- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.401
Hic belli olmaz cnm o bi bakarsin 2si 3u birden cikiyor 2ser gun arayla
Menenjit canim. Bize dr.1 yas dedi. 9da gerek yok bunyesini sarsmaya dedi..
Canım vardı 9. ayda ama etkin aşılama sayesinde artık kaldırıldı, 12. ayda varBize de hemşiremiz kızamık salgını var 9. Ay da aşısını yapalım dedi. O yüzden kafam karıştı
Oglumun zamaninda vardi bu asi 8 yik once.buyuk kizim da atilmadi bu asiyi.onun zamaninda da yoktu.Bize de hemşiremiz kızamık salgını var 9. Ay da aşısını yapalım dedi. O yüzden kafam karıştı
Bence nasılsa bir kerede olmaz diye düşünüp stres yapmadığın için olmuştur :)
Bizim aramız çok az olduğu için pek öyle hissetmedim ben açıkçası ama annem ne hissetti bilmiyorum :)
Sadece ilk kardeşimi gördüğümde öyle bir bakıp gitmişim mahsun mahsun ona üzülmüş hep söyler :)
Senin kızçe de okul açılınca belki tv işini bırakır
Bioderma white object gece serumu lekeleri geçiriyor ama göz cevresine kullanilmiyor n11.comdan alabilirsinKizlar bisey daniscam sizlere.
Simdi benim buyuk kizimdan kalma dogum lekelerim var goz cevremde.goz cevremin rengi degisti.
Ben nasil krem kullanabilirim.sizin kullandiginiz krem varsa isim soylermisiniz.ve netten nerden alabilirim.hadi yardim edin bana
Yakin zamanda sendende haber aliriz gibime geldi.
Kiz ne alaka emekleyecek cocugu sen mi engelliyorsun sanki de sana kiziyor genelde 10 aylik iyice emeklemis oluyor bebekler.bazi bebeklerde emeklemez yururme calismalarina girer 10.aydan sonra.dis desene doktorlar 2 yasina kadar normal diyor bazi bebekler 1 yas8ndan sonra cikartir.bunlar hep normal.Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Lekeler onu kullanayim.goz cevremede baska bisey alayim o zmn.kirisiklik vs yok ama goz kapagim gozumun altinin rengi degisti.goz alti morlugum zaten fazlasiyla var.sagol canim.Bioderma white object gece serumu lekeleri geçiriyor ama göz cevresine kullanilmiyor n11.comdan alabilirsin
Söyledim bugün sonuç gösterme randevusu var doktora soyliycem yanında duysun canı bana sarmak istedi heralde çocuğa emekleme hareketleri yaptiriyo zorla cocuk hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamadım aldım bende tartıştıkKiz ne alaka emekleyecek cocugu sen mi engelliyorsun sanki de sana kiziyor genelde 10 aylik iyice emeklemis oluyor bebekler.bazi bebeklerde emeklemez yururme calismalarina girer 10.aydan sonra.dis desene doktorlar 2 yasina kadar normal diyor bazi bebekler 1 yas8ndan sonra cikartir.bunlar hep normal.
Bunlari anlat esine.ikna olmazsa beraber doktora gidin yada internetten bi zahmet arastirsin
Uyanikken yere koy bebegini oturttur.emeklemek isteyen bebegi sen engelleyemezsin.emeklememek isteyen bebege de sen hic birsey yapamazsin.
Göz altı morlugu bendede var malesef ama ne iyi gelir bilmiyorumLekeler onu kullanayim.goz cevremede baska bisey alayim o zmn.kirisiklik vs yok ama goz kapagim gozumun altinin rengi degisti.goz alti morlugum zaten fazlasiyla var.sagol canim.
Suunerek bi yerlere gidiyormu.Söyledim bugün sonuç gösterme randevusu var doktora soyliycem yanında duysun canı bana sarmak istedi heralde çocuğa emekleme hareketleri yaptiriyo zorla cocuk hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamadım aldım bende tartıştık
Benim eşim zaten dirdirci her şeye söylenir de çocuğu ağlatması çok kötüydü başta bi şey demedim ama sonra hıçkıra hıçkıra ağladıBenimde 3.cocugum olmasina ragmen hala herseyime karisir esim.cok biliyorsan sen yap derim onada yanasmaz.yeterki soylesinler soylenmeyi cok seviyorlar.
Onune yesin diye biseyler koydugumda yok buyuk koymusum daha kucuk parcalar halinde koymam gerekirmis vs vs
Yok hiç uğraşmıyor otururken benim pacalarimdan çekip dolaba vs ulasmaya çalışıyor bazen okadar. Tutunup ayağa kalkma yok biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor itiraz etmiyorSuunerek bi yerlere gidiyormu.
Hic ugrasmam cocuklarla ne zman isterse o zmn emeklediler.yurumeye cabalarken biraz ugrasirim o zmn zaten bizim yardimimiza ihtiyaci var.suan benimki tutunup ayaga kalkiyor ama ayakta tutundugu halde bile duramiyor dik bir sekilde.o yuzden yine beklemedeyiz.
Tamam sizde yurutun cocugu.ille emeklemesi gerekmez.bu sayede de erken yurur belki.emeklemek icin cocugu aglatmaya hic gerek yok.okumayi bilemeyen cocuga israrla su yaziyi okutmaya calismak gibi bu.Yok hiç uğraşmıyor otururken benim pacalarimdan çekip dolaba vs ulasmaya çalışıyor bazen okadar. Tutunup ayağa kalkma yok biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor itiraz etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?