- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.261
Benimki 15 günlük olanlardandı ama üretimden kalkmışSelam canım.teşekkür ederim galiba lense dogru geçiş yapacağım ben de.denemekte fayda var. Peki aylık mi seninki
Amannnn salla gitsin.benim de yaşım 28 ayni sayılırızBende kimseye yorum yapmam yapılınca da şak cvp veririm tutamam kendimi haa bide yaşın geçmeden 2. yap diyenler var sanırsın menepoza giriyorum daha 29 um ayoll
Yakin bir arkadasim 2 aydir kullanıyor aylık olandan da ben o markayı alacam lens alirsam tabiBenimki 15 günlük olanlardandı ama üretimden kalkmış
Başka markalar deniyorum şimdi ama daha bulamadım pff.
Eski kullandığım markanın başka modeli vardı herhalde onda karar kılacağım.
Geçmiş olsun çabucak bitsin sıkıntısı inşallah.Canım, Gönülcüm .. giremedim, bi gördüm yazamadım, kızım 3 gündür çok rahatsızdı dişi sebebiyle , ikinci çok hızlı patladı ve canı çok yanıyor, ateş yaptı , uykusuzluk vs.. akşam üzeri bir nebze normale döndük ama geçmedi henüz
O resimdeki bebeği çok sevmiştim ve evet Arap değil ama melez bebekleri çok sevimli bulurumbaşka bir sebebi Yok. Bana gelince açık renkli bir insanım, kızım da süt gibi :) fotoğraf koymadım buraya , belki bir gün ben de görmedim zaten sizleri, eşitiz bu noktada .. sanırım tek bir kız bebek görmüştüm ama kimindi onu da anımsamıyorum. :/
Kayınpederden iyi haber var mı?
Ben acuvue advance kullanıyordum da artık yokmuşYakin bir arkadasim 2 aydir kullanıyor aylık olandan da ben o markayı alacam lens alirsam tabi
Arkadasim da acuvue oasys kullanıyomus memnun şimdilik... Ben de annemgile geldim bugün yerde yatıyor kalkıyor oturup ağlıyor gözü kapalı ve gogsumu alir almaz uykuya dalıyor.sabah 7de kalkmam lazım ama uykusuzluk yarın beni etkileyecek kesinBen acuvue advance kullanıyordum da artık yokmuş
Oasys alacağım sanırım.
Lensmarket.com dan alıyorum.
Ya belki sicaklar da etkiliyordur bebisleri ya bir de boyle buyume evrelerindeler ya zamanla oturacak uyku duzenleri de iste zor yaYani bilemiyorum buraya şu yazıyı yazdığımdan beri üç kez uyandı ve ağladı. Ben hunili anneyim artık
Gecmus olsun xanim bebekle tasinmak da zor bayaSelamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Geçen hafta yine yokmuş hep kanatmış kulağını. Emerken de zorlanıyor. Annem dedi kaç çocuk gördüm ( torunlar biz toplam 9 çocuk büyüttü) ama bu kadar dişten yolanı görmedim ya iltihap ya kir var dedi.
Sürekli de kafayı sallıyor yavrum oyun diyordum ama baktım kılağı yolarken yapıyor. Allah korusun nörolojik bir sebep olmasın da dedim enfeksiyon falan olabilir.
Nevşehirden dönünce hemen doktor dedim. Bizinki tatilde.
Eve yakın poliklinik var oraya götürdüm. Doktor bey baktı oooo enfeksiyon var dedi yazdı antibiyotik ve kulak damlası. 10 gün sabah öğle akşam... Ateş yok bu arada. Söyledim, ilerlemesini için,dedi. Bir kez ağzım yandı malum hemen reçeteyi kendi doktorumuz yolladım dedim sorunumuz bu sonucu bu. Diş kaynaklı küçük bir enfeksiyondur ilaçları kullanmayın kendiliğinden geçer.. Gece gündüz ateş takibi yapın ateş olursa haber verin dedi. Tabii ana uüreui dayanmadı. Malum bizim dr görmedi ya durumu. İçim rahat etmedi aldım devlet hastanesine götürdüm. Doktor çok güzel ilgilenendi. Ben daha şikayet söylemeden aaaa kulağında biraz kir var ve dişten dolayı arkasında beze var endişelenecek bir şey yok sert soğuk bir şeyler kemirsin rahatlasın. Lir kaşıntı yapar bol bol banyo yaptır kir dışarı akar dedi. Tabii ben şok oldum. Anlattım böyle böyle. Kesinlikle iltihak yok. Meslektaşım dünkü durum farklıdır ve o an görememiş olabilir ama antiniyotiklik bir durum kesinlikle yok dedi.
Şimdi gece uyuşmuyor gündüz fena değil ama dünden önceki gece neredeyse hiç uyumadı göğsümde uyuttum sabaha karşı 1erden 2 saat. Bu ara tabii emmeye düştü. Bildiğiniz bağımlı oldu. Oysa geçen haftaya kadar emsee de kucağıma yatıp sallanma da pışpışlanarak uyuyordu...
Simdi gündüz gece o memeyi almadan susmuyor bile. Offf ki ne offf. İki gecedir uyutmadan bir çay kaşığı calplol veriyorum. 2 saat uyuyor. Sonra yine ağrı ile uyanıyor. Çok üsğlüyorum haline.
Ha bu arada Kocam da taşınalım diye tutturdu ha o başka konu :)
Gunaydin canim yanlarinq carsafin altina set seklinde yastik koy canim kacamasonBugün kayınvalidemdeyiz kendi annemler de geldi yazlık evlerindeyiz.
