- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.301
Hayırlı olsun canım yeni bebişin değerin de baya yüksek kaç gün gecikmiş ti?Sonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Sonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Yazinin basini okurken kulaginda kir olabilir diycektim ama sen cevabi almissin zaten.oglumla kucucuk kizimin kulagindan cok kir akar o yuzden biliyorum.beze olusumunda oturu herhalde biraz sıkintisi var.yoksa kirden dolayi agri uykusuzluk olmaz.disle birlestigi icin rahatsiz olmus cocuk.sık sık kulagini temizle.muthis rahatliyor yavrular o zmn.gecmis olsun canim.hemen iyilesir ins.Selamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Geçen hafta yine yokmuş hep kanatmış kulağını. Emerken de zorlanıyor. Annem dedi kaç çocuk gördüm ( torunlar biz toplam 9 çocuk büyüttü) ama bu kadar dişten yolanı görmedim ya iltihap ya kir var dedi.
Sürekli de kafayı sallıyor yavrum oyun diyordum ama baktım kılağı yolarken yapıyor. Allah korusun nörolojik bir sebep olmasın da dedim enfeksiyon falan olabilir.
Nevşehirden dönünce hemen doktor dedim. Bizinki tatilde.
Eve yakın poliklinik var oraya götürdüm. Doktor bey baktı oooo enfeksiyon var dedi yazdı antibiyotik ve kulak damlası. 10 gün sabah öğle akşam... Ateş yok bu arada. Söyledim, ilerlemesini için,dedi. Bir kez ağzım yandı malum hemen reçeteyi kendi doktorumuz yolladım dedim sorunumuz bu sonucu bu. Diş kaynaklı küçük bir enfeksiyondur ilaçları kullanmayın kendiliğinden geçer.. Gece gündüz ateş takibi yapın ateş olursa haber verin dedi. Tabii ana uüreui dayanmadı. Malum bizim dr görmedi ya durumu. İçim rahat etmedi aldım devlet hastanesine götürdüm. Doktor çok güzel ilgilenendi. Ben daha şikayet söylemeden aaaa kulağında biraz kir var ve dişten dolayı arkasında beze var endişelenecek bir şey yok sert soğuk bir şeyler kemirsin rahatlasın. Lir kaşıntı yapar bol bol banyo yaptır kir dışarı akar dedi. Tabii ben şok oldum. Anlattım böyle böyle. Kesinlikle iltihak yok. Meslektaşım dünkü durum farklıdır ve o an görememiş olabilir ama antiniyotiklik bir durum kesinlikle yok dedi.
Şimdi gece uyuşmuyor gündüz fena değil ama dünden önceki gece neredeyse hiç uyumadı göğsümde uyuttum sabaha karşı 1erden 2 saat. Bu ara tabii emmeye düştü. Bildiğiniz bağımlı oldu. Oysa geçen haftaya kadar emsee de kucağıma yatıp sallanma da pışpışlanarak uyuyordu...
Simdi gündüz gece o memeyi almadan susmuyor bile. Offf ki ne offf. İki gecedir uyutmadan bir çay kaşığı calplol veriyorum. 2 saat uyuyor. Sonra yine ağrı ile uyanıyor. Çok üsğlüyorum haline.
Ha bu arada Kocam da taşınalım diye tutturdu ha o başka konu :)
Hayirlisi olsun cnm ne guzelSonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Canim sana zahmet banada ozelden yazarmisin o diyeti.belki burdan kacirabilirim mesajini.@My moonlight canim bak benim yazdığım diyete uy kilo verirsin bak.simdi onu uyguluyorum ben yine... Kilo bildirimini yap arada takipteyim
Canım m çok geçmiş olsun.doktordan doktora fark var.iyiki başka doktora görünüşün.aferim kız sana.bizimkide 1 haftadır hep memede uyuyacak .önceden de boyleydi ama 1 haftadır yarım saatte 2 kere uyanıp meme istedi oluyor.bitmis durumdayım.bende taşınmak stiyorummmmm.Selamlar kızlar :) kaç gündür pek yazamıyorum. Benim oğlan bir haftadır garip. Kulağını tutup çeker kalır yolar hep. Dr geçen ay sorun değil dişten dedi.
Geçen hafta yine yokmuş hep kanatmış kulağını. Emerken de zorlanıyor. Annem dedi kaç çocuk gördüm ( torunlar biz toplam 9 çocuk büyüttü) ama bu kadar dişten yolanı görmedim ya iltihap ya kir var dedi.
Sürekli de kafayı sallıyor yavrum oyun diyordum ama baktım kılağı yolarken yapıyor. Allah korusun nörolojik bir sebep olmasın da dedim enfeksiyon falan olabilir.
Nevşehirden dönünce hemen doktor dedim. Bizinki tatilde.
