- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.441
O nasıl bi sendrommuş canım?TaeYang anlafim cnm ben de helpp sendromu gecirdim de o yuzden sordum
Benimde 3.cocugum olmasina ragmen hala herseyime karisir esim.cok biliyorsan sen yap derim onada yanasmaz.yeterki soylesinler soylenmeyi cok seviyorlar.
Onune yesin diye biseyler koydugumda yok buyuk koymusum daha kucuk parcalar halinde koymam gerekirmis vs vs
Evet canım ya aynı bizimkinin huyları bi konudada uyarma işte uyarı yapınca o korktuğu şey başımıza geliyor bırak yani ben onun annesiyim bu kadar da bi insan durtulmezki ya şunu yap bunu yap diye amaaan napiyim he diyip gecicem artık yoksa bagirmaktan hem çocuğumun hem benim psikolojim bozulacak artık yada huzur denen birşey kalmıycak evdeErkeklerin yapisi boyle herhalde.cok evhamli oluyorlar nedense.benim 3.cocugum olmasina ragmen biz bu sorunlari asamadik dahao yuzden sana bi tavsiyem olamiycak.kulak tikiyorum ben.hı hı diyip geciyorum.sende oyle yap.
Misal kucumeni buyuklerle yalniz birakma diyor odada.tuvalete gidiyorum en basiti mecbur o an yalniz kaliyorlar.kucumeni ozellikle 3 yasindaki kziimla yalniz birakma soyle yapar boyle yapar diyo sonra buyuk olanda bunlari duyunca babasinin yaninda kardesine zarar veriyordu bi ara.boyle konusmamasi gerektigini ozellikle cocuklarin yaninda sen boyle konusunca o da zarar veriyor derdim esime. normalde kardesine cok dikkat eder kucuk bisey gorurse alir yerden hatta yeni oturmaya baslayinca arkasina hep yastik koyardi 3 yasindaki kizim ama babasini gorunce roller degisiyordu istemeden.halada uyariyorum esimi ama yine soyluyor bazen yaninda.degismiyor bu adamlar sen bak diyince bakmazlar ama laf soylemeye gelince 1 numaralar o konuda.sorsan agzinda kac disi var bazen bilmez ama bebegin butun huyunu suyunu herseyini bilirler.
20 ay var canım.Cnm sizin kardeşinle aranız Kaç yaş.açıkçası bende pek hissetcgni dusunmyrm.en azından onunda hâlâ kucak bebeği oldgnu düşünürsek onu daha çok idare etmem gerektiğini hissedyrm.Öyle olur diye dusunuyrm.Yeni doğan zaten 6 Ay bişey anlamiick.ihtiyacı olmadgi zamanlarda hep büyük kızıma bakarım diye düşünüyrm.inşallah herşey hayallerimdeki gibi güzel olur :)
Bu arada doğumlrmz çok benzio.bende cooook şiddetli sancilrdn sonra sezeryana gittim ağlayarak.o masada Dr.m ilki sezeryan olan birini Bugün normal.dogurttum diye beni sakinleştirmeye çalıştı sağolsun.nasip yapcak bişey yok.bel ağrısı yadigar kaldi:)
Canım birkaç ay önce pediatri kongresi vardı orda artık yapılmayacak denilmiş.Canım ben bugün sağlık ocağına gittim mmr üçlü karma aşı dedi. Sağlık bakanlığından yazı geldi suruyelilere bu aşıyı yaptık şimdi bizimkilere de yapıyoruz dedi. Ben doktoru 9. Ay da yapmıcaz dedi dedim o zaman 1 yaşında var o yapılır sor doktoruna dedi.
Çok geçmiş olsun sana da canım.TaeYang anlafim cnm ben de helpp sendromu gecirdim de o yuzden sordum
Canım kızımda 9.ayın ortasında emekledi dişimizde yok 10aylık olduk kenarlara minder koyup ortasına otuttur mınderler cıkmaya calısıyo bende cok ugrastım emeklemesi için bianda emekledi bazı bebekler emeklemen yürüyormusKızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Yok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsinYakin zamanda sendende haber aliriz gibime geldi.
Gercekten hamilelik cok guzel.bende ikinci cocuguma hem hamileligi ozledim hemde kardes vakti geldi hemde bebek ozluyor insan bi vakitten sonra diye dusunup calismalara baslamistik.