Bebişkom yerde yatıyor şu anda ve döne döne yataktan yere doğru gidiyor sürekli
Herhalde onu kollamaktan bana uyku olmayacak bu gece.
Gecmis olsun cnm defne de dun.kucagina asilip cekistirip hic simdiye kdar ypmadigi kdar agladi ates fln yok belki onda da oyle bisey vardir demk soguk bisey verim ben de eline kemirsin yavrucak.Bu kocalar hep ayni Allahim yaa ben diyorum konya o duyor anya :))))Selamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Geçen hafta yine yokmuş hep kanatmış kulağını. Emerken de zorlanıyor. Annem dedi kaç çocuk gördüm ( torunlar biz toplam 9 çocuk büyüttü) ama bu kadar dişten yolanı görmedim ya iltihap ya kir var dedi.
Sürekli de kafayı sallıyor yavrum oyun diyordum ama baktım kılağı yolarken yapıyor. Allah korusun nörolojik bir sebep olmasın da dedim enfeksiyon falan olabilir.
Eve yakın poliklinik var oraya götürdüm. Doktor bey baktı oooo enfeksiyon var dedi yazdı antibiyotik ve kulak damlası. 10 gün sabah öğle akşam... Ateş yok bu arada. Söyledim, ilerlemesini için,dedi. Bir kez ağzım yandı malum hemen reçeteyi kendi doktorumuz yolladım dedim sorunumuz bu sonucu bu. Diş kaynaklı küçük bir enfeksiyondur ilaçları kullanmayın kendiliğinden geçer.. Gece gündüz ateş takibi yapın ateş olursa haber verin dedi. Tabii ana uüreui dayanmadı. Malum bizim dr görmedi ya durumu. İçim rahat etmedi aldım devlet hastanesine götürdüm. Doktor çok güzel ilgilenendi. Ben daha şikayet söylemeden aaaa kulağında biraz kir var ve dişten dolayı arkasında beze var endişelenecek bir şey yok sert soğuk bir şeyler kemirsin rahatlasın. Lir kaşıntı yapar bol bol banyo yaptır kir dışarı akar dedi. Tabii ben şok oldum. Anlattım böyle böyle. Kesinlikle iltihak yok. Meslektaşım dünkü durum farklıdır ve o an görememiş olabilir ama antiniyotiklik bir durum kesinlikle yok dedi.
Şimdi gece uyuşmuyor gündüz fena değil ama dünden önceki gece neredeyse hiç uyumadı göğsümde uyuttum sabaha karşı 1erden 2 saat. Bu ara tabii emmeye düştü. Bildiğiniz bağımlı oldu. Oysa geçen haftaya kadar emsee de kucağıma yatıp sallanma da pışpışlanarak uyuyordu...
Simdi gündüz gece o memeyi almadan susmuyor bile. Offf ki ne offf. İki gecedir uyutmadan bir çay kaşığı calplol veriyorum. 2 saat uyuyor. Sonra yine ağrı ile uyanıyor. Çok üsğlüyorum haline.
AyyyGeçmiş olsun canım kulak çekme olayı bizdede var dr birşeyi yok disten dolayı dedi sadece. Ne taşınması nereye neden?
Keşke erisek kilo almayalımda:))))valla hep oyle diyorum ben de 1 yaşına gelsin diye de daha beter olmasınlaRPeşlerinde koşarken erirmişiz
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği hemen kullanmadığınız iyi olmuş.Selamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Bakalım sen güzel ilerliyorsun maşallah. Ben okadar verebilirmiyim bilmiyorum verdikçe yazarım:))My moonlight canim bak benim yazdığım diyete uy kilo verirsin bak.simdi onu uyguluyorum ben yine... Kilo bildirimini yap arada takipteyim
İnşallah kisti almanın bi yolunu bulurlar canım. Prostat her erkeğin korkulu rüyası yaş geçince oluyor malesef. Onuda atlatır inşallah tekrar geçmiş olsun kp kaç yaşındaydı canım. Allah uzun ömürler versinGunaydin kizlar
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Bugun o kitle kalbe cok yakin oldugu icin kalp damarlarini gosteren tomografi cekilcek.yarinda biyopsi yapilacak.onumuzdeki hafta bakalim doktor neder.hayirli guzel haberler aliriz ins.bu arada dedimmi bilmiyorum.suan tekrar sonda takildi prostattan ameliyatta olmasi geriyor onumuzde hafta dr de ona karar verir herhalde olup olmamasi icin ya da ne zaman olacagi hakkinda.
Dun aksamdan suana kadar 70 mesaj birikmis suan okuyamam isim cok bi ara gun icinde okurum
My moonlight sekersiz cay icmek daha guzel dene derim.hatta ben demli sekersiz cay icerim.acik cay asla icemiyorum.cayin tadini alcaksin.simdi sekerli cayi agzima suremiyorum cok tatli geliyor.sekerli su gibi geliyr bana caydan ziyade.
Offf ya kocam gelmeden biraz zayiflasaydim ama bak kahvaltıya börek yaptı annemYok ben tatlı yemiyorum da çayın şekerini bıraksam iyi olacak ama bırakamıyorum. Şekersiz çay çok kötü midemi bulandırıyor. Meyve çok yiyorum birde okadar. Bu ara hamur işide yemedim. Böyle yemek yiyorum yine. Bakalım 80 i bi düşersek gerisi gelecek sanki. Sende tatlıyı bırak bak 79 kesin olırsun
Ben lensten çok memnunum cnm 7 senedir kullanıyorum ama evde gözluk takıyorum arada. sürekli lens göz acıyor bı sure sonra gözler.ama çok memnunum.tavsiye ederimBu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?