bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

O zaman bizde ki manzara normal

Evet canım ya aynı bizimkinin huyları bi konudada uyarma işte uyarı yapınca o korktuğu şey başımıza geliyor bırak yani ben onun annesiyim bu kadar da bi insan durtulmezki ya şunu yap bunu yap diye amaaan napiyim he diyip gecicem artık yoksa bagirmaktan hem çocuğumun hem benim psikolojim bozulacak artık yada huzur denen birşey kalmıycak evde

20 ay var canım.
İnşallah çok güzel olur, ikiz gibi büyürler ne güzel işte :)
Hatırlamazlar büyüyünce ilk zamanları nasılsa
Ben artık tükenmiştim.
Eşim de nöbetteydi devir yapıp geldi beni öyle görünce bi kötü oldu doktorumu aradı filan
Kadıncağız geldi gecenin köründe.
Ssvd yapabilirsin belki aklında kaldıysa.

Canım birkaç ay önce pediatri kongresi vardı orda artık yapılmayacak denilmiş.
1 yaşta olacak.
TaeYang anlafim cnm ben de helpp sendromu gecirdim de o yuzden sordum
Çok geçmiş olsun sana da canım.
İkiniz de iyisiniz ya çok şükür, geçti gitti o günler.

Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Canım kızımda 9.ayın ortasında emekledi dişimizde yok 10aylık olduk kenarlara minder koyup ortasına otuttur mınderler cıkmaya calısıyo bende cok ugrastım emeklemesi için bianda emekledi bazı bebekler emeklemen yürüyormus

Yok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsin

Yok canım bizde hiç öyle bişey yok aramız çok bozuk buaralar bakalım Allah'ım hayır etsin
Dikkat edin bozmayin arayi.o bisey soylerse sen kulagini tika duyma karsilik verme.sen bisey soylediginde de esin duymasin karsilik vermesin.ikinizde karsilik verirse is buyur altindan kalkamaz hale gelinir.guzel gunlerinizi hatirlayin.
Kafaya takmayin buyutmeyin her olayi.
Hayat kisa sarilin birbirinize birakmayin birbirinizi.

Hele bir bakın kızlar benim baharımın üstten 4 alttan 2 dişi çıktı şimdi köpek dişleri çıkacak gibi ve alttan da bi tane geliyor erken değil mi 3 kasımda doğdu 9 ayı bitmek üzere ama emeklemiyor sürünüp duruyor ve oturmuyor hala destekle oturtuyorum yine tembel tembel yatıveriyor bu arada iştah yine gitti iki gün yiyor bi hafta yemiyor deli olucam içtiği ayran başka yok

Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Canım sen de ona kızsana atomu parçalayabiliyor mu kendileri? Veya fiziksel güç diyelim... 168 kilo kaldırabiliyor mu? Yok artık derse Halil mutlu 56 kilocuk adam kaldırdı dersin.
Tamamen bebeğin hazır olması ile alakalı bu canım senin elinde değil. Senin yapabileceğin tek şey hala yapmadıysan yere güzelce yorgan ser üstüne at kuzuyu kendi çalışır çalışır yapar sonunda.
Büyük abim 18 aylık küçük abim 13 aylık ben 9 aylık yürümüşüz. Bunlar bebekten bebeğe değişiyor. Benimkinde de diş yok. Ne yapalım kısmet. Yeğenim ilk dişini 14. ayda çıkardı gidip gömülü diş diye ameliyat mı ettirseydik

Benimde 9.ayda çağırdı ebe asi var diye yaptirmicaz mı şimdi

Slm kızlar herkes iyidir ins ben çok kotuyum ya misafirim gelmişti onunda bebeği var ona daldım bir dk benim ogkabda yanımdaydi yerde oturuyordu desteksiz çok az duruyor kendini arkaya atıyor bir an daldım birden kendini yere attı arkaya kafası parkeye güm diye ben yanındayım birde nasıl üzüldüm 3 saat uyutmadim yeni uyudu biraz ağladı sonra normal oynadı felan bisey olmaz dimi kızlar

Canım bi ara bizde çok kötüydük evde iki yabancı gibiydik konuşunca hep kavga ediyorduk zamana bıraktım kendiliğinden düzeldi aramız arada olur çocuktan sonra bizde bi sarsıldık

Olmaz ins canim.suana kadar da zaten bi problem olmamis.
Hep dusuyorlar bizde oyle cok dustuk arkaya.

Olmaz ins canim.suana kadar da zaten bi problem olmamis.
Hep dusuyorlar bizde oyle cok dustuk arkaya.
Sağol canım uyuyor şimdi sürekli kontrol ediyorum az ağladı allah'tan korktu biraz ben nasıl engel olamadım ya yanında oturuyorum birde nasıl kızıyorum kendime hali olsa birde parkeye
Yok şükür tekrar gülmeye başladı hemen ama ben şoku atlayamiyorum birde adetim bitmedi zaten onunda stresi var 13 gün ve çokkk geliyor ctesi dr ne diyecek ondan da korkuyorum her şey üst üste geldi offff allah'tan eşim anlayışlı birde o kızsaydi ıyce cokerdim olur düşme baş korkma diyor da gel de düşünme

Canım merak etme parkenin esneme payı var. Allah koruyor bebeklerimizi. Benimki 70 cmden dayansa fırladı çok şükür bir şey olmadı. Çok korkmuştum ama çok şükür...

Çok haklısın canım

Herkes bişileri takmış kafasına çocuk büyütmek ne zormuş ya
Kızlar benim kızım 28 kasım dogumlu şu anda bilinçsizce baba baba diyor mamayı sanırım bilinçli söylüyo biberonu görünce diyo çünkü.gel gel yapıyo kucaga çagırınca gidiyo veya gitmiyo.tel sararı yarım yamalak yapıyoruz bay bay yapıncada elini kaldırıyo sadece alkış yapmıyo ama dikkat ettim ben alkışlayınca iki eliyle bacagına veya yere vuruyo.desteksiz oturabiliyo emekleme yok sürünüo geri geri .ayakta ellerinden tutunca uzun bi süre kalıyo.
Bu saydıklarım normal ilerleme degilmi.bide ismine bakıyo seslenince ama bazen hiç bakmıyo inatmı yapıyo anlamıyoum.
Bu arafa.geçen gün yataktan düştü ömrüm gitti resmen saniyede yerdeydi Allaha şükür bişeyi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…