bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Hayırlı olsun canım yeni bebişin değerin de baya yüksek kaç gün gecikmiş ti?
 
Yazinin basini okurken kulaginda kir olabilir diycektim ama sen cevabi almissin zaten.oglumla kucucuk kizimin kulagindan cok kir akar o yuzden biliyorum.beze olusumunda oturu herhalde biraz sıkintisi var.yoksa kirden dolayi agri uykusuzluk olmaz.disle birlestigi icin rahatsiz olmus cocuk.sık sık kulagini temizle.muthis rahatliyor yavrular o zmn.gecmis olsun canim.hemen iyilesir ins.
 
Canım m çok geçmiş olsun.doktordan doktora fark var.iyiki başka doktora görünüşün.aferim kız sana.bizimkide 1 haftadır hep memede uyuyacak .önceden de boyleydi ama 1 haftadır yarım saatte 2 kere uyanıp meme istedi oluyor.bitmis durumdayım.bende taşınmak stiyorummmmm.
 
Kimseyi takma canım bosver aç bırakma kendini çocuklar da var enerji lazım sana.ben de cook canım sıkkın olursa yemem sadece. diğer turlu iştahım hep acik maalesef.goturduk börekleri:))
 
Kizlarrr biz de kan vermeye gideceğiz bakalım nasıl geçecek babam olacak yanimda.insallah çok ağlamaz.cok mu kan alınıyor elinden mi alinacak
 
Hayırlı olsun inşallah.rabbim sağlıkli ve mutlu bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah
 
Güzel msjlrnz için çok sağolun kızlar.İnşallah hayırlı olur bizim için.yarın Dr.a gitcez bakalm goreblck myz.

Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.

Hiç bilmyrm cnm ya.kızımda hiç bu kadar yukselmedi Aynı günlerde 800 dü.adetim 3 gün geçikmişti kan verdgm gun 4.gündü.Bugün 6.gün.

hayirlisi olsun canım oyun arkadası olcaklar.Rabbim kolaylıklar versin inşallah

Insallah cnm.Bizim kardeşimle 6 yaş vardı aramızda ondan yakın olsun birbirine ark.olsun çok istiodm.olur inşallah :)

peribalim The_new tebrik ederim ikinizi de .. çılgınca görünüyor buradan ama zevkli olacağına da Emin'im
Dilerim kolayca tamamlayıp kucağınıza alırsınız .. :)

Amin inşallah cnm.dediğin gibi çok çılgınca.nasıl olcak ne olcak demiyrm çünkü ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz

Hayırlı olsun canım yeni bebişin değerin de baya yüksek kaç gün gecikmiş ti?

Kan verdgm gün 4.gündü
 
Oleyyyy bana bir yoldaş yaşasınnn çok çok sevindim ama zor ya valla bak çok zor umarım bulantı olmaz canım hatırlı uğurlu olsun rabbim sorunsuz hamilelik yaşatsın inş
 
Bu arada kızlar ben bişey buldum kus kus pilavı yedi benim kız çok sevdi.. bir fincan kadar haşladım Sudan geçirdim tereyağı erittim biraz bol koydum kuşkusları attım içine az nane attım ocaktan aldım yarımdan daha az sarımsak rendeledim içine, sonra yoğurt koydum az tuz çok az sonra yedi şuan çok şaşkınım baya yarım çorba kasesi yedi belki denemek isteyen olur diye yazdım.. gerçi topiğin iştahsız sıpası benimki:))
 
Bu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
Esim kullandi bir ara cok memnun kaldi.hic cikarmadi gozunden :)) tek sorun uykudan uyaninca gozunde batma yapiyordu gormesini etkiliyordu sonra geciyordu o sorun.3 aylik olanindan almisti.
 
Kizlarrr biz de kan vermeye gideceğiz bakalım nasıl geçecek babam olacak yanimda.insallah çok ağlamaz.cok mu kan alınıyor elinden mi alinacak

Bizde ilk koldan denedi bizim bulamadığı için sonra el üstünden aldı. galiba 2 tüp alınıyor ama bizde tiroid için 3 tüp aldılar.
 
O teyzeleri dedigine gire benim oglan yalniz kaldi.bi oglan bulana kadar devammi yani :))))
 
rint canım geçmiş olsun benim kızında da aynı durum var dr kesinlikle antibiyotik kullanacak bir durum yok demişti kafasını Hale'n sallıyor huzursuz ama calpol veriyorum günde iki kez rahatlıyor biraz. Hafif soğuk meyve sevdi iyi geliyor istersen sende dene üzülme emi kuzum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…