- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.421
Aynen öyle canım bende çok sinirlendimTamam sizde yurutun cocugu.ille emeklemesi gerekmez.bu sayede de erken yurur belki.emeklemek icin cocugu aglatmaya hic gerek yok.okumayi bilemeyen cocuga israrla su yaziyi okutmaya calismak gibi bu.
Yazık çocuğa ya nasıl alisacak hep kalabalıkta durmasi lazım bundan sonraDun aksam bizde misafir vardi.cocuklari 2 yasini doldurmak uzere.cocuk daha hic konusamiyor desen yeri.yasiylariyla oyun hic oynayamiyor.yasitlarina yanasamiyor bile.gulsum her zmanki bagirisini yapti cocuk ondam bi korktu yanina yanasamadi.
Anneside diyorki parka goturuyoruk cocugu ama parkta yurumesine izin vermiyormus bebek arabasindan salincaga salincaktan yine bebek arabasina.bu kiseler biri 40 biri 43 yasinda.gec evlendiler ilk cocuklaro olunca duscek bisey olcak diye cocugu cok sıkmislar.suan cocugu sokakta bebek arabasinda yere indirdiklerinde hep kosturmaca halinde diye yakiniyorlar.yurumuyor pesinden kosturamiyoruz o yuzden bebek arabasinda tutuyoruz diyorlar.parkada gittigimizde yasitlariyla oynayamadi bebek arabasinda durdugu icin o yuzden yasitlariyla oyunoynama becerisi yok cocukta.cok fazla sıkmislar suan da cocugun bu halinden yakiniyorlar.birakin cocugu biraz rahat diye anlattim.istedigini yapsin.kossun cocuk sizde pesinde kosun bi enerjisini atsin sosyallessin biraz diye anlattim ama zor zamanlar onlari bekliyor.cocugy alistirmak biraz zor olack.
Sakin sizlerde boyle yapmayin.yapmiyorsunuzdur belki ama yine de olayi anlatmak istedim.azcik kosturalim cocuklarin pesinden.
Ilk bebeklerde biraz evhamci yanasiyir anne baba.butun problem bu aslinda.emeklemiyor diye bi problemmi var bu cocukta diye dusunuyordur.her cocuk bir degil gelisimide her cocugun farkli.Aynen öyle canım bende çok sinirlendim
Evet en azidan krese verin 3 yasinda diye soyledim alismasi lazim o cocugun.onlarda oyle diyorlar bakalim.Yazık çocuğa ya nasıl alisacak hep kalabalıkta durmasi lazım bundan sonra
Muhetmelen gecer azcik ovalasin yavas yavas.kolanyali pamukla.artar ve cocuk huzursuz olursa doktora gotursun.bacaktan olanlarda ovaliyorduk genelde.kolda hic bu zmana kadar boyle bi problem basimiza gelemdi.Kızlar komşum adına bir soru sorcam size
Oğlu 1 yaş aşısı oldu bugün kolunda hafif sertlik ve kızarıklık var kipirdanmis asi olurken doktora götürmeye gerek varmı ???? Yoksa gecermi diyorsunuz
Canım her çocuk farklı kendi hazır olunca yapıyor zaten. sen yerde bırak göz kulak ol gerisini kendi yapar zaten. kocanın da senin de yapacağınız bsy yok zorla emekleyemez ki çocuk.bazilari da emekleme den yürüyormuş bu arada bunu da şöyle esineSöyledim bugün sonuç gösterme randevusu var doktora soyliycem yanında duysun canı bana sarmak istedi heralde çocuğa emekleme hareketleri yaptiriyo zorla cocuk hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamadım aldım bende tartıştık
Canim benim komsunun kizinin koluda sisti kızardı asida hatta bundan daha kötüydü kolonyayla silmis ama daha kötü oldu dedi sonra kendi haline birakti gecti.kendiside ebe aslinda dokunmasam daha iyiydi biliyorum ama kendi cocugun olinca bildiklerin ise yaramiyo demisti.bizimde 6aylik asida bacakta sertlik kizariklik oldu dokunma dedi bana ellemedim bikac gune gecti ilac birikmistir orada dedi..tabi komsun yinede bi ebeye sorsun
Bende birşey olmaz diyorum ama korkuyor herhalde doktora goturcek canımCanim benim komsunun kizinin koluda sisti kızardı asida hatta bundan daha kötüydü kolonyayla silmis ama daha kötü oldu dedi sonra kendi haline birakti gecti.kendiside ebe aslinda dokunmasam daha iyiydi biliyorum ama kendi cocugun olinca bildiklerin ise yaramiyo demisti.bizimde 6aylik asida bacakta sertlik kizariklik oldu dokunma dedi bana ellemedim bikac gune gecti ilac birikmistir orada dedi..tabi komsun yinede bi ebeye sorsun
Doktora goturcek galiba canım daha kotu olmasından korkuyor bence birşey olmaz ama bakalımMuhetmelen gecer azcik ovalasin yavas yavas.kolanyali pamukla.artar ve cocuk huzursuz olursa doktora gotursun.bacaktan olanlarda ovaliyorduk genelde.kolda hic bu zmana kadar boyle bi problem basimiza gelemdi.