Ucuncude daha ozlem olmadan hamile kalmisim o ayri mesele.
Dikkat edin bozmayin arayi.o bisey soylerse sen kulagini tika duyma karsilik verme.sen bisey soylediginde de esin duymasin karsilik vermesin.ikinizde karsilik verirse is buyur altindan kalkamaz hale gelinir.guzel gunlerinizi hatirlayin.Yok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsin
Üzüldüm bebeğini var var senin üzüntünü hisseder şakın belli etme ona canım, ben kavga ettiğimizde filan duşda ağlıyorumYok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsin
Canım sen de ona kızsana atomu parçalayabiliyor mu kendileri? Veya fiziksel güç diyelim... 168 kilo kaldırabiliyor mu? Yok artık derse Halil mutlu 56 kilocuk adam kaldırdı dersin.Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Benimde 9.ayda çağırdı ebe asi var diye yaptirmicaz mı şimdiCanım ben bugün sağlık ocağına gittim mmr üçlü karma aşı dedi. Sağlık bakanlığından yazı geldi suruyelilere bu aşıyı yaptık şimdi bizimkilere de yapıyoruz dedi. Ben doktoru 9. Ay da yapmıcaz dedi dedim o zaman 1 yaşında var o yapılır sor doktoruna dedi.
Canım bi ara bizde çok kötüydük evde iki yabancı gibiydik konuşunca hep kavga ediyorduk zamana bıraktım kendiliğinden düzeldi aramız arada olur çocuktan sonra bizde bi sarsıldıkYok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsin
Olmaz ins canim.suana kadar da zaten bi problem olmamis.Slm kızlar herkes iyidir ins ben çok kotuyum ya misafirim gelmişti onunda bebeği var ona daldım bir dk benim ogkabda yanımdaydi yerde oturuyordu desteksiz çok az duruyor kendini arkaya atıyor bir an daldım birden kendini yere attı arkaya kafası parkeye güm diye ben yanındayım birde nasıl üzüldüm 3 saat uyutmadim yeni uyudu biraz ağladı sonra normal oynadı felan bisey olmaz dimi kızlar
Sağol canım uyuyor şimdi sürekli kontrol ediyorum az ağladı allah'tan korktu biraz ben nasıl engel olamadım ya yanında oturuyorum birde nasıl kızıyorum kendime hali olsa birde parkeyeOlmaz ins canim.suana kadar da zaten bi problem olmamis.
Hep dusuyorlar bizde oyle cok dustuk arkaya.
Canım merak etme parkenin esneme payı var. Allah koruyor bebeklerimizi. Benimki 70 cmden dayansa fırladı çok şükür bir şey olmadı. Çok korkmuştum ama çok şükür...Slm kızlar herkes iyidir ins ben çok kotuyum ya misafirim gelmişti onunda bebeği var ona daldım bir dk benim ogkabda yanımdaydi yerde oturuyordu desteksiz çok az duruyor kendini arkaya atıyor bir an daldım birden kendini yere attı arkaya kafası parkeye güm diye ben yanındayım birde nasıl üzüldüm 3 saat uyutmadim yeni uyudu biraz ağladı sonra normal oynadı felan bisey olmaz dimi kızlar
Çok haklısın canımCanım sen de ona kızsana atomu parçalayabiliyor mu kendileri? Veya fiziksel güç diyelim... 168 kilo kaldırabiliyor mu? Yok artık derse Halil mutlu 56 kilocuk adam kaldırdı dersin.
Tamamen bebeğin hazır olması ile alakalı bu canım senin elinde değil. Senin yapabileceğin tek şey hala yapmadıysan yere güzelce yorgan ser üstüne at kuzuyu kendi çalışır çalışır yapar sonunda.
Büyük abim 18 aylık küçük abim 13 aylık ben 9 aylık yürümüşüz. Bunlar bebekten bebeğe değişiyor. Benimkinde de diş yok. Ne yapalım kısmet. Yeğenim ilk dişini 14. ayda çıkardı gidip gömülü diş diye ameliyat mı ettirseydik
Tamam canım deneyim onuCanım kızımda 9.ayın ortasında emekledi dişimizde yok 10aylık olduk kenarlara minder koyup ortasına otuttur mınderler cıkmaya calısıyo bende cok ugrastım emeklemesi için bianda emekledi bazı bebekler emeklemen yürüyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?