- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.461
Hepimizinki aynı demek ki kendileri iki oynayip sıkılıp hemen bize veriyorlar ama bizim hiç daralmaya hakkımız yok ev işi yemek her şey tam bekleniyor ne kadar iyi bakarsan bak bsy buluyolarBu sorunu nasıl ascam ben gönül bizimki çok pinpirikleniyo yok üşüyor, terliyor, sıkılıyor,hasta olucak vs vss derdi bitmiyor çok biliyorsan sen bak diyorum onada yanaşmıyor ben napcam nasıl yola gelirki bu çocuğuma iyi bakıyorum doktorlar bile öyle diyor bizimki hala eksik bulmakla meşgul
Benimde 9.ayda çağırdı ebe asi var diye yaptirmicaz mı şimdi
Keşke bu dediklerini erkekler de düşünüp anlasa ben eşime çok dedim ama anlamadı ne zaman ki ayrı kalıyoruz evden gidiyor o zmn biraz anlıyor eve gelince yine aynı.basit şeyleri büyütmeyelim bak bana bsy olur sana bsy olur snra pişman olursun diyorum evet doğru diyor ama pek bsy değişmiyorDikkat edin bozmayin arayi.o bisey soylerse sen kulagini tika duyma karsilik verme.sen bisey soylediginde de esin duymasin karsilik vermesin.ikinizde karsilik verirse is buyur altindan kalkamaz hale gelinir.guzel gunlerinizi hatirlayin.
Kafaya takmayin buyutmeyin her olayi.
Hayat kisa sarilin birbirinize birakmayin birbirinizi.
Kızlar eşim bana kızıyor. Oğlum 9 aylık emeklemiyor ama ben napabilirim ki sizce benim suçum var mı. Ne diş var ne emekleme
Bunlari esler konusmali aralarinda.diyelimki bi olay oldu kusuldu sonra barisildi.tatli bi dille hakli olan taraf karsi tarafa ya tamam o an ben sinirlendim bi anda ama sende o an karsilik vermeyip beni dinleseydin is buyumezdi.birbirimizi dinlemis olurduk.ikimizde birbrimize karislik verince is buyudu.bi daha birimiz kizginken digerimiz sussun olurmu.sonra kusunce zor oluyor kusmek de istemiyorum o an kizginlikla durum degisiyor.ben sensiz yapamam vs vs gibi sozlerlede konusmayi suslemek gerekki tekrar bi tartisma cikmasin.Keşke bu dediklerini erkekler de düşünüp anlasa ben eşime çok dedim ama anlamadı ne zaman ki ayrı kalıyoruz evden gidiyor o zmn biraz anlıyor eve gelince yine aynı.basit şeyleri büyütmeyelim bak bana bsy olur sana bsy olur snra pişman olursun diyorum evet doğru diyor ama pek bsy değişmiyor
Bayadir gozukmuyordun canim.gecmis olsun cok sukur birsey olmamis.butun bu anlattiklarin normal canim.surunmekten sonra emeklemek geliyor yakinda emekler.Herkes bişileri takmış kafasına çocuk büyütmek ne zormuş ya
Kızlar benim kızım 28 kasım dogumlu şu anda bilinçsizce baba baba diyor mamayı sanırım bilinçli söylüyo biberonu görünce diyo çünkü.gel gel yapıyo kucaga çagırınca gidiyo veya gitmiyo.tel sararı yarım yamalak yapıyoruz bay bay yapıncada elini kaldırıyo sadece alkış yapmıyo ama dikkat ettim ben alkışlayınca iki eliyle bacagına veya yere vuruyo.desteksiz oturabiliyo emekleme yok sürünüo geri geri .ayakta ellerinden tutunca uzun bi süre kalıyo.
Bu saydıklarım normal ilerleme degilmi.bide ismine bakıyo seslenince ama bazen hiç bakmıyo inatmı yapıyo anlamıyoum.
Bu arafa.geçen gün yataktan düştü ömrüm gitti resmen saniyede yerdeydi Allaha şükür bişeyi yok.
Bende de esimde de hiç yok o konuşmayı süslemeler.ben de az değilim hc kendimde suç görmüyorum görsem de ben suçluyum demiyorum.o da zaten inadiyla meşhur Trabzonlu olanlar bilir oranın erkeklerini:)Bunlari esler konusmali aralarinda.diyelimki bi olay oldu kusuldu sonra barisildi.tatli bi dille hakli olan taraf karsi tarafa ya tamam o an ben sinirlendim bi anda ama sende o an karsilik vermeyip beni dinleseydin is buyumezdi.birbirimizi dinlemis olurduk.ikimizde birbrimize karislik verince is buyudu.bi daha birimiz kizginken digerimiz sussun olurmu.sonra kusunce zor oluyor kusmek de istemiyorum o an kizginlikla durum degisiyor.ben sensiz yapamam vs vs gibi sozlerlede konusmayi suslemek gerekki tekrar bi tartisma cikmasin.