Eve yakın poliklinik var oraya götürdüm. Doktor bey baktı oooo enfeksiyon var dedi yazdı antibiyotik ve kulak damlası. 10 gün sabah öğle akşam... Ateş yok bu arada. Söyledim, ilerlemesini için,dedi. Bir kez ağzım yandı malum hemen reçeteyi kendi doktorumuz yolladım dedim sorunumuz bu sonucu bu. Diş kaynaklı küçük bir enfeksiyondur ilaçları kullanmayın kendiliğinden geçer.. Gece gündüz ateş takibi yapın ateş olursa haber verin dedi. Tabii ana uüreui dayanmadı. Malum bizim dr görmedi ya durumu. İçim rahat etmedi aldım devlet hastanesine götürdüm. Doktor çok güzel ilgilenendi. Ben daha şikayet söylemeden aaaa kulağında biraz kir var ve dişten dolayı arkasında beze var endişelenecek bir şey yok sert soğuk bir şeyler kemirsin rahatlasın. Lir kaşıntı yapar bol bol banyo yaptır kir dışarı akar dedi. Tabii ben şok oldum. Anlattım böyle böyle. Kesinlikle iltihak yok. Meslektaşım dünkü durum farklıdır ve o an görememiş olabilir ama antiniyotiklik bir durum kesinlikle yok dedi.
Şimdi gece uyuşmuyor gündüz fena değil ama dünden önceki gece neredeyse hiç uyumadı göğsümde uyuttum sabaha karşı 1erden 2 saat. Bu ara tabii emmeye düştü. Bildiğiniz bağımlı oldu. Oysa geçen haftaya kadar emsee de kucağıma yatıp sallanma da pışpışlanarak uyuyordu...
Simdi gündüz gece o memeyi almadan susmuyor bile. Offf ki ne offf. İki gecedir uyutmadan bir çay kaşığı calplol veriyorum. 2 saat uyuyor. Sonra yine ağrı ile uyanıyor. Çok üsğlüyorum haline.
Ha bu arada Kocam da taşınalım diye tutturdu ha o başka konu :)
Kimseyi takma canım bosver aç bırakma kendini çocuklar da var enerji lazım sana.ben de cook canım sıkkın olursa yemem sadece. diğer turlu iştahım hep acik maalesef.goturduk börekleri:))Ben öğlen oldu kahvaltı yapmadımbu aralar herşey üstüste geliyor bana canım sıkkın olduğunda içimden bişey yapmak gelmiyor. Hiç bişey istemiyor. Ne güzel ye afiyet olsun oh mis gibi börek yanında çay daha ne olsun:))
Benim ki yıktı ortalığı iki hemşire ter içinde kaldi. Ağlıyor ama sonra hemen susar çok canınızı sıkmayinKizlarrr biz de kan vermeye gideceğiz bakalım nasıl geçecek babam olacak yanimda.insallah çok ağlamaz.cok mu kan alınıyor elinden mi alinacak
Hayırlı olsun inşallah.rabbim sağlıkli ve mutlu bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallahSonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.
hayirlisi olsun canım oyun arkadası olcaklar.Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Hayırlı olsun canım yeni bebişin değerin de baya yüksek kaç gün gecikmiş ti?
Oleyyyy bana bir yoldaş yaşasınnn çok çok sevindim ama zor ya valla bak çok zor umarım bulantı olmaz canım hatırlı uğurlu olsun rabbim sorunsuz hamilelik yaşatsın inşSonucum çıkmış kızlar hamileyim.2953 beta hcg.hayatımda bu kadar yüksek görmedim yani.ebe öğleden sonra dedi ama int.tn baktım.Dün çıkmış hatta sonuç.Hiç beklemiodm şok oldum resmenperibalim
Esim kullandi bir ara cok memnun kaldi.hic cikarmadi gozunden :)) tek sorun uykudan uyaninca gozunde batma yapiyordu gormesini etkiliyordu sonra geciyordu o sorun.3 aylik olanindan almisti.Bu arada benim gözlüğüm kırıldı bugün de gidemedim doktora aranızda numarali lens kullanan yada tanıdığı kullanıp memnun olan var mi.kararsizim gozluk mu lens mi...
Kizlarrr biz de kan vermeye gideceğiz bakalım nasıl geçecek babam olacak yanimda.insallah çok ağlamaz.cok mu kan alınıyor elinden mi alinacak
O teyzeleri dedigine gire benim oglan yalniz kaldi.bi oglan bulana kadar devammi yani :))))Cocuk konusunda taniyan tanımayan hatta bir daha yüzünü bile görmeyeceğim otobüsteki teyzeler yorum yapıyo.2 tane yeter.3.yu de yap iyi okur.3. Olsun ama ara biraz açılsın birinden biri yalnız kalmaz.amann 2 tane var yapma sakın bi daha.bi tane daha olsun ama yıllar sonra olsun diyenler ve yap bi hepsi büyür gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?