Yinede yanlis yonlendirmeyeyim.isterse bi saglik ocagini arasin durumu anlatsin.
Bu pek normal bi asi sonrasi sislige benzemiyor.bi doktora danisin canim.sanki morarmis gibi duruyor
Aynen canım öyle yapacak bakalımBu pek normal bi asi sonrasi sislige benzemiyor.bi doktora danisin canim.sanki morarmis gibi duruyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah @peribalim ,The_new insan özlüyor ya hamilelik baskaydi
Bu sorunu nasıl ascam ben gönül bizimki çok pinpirikleniyo yok üşüyor, terliyor, sıkılıyor,hasta olucak vs vss derdi bitmiyor çok biliyorsan sen bak diyorum onada yanaşmıyor ben napcam nasıl yola gelirki bu çocuğuma iyi bakıyorum doktorlar bile öyle diyor bizimki hala eksik bulmakla meşgulBenimde 3.cocugum olmasina ragmen hala herseyime karisir esim.cok biliyorsan sen yap derim onada yanasmaz.yeterki soylesinler soylenmeyi cok seviyorlar.
Onune yesin diye biseyler koydugumda yok buyuk koymusum daha kucuk parcalar halinde koymam gerekirmis vs vs
Erkeklerin yapisi boyle herhalde.cok evhamli oluyorlar nedense.benim 3.cocugum olmasina ragmen biz bu sorunlari asamadik dahaBu sorunu nasıl ascam ben gönül bizimki çok pinpirikleniyo yok üşüyor, terliyor, sıkılıyor,hasta olucak vs vss derdi bitmiyor çok biliyorsan sen bak diyorum onada yanaşmıyor ben napcam nasıl yola gelirki bu çocuğuma iyi bakıyorum doktorlar bile öyle diyor bizimki hala eksik bulmakla meşgul
Canım vardı 9. ayda ama etkin aşılama sayesinde artık kaldırıldı, 12. ayda var
Erkeklerin yapisi boyle herhalde.cok evhamli oluyorlar nedense.benim 3.cocugum olmasina ragmen biz bu sorunlari asamadik dahao yuzden sana bi tavsiyem olamiycak.kulak tikiyorum ben.hı hı diyip geciyorum.sende oyle yap.
Misal kucumeni buyuklerle yalniz birakma diyor odada.tuvalete gidiyorum en basiti mecbur o an yalniz kaliyorlar.kucumeni ozellikle 3 yasindaki kziimla yalniz birakma soyle yapar boyle yapar diyo sonra buyuk olanda bunlari duyunca babasinin yaninda kardesine zarar veriyordu bi ara.boyle konusmamasi gerektigini ozellikle cocuklarin yaninda sen boyle konusunca o da zarar veriyor derdim esime. normalde kardesine cok dikkat eder kucuk bisey gorurse alir yerden hatta yeni oturmaya baslayinca arkasina hep yastik koyardi 3 yasindaki kizim ama babasini gorunce roller degisiyordu istemeden.halada uyariyorum esimi ama yine soyluyor bazen yaninda.degismiyor bu adamlar sen bak diyince bakmazlar ama laf soylemeye gelince 1 numaralar o konuda.sorsan agzinda kac disi var bazen bilmez ama bebegin butun huyunu suyunu herseyini bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?