Ev işi ezgi hanım falan çok bakamıyorum.şükür ya ama ömrümden ömür gitti desem yeri yazık babamda konuşamadı bile ben bagırıyoum hastaneye diye öyle bakıyo şok oldu adamda.Rabbim korusun.ezgiye gelince ilk bebek ve ben hiç bebek görmedim desem yeri yani o yüzden şimdi neden yapmadı falan modundayım hala.sanki anlamoyomuş beni gibi geliyo ama bagırarak her işini yaptırıyo onu ögrenmiş çok güzel şu kız bi büyüse rahatlıycam inşallah yaBayadir gozukmuyordun canim.gecmis olsun cok sukur birsey olmamis.butun bu anlattiklarin normal canim.surunmekten sonra emeklemek geliyor yakinda emekler.
Allah korusun meleklerimizi canım evet insan çok korkuyorCanım merak etme parkenin esneme payı var. Allah koruyor bebeklerimizi. Benimki 70 cmden dayansa fırladı çok şükür bir şey olmadı. Çok korkmuştum ama çok şükür...
20 ay var canım.
İnşallah çok güzel olur, ikiz gibi büyürler ne güzel işte :)
Hatırlamazlar büyüyünce ilk zamanları nasılsa
Ben artık tükenmiştim.
Eşim de nöbetteydi devir yapıp geldi beni öyle görünce bi kötü oldu doktorumu aradı filan
Kadıncağız geldi gecenin köründe.
Ssvd yapabilirsin belki aklında kaldıysa.
Canım birkaç ay önce pediatri kongresi vardı orda artık yapılmayacak denilmiş.
1 yaşta olacak.
Çok geçmiş olsun sana da canım.
İkiniz de iyisiniz ya çok şükür, geçti gitti o günler.
Allah köyü şey yaşatmadan anlamasını sağlasın.Keşke bu dediklerini erkekler de düşünüp anlasa ben eşime çok dedim ama anlamadı ne zaman ki ayrı kalıyoruz evden gidiyor o zmn biraz anlıyor eve gelince yine aynı.basit şeyleri büyütmeyelim bak bana bsy olur sana bsy olur snra pişman olursun diyorum evet doğru diyor ama pek bsy değişmiyor
Ne desek boş kuzum yine bildiklerini okuyorlar ben birgun bizimkini bogcam az kaldı çok sabrımı zorluyor bazenHepimizinki aynı demek ki kendileri iki oynayip sıkılıp hemen bize veriyorlar ama bizim hiç daralmaya hakkımız yok ev işi yemek her şey tam bekleniyor ne kadar iyi bakarsan bak bsy buluyolar
Oluyor öyle şeyler ben 3 4 kere düşürdüm öyle birşey olmadı canım korkmaSlm kızlar herkes iyidir ins ben çok kotuyum ya misafirim gelmişti onunda bebeği var ona daldım bir dk benim ogkabda yanımdaydi yerde oturuyordu desteksiz çok az duruyor kendini arkaya atıyor bir an daldım birden kendini yere attı arkaya kafası parkeye güm diye ben yanındayım birde nasıl üzüldüm 3 saat uyutmadim yeni uyudu biraz ağladı sonra normal oynadı felan bisey olmaz dimi kızlar
Allah rahmet eylesin abine inşallah mekanı cennet olsun.birlikteyken değerini bilelim bu gunlerin.ölüm var ayrılık var diye düşünüyorum.insallah iyi oluruz oğlumuxa iyi örnek olmak istiyorum en çok da onun için çabam zatenAllah köyü şey yaşatmadan anlamasını sağlasın.
Abimin vefatıyla o kadar çok değişti ki eşim. Şimdi düşünüyorum evet çok şükür benim eşim olmuş ama eski hali ile nasıl evlenmişim hayret ediyorum.
