bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bence nasılsa bir kerede olmaz diye düşünüp stres yapmadığın için olmuştur :)

Olablr cnm.o an eşim ikinciyi istio demekki diye sevindim sadece.ilkini istemesi için 7 yıl bekledgm için.şaşırdım ve çok mutlu oldum.dediğin gibi hamile olayım veya olurum şimdi aklimn ucundan geçmedi.Ama Allah nasip etcekse bi şekilde ol diyor ve oluyor bunu bizzat yaşadım.İki gün sonra eşime ikinciyi istiomsn dedigmde aldgm cvp ve bugün geldgmz durum gerçekten şaka gibi.kimseye desem inanmaz.millet zaten 7 yıl sonra benm tedavisiz Çocuk sahibi oldgma da inanmio.eşimin 7 yıl istemedgne de.gizliden tedavi olmusuz sanki.Bu da artık yol açıldı tedavi oldular arkası gelir hesabı oldu galiba
 

Cnm sizin kardeşinle aranız Kaç yaş.açıkçası bende pek hissetcgni dusunmyrm.en azından onunda hâlâ kucak bebeği oldgnu düşünürsek onu daha çok idare etmem gerektiğini hissedyrm.Öyle olur diye dusunuyrm.Yeni doğan zaten 6 Ay bişey anlamiick.ihtiyacı olmadgi zamanlarda hep büyük kızıma bakarım diye düşünüyrm.inşallah herşey hayallerimdeki gibi güzel olur :)

Bu arada doğumlrmz çok benzio.bende cooook şiddetli sancilrdn sonra sezeryana gittim ağlayarak.o masada Dr.m ilki sezeryan olan birini Bugün normal.dogurttum diye beni sakinleştirmeye çalıştı sağolsun.nasip yapcak bişey yok.bel ağrısı yadigar kaldi:)
 
Bioderma white object gece serumu lekeleri geçiriyor ama göz cevresine kullanilmiyor n11.comdan alabilirsin
 
Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
 
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peribalim , The_new insan özlüyor ya hamilelik baskaydi
Yakin zamanda sendende haber aliriz gibime geldi.
Gercekten hamilelik cok guzel.bende ikinci cocuguma hem hamileligi ozledim hemde kardes vakti geldi hemde bebek ozluyor insan bi vakitten sonra diye dusunup calismalara baslamistik.
Ucuncude daha ozlem olmadan hamile kalmisim o ayri mesele.
 
Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Kiz ne alaka emekleyecek cocugu sen mi engelliyorsun sanki de sana kiziyor genelde 10 aylik iyice emeklemis oluyor bebekler.bazi bebeklerde emeklemez yururme calismalarina girer 10.aydan sonra.dis desene doktorlar 2 yasina kadar normal diyor bazi bebekler 1 yas8ndan sonra cikartir.bunlar hep normal.
Bunlari anlat esine.ikna olmazsa beraber doktora gidin yada internetten bi zahmet arastirsin
Uyanikken yere koy bebegini oturttur.emeklemek isteyen bebegi sen engelleyemezsin.emeklememek isteyen bebege de sen hic birsey yapamazsin.
 
Bioderma white object gece serumu lekeleri geçiriyor ama göz cevresine kullanilmiyor n11.comdan alabilirsin
Lekeler onu kullanayim.goz cevremede baska bisey alayim o zmn.kirisiklik vs yok ama goz kapagim gozumun altinin rengi degisti.goz alti morlugum zaten fazlasiyla var.sagol canim.
 
Söyledim bugün sonuç gösterme randevusu var doktora soyliycem yanında duysun canı bana sarmak istedi heralde çocuğa emekleme hareketleri yaptiriyo zorla cocuk hıçkıra hıçkıra ağladı dayanamadım aldım bende tartıştık
 
Suunerek bi yerlere gidiyormu.
Hic ugrasmam cocuklarla ne zman isterse o zmn emeklediler.yurumeye cabalarken biraz ugrasirim o zmn zaten bizim yardimimiza ihtiyaci var.suan benimki tutunup ayaga kalkiyor ama ayakta tutundugu halde bile duramiyor dik bir sekilde.o yuzden yine beklemedeyiz.
 
Benim eşim zaten dirdirci her şeye söylenir de çocuğu ağlatması çok kötüydü başta bi şey demedim ama sonra hıçkıra hıçkıra ağladı
 
Yok hiç uğraşmıyor otururken benim pacalarimdan çekip dolaba vs ulasmaya çalışıyor bazen okadar. Tutunup ayağa kalkma yok biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor itiraz etmiyor
 
Yok hiç uğraşmıyor otururken benim pacalarimdan çekip dolaba vs ulasmaya çalışıyor bazen okadar. Tutunup ayağa kalkma yok biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor itiraz etmiyor
Tamam sizde yurutun cocugu.ille emeklemesi gerekmez.bu sayede de erken yurur belki.emeklemek icin cocugu aglatmaya hic gerek yok.okumayi bilemeyen cocuga israrla su yaziyi okutmaya calismak gibi bu.
 
Dun aksam bizde misafir vardi.cocuklari 2 yasini doldurmak uzere.cocuk daha hic konusamiyor desen yeri.yasiylariyla oyun hic oynayamiyor.yasitlarina yanasamiyor bile.gulsum her zmanki bagirisini yapti cocuk ondam bi korktu yanina yanasamadi.
Anneside diyorki parka goturuyoruk cocugu ama parkta yurumesine izin vermiyormus bebek arabasindan salincaga salincaktan yine bebek arabasina.bu kiseler biri 40 biri 43 yasinda.gec evlendiler ilk cocuklaro olunca duscek bisey olcak diye cocugu cok sıkmislar.suan cocugu sokakta bebek arabasinda yere indirdiklerinde hep kosturmaca halinde diye yakiniyorlar.yurumuyor pesinden kosturamiyoruz o yuzden bebek arabasinda tutuyoruz diyorlar.parkada gittigimizde yasitlariyla oynayamadi bebek arabasinda durdugu icin o yuzden yasitlariyla oyunoynama becerisi yok cocukta.cok fazla sıkmislar suan da cocugun bu halinden yakiniyorlar.birakin cocugu biraz rahat diye anlattim.istedigini yapsin.kossun cocuk sizde pesinde kosun bi enerjisini atsin sosyallessin biraz diye anlattim ama zor zamanlar onlari bekliyor.cocugy alistirmak biraz zor olack.
Sakin sizlerde boyle yapmayin.yapmiyorsunuzdur belki ama yine de olayi anlatmak istedim.azcik kosturalim cocuklarin pesinden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…