bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar komşum adına bir soru sorcam size
Oğlu 1 yaş aşısı oldu bugün kolunda hafif sertlik ve kızarıklık var kipirdanmis asi olurken doktora götürmeye gerek varmı ???? Yoksa gecermi diyorsunuz

Yazık çocuğa ya nasıl alisacak hep kalabalıkta durmasi lazım bundan sonra

Aynen öyle canım bende çok sinirlendim
Ilk bebeklerde biraz evhamci yanasiyir anne baba.butun problem bu aslinda.emeklemiyor diye bi problemmi var bu cocukta diye dusunuyordur.her cocuk bir degil gelisimide her cocugun farkli.
2.bebekde bunlarin hic biri olmaz emin ol.tecrube ediniyor daha suan.

Kızlar komşum adına bir soru sorcam size
Oğlu 1 yaş aşısı oldu bugün kolunda hafif sertlik ve kızarıklık var kipirdanmis asi olurken doktora götürmeye gerek varmı ???? Yoksa gecermi diyorsunuz
Muhetmelen gecer azcik ovalasin yavas yavas.kolanyali pamukla.artar ve cocuk huzursuz olursa doktora gotursun.bacaktan olanlarda ovaliyorduk genelde.kolda hic bu zmana kadar boyle bi problem basimiza gelemdi.
Yinede yanlis yonlendirmeyeyim.isterse bi saglik ocagini arasin durumu anlatsin.

Canım her çocuk farklı kendi hazır olunca yapıyor zaten. sen yerde bırak göz kulak ol gerisini kendi yapar zaten. kocanın da senin de yapacağınız bsy yok zorla emekleyemez ki çocuk.bazilari da emekleme den yürüyormuş bu arada bunu da şöyle esine

Canim benim komsunun kizinin koluda sisti kızardı asida hatta bundan daha kötüydü kolonyayla silmis ama daha kötü oldu dedi sonra kendi haline birakti gecti.kendiside ebe aslinda dokunmasam daha iyiydi biliyorum ama kendi cocugun olinca bildiklerin ise yaramiyo demisti.bizimde 6aylik asida bacakta sertlik kizariklik oldu dokunma dedi bana ellemedim bikac gune gecti ilac birikmistir orada dedi..tabi komsun yinede bi ebeye sorsun

Bende birşey olmaz diyorum ama korkuyor herhalde doktora goturcek canım

Doktora goturcek galiba canım daha kotu olmasından korkuyor bence birşey olmaz ama bakalım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah @peribalim , The_new insan özlüyor ya hamilelik baskaydi

Aynen özlüyor insan.bebeğin ilk doğduğu zamanı bile özledim.o kadar zor doğum süreci yaşamama rağmen.Evde yeni bir oluşum vardı yani .çok güzel zamanlar

Bu sorunu nasıl ascam ben gönül bizimki çok pinpirikleniyo yok üşüyor, terliyor, sıkılıyor,hasta olucak vs vss derdi bitmiyor çok biliyorsan sen bak diyorum onada yanaşmıyor ben napcam nasıl yola gelirki bu çocuğuma iyi bakıyorum doktorlar bile öyle diyor bizimki hala eksik bulmakla meşgul

Erkeklerin yapisi boyle herhalde.cok evhamli oluyorlar nedense.benim 3.cocugum olmasina ragmen biz bu sorunlari asamadik daha o yuzden sana bi tavsiyem olamiycak.kulak tikiyorum ben.hı hı diyip geciyorum.sende oyle yap.
Misal kucumeni buyuklerle yalniz birakma diyor odada.tuvalete gidiyorum en basiti mecbur o an yalniz kaliyorlar.kucumeni ozellikle 3 yasindaki kziimla yalniz birakma soyle yapar boyle yapar diyo sonra buyuk olanda bunlari duyunca babasinin yaninda kardesine zarar veriyordu bi ara.boyle konusmamasi gerektigini ozellikle cocuklarin yaninda sen boyle konusunca o da zarar veriyor derdim esime. normalde kardesine cok dikkat eder kucuk bisey gorurse alir yerden hatta yeni oturmaya baslayinca arkasina hep yastik koyardi 3 yasindaki kizim ama babasini gorunce roller degisiyordu istemeden.halada uyariyorum esimi ama yine soyluyor bazen yaninda.degismiyor bu adamlar sen bak diyince bakmazlar ama laf soylemeye gelince 1 numaralar o konuda.sorsan agzinda kac disi var bazen bilmez ama bebegin butun huyunu suyunu herseyini bilirler.

Canım vardı 9. ayda ama etkin aşılama sayesinde artık kaldırıldı, 12. ayda var

Canım ben bugün sağlık ocağına gittim mmr üçlü karma aşı dedi. Sağlık bakanlığından yazı geldi suruyelilere bu aşıyı yaptık şimdi bizimkilere de yapıyoruz dedi. Ben doktoru 9. Ay da yapmıcaz dedi dedim o zaman 1 yaşında var o yapılır sor doktoruna dedi.

dogru söze ne hacet... Eksiği yok fazlasi var benimkinin de o yüzden ne desem boş yani.bence de en iyisi kulak tıkamak yoksa ruh sağlığım elden gidiyordu benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…