.com dan alıyorum.
Arkadasim da acuvue oasys kullanıyomus memnun şimdilik... Ben de annemgile geldim bugün yerde yatıyor kalkıyor oturup ağlıyor gözü kapalı ve gogsumu alir almaz uykuya dalıyor.sabah 7de kalkmam lazım ama uykusuzluk yarın beni etkileyecek kesin

Yani bilemiyorum buraya şu yazıyı yazdığımdan beri üç kez uyandı ve ağladı. Ben hunili anneyim artık
Ya belki sicaklar da etkiliyordur bebisleri ya bir de boyle buyume evrelerindeler ya zamanla oturacak uyku duzenleri de iste zor ya

Gecmus olsun xanim bebekle tasinmak da zor baya

Bugün kayınvalidemdeyiz kendi annemler de geldi yazlık evlerindeyiz.
Bebişkom yerde yatıyor şu anda ve döne döne yataktan yere doğru gidiyor sürekli
Herhalde onu kollamaktan bana uyku olmayacak bu gece.
Gunaydin canim yanlarinq carsafin altina set seklinde yastik koy canim kacamason

Gecmis olsun cnm defne de dun.kucagina asilip cekistirip hic simdiye kdar ypmadigi kdar agladi ates fln yok belki onda da oyle bisey vardir demk soguk bisey verim ben de eline kemirsin yavrucak.Bu kocalar hep ayni Allahim yaa ben diyorum konya o duyor anya :))))

Gunaydin kizlar
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Bugun o kitle kalbe cok yakin oldugu icin kalp damarlarini gosteren tomografi cekilcek.yarinda biyopsi yapilacak.onumuzdeki hafta bakalim doktor neder.hayirli guzel haberler aliriz ins.bu arada dedimmi bilmiyorum.suan tekrar sonda takildi prostattan ameliyatta olmasi geriyor onumuzde hafta dr de ona karar verir herhalde olup olmamasi icin ya da ne zaman olacagi hakkinda.
Dun aksamdan suana kadar 70 mesaj birikmis suan okuyamam isim cok bi ara gun icinde okurum

My moonlight sekersiz cay icmek daha guzel dene derim.hatta ben demli sekersiz cay icerim.acik cay asla icemiyorum.cayin tadini alcaksin.simdi sekerli cayi agzima suremiyorum cok tatli geliyor.sekerli su gibi geliyr bana caydan ziyade.

Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği hemen kullanmadığınız iyi olmuş.

İnşallah kisti almanın bi yolunu bulurlar canım. Prostat her erkeğin korkulu rüyası yaş geçince oluyor malesef. Onuda atlatır inşallah tekrar geçmiş olsun kp kaç yaşındaydı canım. Allah uzun ömürler versin

Valla bende şekersiz her denemem sonuçsuz kaldı beğenmedim bakalım alışabilirmiyim tekrar bi denicem

Offf ya kocam gelmeden biraz zayiflasaydim ama bak kahvaltıya börek yaptı annem akşam yemeyim diyorum yine yiyorum sıkılınca direk yemek yiyorum önce bunu düzeltmem lazm.ben çay içmiyorum pek.tatli yemiyosan ne güzel çabuk gider senin de

Bu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
Ben lensten çok memnunum cnm 7 senedir kullanıyorum ama evde gözluk takıyorum arada. sürekli lens göz acıyor bı sure sonra gözler.ama çok memnunum.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…