Ayni duygulari paylaşıyoruz.sabır taşı olduk gerçekten.annelik çok güzel ama çok zor ev hanimligi da zor.eşler de anlayisli olmayıp zorlayinca insan bunalıma giriyor.Ne desek boş kuzum yine bildiklerini okuyorlar ben birgun bizimkini bogcam az kaldı çok sabrımı zorluyor bazen
Maşallah canım. Evet haklısın inşallah benimkide yaparDemek ki hazır değil. Ben dönmesi için çok uğraşmıştım 5 aylıkken 3 kere döndü bıraktı üstelemedim 6 aydan sonra bir kere daha döndü sonra dedim ki kendisi hazır olup istemeden olacak şey değil. Emeklemeye için ayaklarına destek oluyordum ama o geri geri sürünmeyi tercih etti bende zorlamadım hiç öyle geri geri turladı geçen hafta kendisi yavaş yavaş ileri emekledi. Şimdi koltuğu tutmaya çalışıyor ama hiç biri için uğraşmıyorum hazır olunca o kendisi yapıyor sadece kollayan bir el görevi görüyorum o çabalarken. Vakti gelince yapar diş içinde yapacak bişi yok o da vakti gelince patlar 6,5 aylıkken henüz doktor diş yok demişti bi kaç gün sonra bi kafa attı dişi patladı devamı da geldi 8. Dişi de patladı. Ama bu onun gelişiminde kendiliğinden olan şeyler sen müdahele edemezsin yardımcı olursun ama o isterse yapıyor hazır değilse o yükü yüklemenin anlamı olmuyor
Durumlar baya karışık görünüyor canım hayırlısı neyse öyle olsun tabi sizin isteğiniz daha önemliEvveet fırsat buldum ve geliyorumm taşınma mevzuuna uzun olacak kızlar ayrıntılı yazacağım ki fikir verin :))
Ankara'da yaşıyoruz malum. Oturduğumuz yer merkezi cadde üstü karşımıza güzel bir park yapılıyor iki üç seneye de avm yapılacak. 2 buçuk yıl oldu evi alalı taksit ödüyoruz ancaaaaak pek nezih bir bölge değil. Yakınlarda düzgün okul da yok. Sıpa büyümeden taşınmayı düşinüyoruz. Evimiz kutu gibi odalar biraz küçük ama olsun ben çok seviyorum.
Annemlerde de kayınvalidemler de ortalama aynı uzaklıkta. Annemler benim okulun yolu üstünde aöa eşimin de benim de sevmediğimiz bir yerde oturuyor. Oraya taşınamayız. Eğer şartlar değişmezse çalıştığım günler bebeği anneme bırakacağım. Eşim evdeyse eşim bakacak. Kayınvalidem yakın ama ters, trafik olan bir kısımda.
Kayınvalidem ise nezih bir semtte. Ağustosta emekli oluyor ve ilk torunu.
Ben baştan ikisi de olur dedim. Eşim de. Ama dedim ki kadının ilk torunu bakmak ister. O da aman belki kız annesinin bakmasını istiyordur ben karışmayayım düşüncesiyle siz ne zaman isterseniz ben hep buradayım diyor.
Eşim de bana hak verdi ilk torun falan. Hem de apartmanda biraz sıkıntı var. Bu bahaneyle taşınmak istiyor. Diyor nasılsa taşınacağız iki üç yıla e şimdiden taşınalım. Nezih bir semt istiyorduk annemlere daha yakın bir yere gidelim annem gelip evde baksın çocuğa. Çocuğun düzeni bozulmaz. Eve gir çık kışın zor olmaz. E yeğenine de annen bakıyor... Hem de ben de çalışıyorum en azından ben bakmak zorunda kalmam.
Şimdiii öncelikle eşim buradan taşınmaya can atıyor. Evi de kiraya verip biz de kiraya çıkalım diyor ama 2 buçuk yılda gömme dolabından klimasına en güzelinden yaptık kıyamıyorum.
Kayınvalidem birtanedir ama osmanlı kadın yılların yöneticisi epey çekinirim kendinden. Bir defa desem şunu şöyle yapalım ikinciye söyleyemem. Tabı bu çekinmeyi anlamıyor kadın ben bu kadar iyiyken hanımkız niye böyle tutuk diyor ama o da benim kadar ince düşünür incelikten çatlayacağız yakında.
Anneme nazım geçer elbet. Kuralları koydum mu zerre dışına çıkmaz bilirim.
Ama babam sigara içiyor. Yengem annemin üstünde oturuyor ve annesi ciddi psikolojik sorunları olan biri. 2 yaşındaki yeğenime de o ve annem bakıyor. Nereye taşınırsam taşınayım annem hep yol üstü bu arada annem ankaranjn en soğuk iklimini yaşayan yerlerinden birinde oturuyor. Ve ben hala acemi şoförüm. İşe giderken anbemin evinin önü den geçiyorum.
Okulun 40 km eve taşınırsak 50 olacak. Tayin ihtimali yok.
Sonuç olarak ben taşınmak istemiyorum ama böyle yazınca da Sıpacan için çok mantıklı görünüyor. Sadece ben derdimi anlatamayıp çekinip kafayı yerim. Bir de evini bırakmak istemiyorum.
Bu arada haftada 3 gün istedim. Bu da ayda 7 gün Anneme 6 gün eşime bırakmam anlamına geliyor.
Offf okula 1 ay kala kafayı yemek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?